Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Yaklaşık 12 gündür diet yapıyorum ve 100 kilodan 95 e düştüm gündüz 4-5 tane zeytin 1 adet yumurta çok az peynir 2 dilim kepek ekmegi ve 1 bardak şekersiz çay içiyorum. Akşam 6 ya kadar hiçbirşey yemiyorum akşam 6 dada evde meyve varsa 1 tane elma yada 1 tane portakal yiyorum eger meyve yoksa ufak bi atıştırma yapıyorum yine kahvaltı tarzında geceleri hiçbirşey yemiyorum 12 günde 5 kilo verdim sizce aynı şekilde bu diyete devammi ediyim hedefim 75 kiloya düşmek ve azda olsa yaza kadar yaglari eritmek vucudumun şekil almasını istiyorum bunun için tavsiyeniz nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Bir diyetisyen ve danışman gözetiminde diyet ve fitness yapabilirsin. Ama kafana göre program çıkarmamanı öneririm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 açılmıştı bende yaptım sonunda:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 adamınbiri said: açılmıştı bende yaptım sonunda:D o topic i okuyup gaza gelmiştim zaten ilk 3-4 gün çok zor geçtide sonra alıştım miğdem mi küçüldü ne :) 4 ayda vucudu şekle sokup hafifte kas istiyorum çok şeymi istiyorum acaba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 burger king tavsiye ederim diyet anlarında ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 khalad said: burger king tavsiye ederim diyet anlarında ... dedim ya ilk 5 gün civari canım çok çekti dönerdir börektir hamburgerdir artık pekte aramıyorum bunlari idare ediyorum yani salata falan :) benim merak ettigim 4 ayda sıkı body bulding ve cardio yaparsam 75-80 kilo civarına düşüp vucudumu şekle sokabilirmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 cs oynamayı bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 KillJoy said: cs oynamayı bırak cs den para kazanip spor salonuna yazılıyorum zaten ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 100 kilo idim ağustos sonuna doğru ben 82 ye kadar düştüm.baya kısa sürede hemde.bu kiloda bi kaç ay duruktan sonra ne oldu bilmem açlık hissim tekrar geldi.ve iki ayda 8 kilo kadar tekrar aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 pro isen sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Sporsuz kilo verirsen muşmulaya dönersin , aman diyim.. Kompleks karbonhidrat lı ye , bunlar uzun zamanda vücutta enerji olarak çıkacağından tokluk yaratır. Birde adam gibi yağsız proteinini al ve yatyama 3 saat kala asla karbo yeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 selam ben her istediğimi yiyorum ama hiç kilo alamıyorum ne bulsam yiyorum hiç sınır yok saygılarımla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 afiyet olsun. önceden bir tahliller silsilesi geçirdiysen sorun yok, metabolizma meselesi, devam et afiyet olsun. geçirmediysen bir baksınlar tenya menya çıkmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 hmm en güzel diyet canına çikolata vs çektirip sonra yememektir heheh. böylece hem miden asit salgılar hem de boş kalır o_O o değil de misal ben salatıkla havucu çok severim, geceleri canım bişeyler atıştırmak isteğimde 2 salatalık ya da limonlu havuç falan yerim. yine de sen başlarda diyetisyen kontrolünde yap bu işleri bence herkesin durumuna göre özel ihtiyacı oluyor hatta muhteleme kilon azaldıkça diyetin değişecektir diye tahmin ediyorum, 100 kilo diyeti ile 80 kilo diyetinin aynı olacağını sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 bu yaptiginla cok yasamazsin, bilincsiz isler bunlar. doktora, diyetisyene git, adam gibi program cikarsinlar. aksama kadar bisey yememek zaten sacma, surekli yiyip az yemek onemli. sagdan soldan da tavsiyeyle olacak is degil bu, uzmanina danismak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Ben şöle diim sabahları yarım beyaz ekmek yanında beyaz peynir yumurta fln filan öğleni atlıorm akşam yemeğindede yağ koymadan dönerdir sosistir ne bilim bilimum fast food türevlerini canım hangisini istiosa pişirir yerim günde 6-7 bardak çay çayların yanında günde toplam 2 paket eti form da yerim günde 1 saat spor bisiklet mekik şınav beni her gün 300 400 gram zayıflatıyor bende 10 12 gün fln yaptım hala da yapıorm 108.5 le başladım bugün tartıldım 104.9 dum yani hani öle ekstrem açlıklara girmeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 çok uzun süre aç kalmak iyi deildir.. arada bi mideye eritecek bişiler verin ki (bkz: ara öğünler) o sırada vücut durmasın, metabolizma yavaşlamasın.. ve evet, bi uzmanla görüşmeden yapılan diyetler ve verilen kilolar, diyet bittikten sonra çok güzel ve kolay bi şekilde geri alınıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 desolator haklı sağlıklı bir dietin olayı çok sık fakat az kalorili yemekler yemek. Sık yieceksin. Öle sabah yiim akşama kadar aç duriim öle bi diet yok. Sabah yieceksin, arada meyve yieceksin sonra öğle yemeği yieceksin tekrar arada bi şey yieceksin, akşam yemeği sonra finito. Tabi yediin şeyler kalorisi düşük yağsız şeyler çoğu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Aslında hiç açlık hissetmiyorum sabah kahvaltısı akşama kadar yetiyo benim bu dietten anladıgım tek şey önceden sırf zevk için yemek yedigimdir açlık hissettigim an pizza söylüyodum yada hamburger sırf fastfood türü yiyecekler yiyodum. Şimdi ise sabah kahvaltısı yapıyorum öglen acıkırsam meyve yiyorum akşama dogruda çorba yada agır olmayan yemekler yiyorum ne kendimi halsiz hissettim nede açlık duydum 10-12 gündür Benim ögrenmek istedigim 4 ayda Cardio ve Body Building ile ne kadar gelişme gösteririm vucudum şekle girermi ? haftada 5 gün falan gitmeyi düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 JD said: Ben şöle diim sabahları yarım beyaz ekmek yanında beyaz peynir yumurta fln filan öğleni atlıorm akşam yemeğindede yağ koymadan dönerdir sosistir ne bilim bilimum fast food türevlerini canım hangisini istiosa pişirir yerim günde 6-7 bardak çay çayların yanında günde toplam 2 paket eti form da yerim günde 1 saat spor bisiklet mekik şınav beni her gün 300 400 gram zayıflatıyor bende 10 12 gün fln yaptım hala da yapıorm 108.5 le başladım bugün tartıldım 104.9 dum yani hani öle ekstrem açlıklara girmeye gerek yok 300-400 gram ne demek biliyor musun? zayıfladı dediğine göre bunlar yağ 1gram yağ 9.8 kilokaloridir hemen çarpalım 3920 kkal.Bu rakam inanılmaz ötesi bir rakamdır.Bu kalori genç ve ortalama iki hatunun günlük enerji gereksinimidir.Sen bu azimle gidersen artık sonunu hayal edemiyorum. Diablo_Angel said: Aslında hiç açlık hissetmiyorum sabah kahvaltısı akşama kadar yetiyo benim bu dietten anladıgım tek şey önceden sırf zevk için yemek yedigimdir açlık hissettigim an pizza söylüyodum yada hamburger sırf fastfood türü yiyecekler yiyodum. Şimdi ise sabah kahvaltısı yapıyorum öglen acıkırsam meyve yiyorum akşama dogruda çorba yada agır olmayan yemekler yiyorum ne kendimi halsiz hissettim nede açlık duydum 10-12 gündür Benim ögrenmek istedigim 4 ayda Cardio ve Body Building ile ne kadar gelişme gösteririm vucudum şekle girermi ? haftada 5 gün falan gitmeyi düşünüyorum Ha gelelim sana şimdi bu yaptığını yapacağına normal insan gibi yemek yesen daha iyidir.Neden dersek insan evladı zevk için yemek yemez, yemek yemek evet bize zevk verebilir ama asıl amaç yaşamımızı sürdürmek için gerekli olan organik yapılı maddeleri almaktır.Bunlar nedir temel yağ asitleri vücutta üretilmez,temel aminoasitler vücutta üretilmez aklına gelemiyecek kadar çok mineral ve vitamin bunların hepsinden mahrum kalır vücut haliyle ne olur.Tam anlamıyla ayvayı yersin ama hayali ayva.Bunu lise 1 de herhalde biyoloji dersinde bile öğretiyolardır.Vücut enerji elde ederken organik maddeleri kullanma sırası. Karbonhidrat Yağ Protein he şimdi karbonhidratla yağ bittiğinde ne olacak.Protein peki nerede ki protein ilk başta kan proteinlerini ne olur kan proteinleri parçalanırsa kanın ozmotik basıncı düşer peki ozmotik basınç düşerse ne olur hücreler arası boşluklara sıvı dolar sonra ne olur açlık ödemi o afrikada balon gibi şişmiş çocuklara dönersiniz.Ardından vücut cinsel organı tüketir ,sonra kaslar.Unutmadan çizgili kaslar bir daha bölünmez giden gider olan size olur.En son sinir hücreleri ve ardından tatlı ölüm. Ayrıca hormonal sisteminide bozarsın.Onu geç aklına gelicek her sistemi bozarsın.Umarım açıklayıcı olmuştur.Kendi başına bunu yapma yapıcaksanda insan gibi birşey yap böyle olur mu kendi hayatınla oynuyorsun iki kilo vercem diye onarılmaz hasarlara gidiyorsun ve ayrıca sunu diyim suan dahi kas kütlende eskisine oranlı azalmıştır.Egzersiz yapmadan bu tarz uzun süreli açlıklarda vücut için tamamen lüks sayabileceğimiz kaslar ,ufak ufak hacimlerini kaybetmeye başlarlar. Aman diyim aklını başına al.Ya insan gibi beslen yada çok kilo verecem diyorsan diyetisyene git. Bu olay tabii ki kalp kaslarınıda güçsüzleştiriyor, sen cardio yaparken ölür gidersin kesin.Body Building , adı üstünde vücut yapıcan sorarım sana malzeme olmadan ne yapabilirsin.Malzemesiz yapılan bina gördük mü yok daha göremedik.Böyle beslenirken kas kütleni arttımayı unut anca eritirsin.Bodyciler boşuna mı ayı gibi yemek yiyolar, adamların bir bildiği var. Lafın özü şudur gel bu yoldan vazgeç ilerde çok acı sonuçlara katlanırsın.Hem duymuyormusun şu salak mankenler nasıl açlıktan ölüyolar sende ölmek istoyasan sabret %100 garanti veriyorum amacına ulaşırsın.Aklımızı başımıza alalım ne demişler gençler sağlık bu şakaya gelmez ama siz gö*e gelebilirsiniz.Neyse canlar haydi kendinize iyi bakın iyi beslenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 ayrıca hızlı kilo vermek aşırı sağlıksızdır. Vücudun dengesi bir sapıtırsa 2 ayda verdiğini 2 3 günde alırsın gg olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 saol Fili baya açıklayıcı oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 lopeth haklı adam gibi kilo vereceğim diyorsanız mucizevi bir şekilde 1-2 ayda 60 kiloya düşmeyi beklemeyin bence şöyle rahat bi bir bir buçuk senenizi vermeyi göze alın. herhangi bir spor dalında da böyledir 1 ay okçuluk yaparak kol ve sırt kası geliştiremezsiniz en aşağıda 2 sene gibi bir süre normal tempoyla giderseniz olur onlar vb. Ha ama ben önümdeki 6 ayı sadece spora adayacağım full body kasacağım diyorsanız daha çabuk olabilir ama onun için bilen bir eğitmene danışın bir tarafınızı sakatlamayın sonra... lifi arkadaşımızın bahsettiği şeyler ekstrem durumlar, hücrelerin sıvıyla dolması vs gibi şeyler vücudunuzda yağ varken olmaz, afrikadaki çocuklar gibi olmak için bütün yağınızı tüketmeniz lazım önce.. ama yine de bahsettiği kadar olmasa da şuursuz bir diyet zararlı zira dediği gibi hücrelerin gereksinimi olan bazı organik maddeleri (vücudun üretemediği aminoasitler vs) dışardan almak zorundayız. Kaldı ki zaten geleceğiniz için dengeli beslenmeniz lazım, her hafta mutlaka balık, bol bol sebze ve meyva yemeniz ilersi için faydalı olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar