kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 bugün bana sürekli bağıran , niçin benden hazzetmediğini bir türlü anlayamadığım ''kalın'' bir kıza kendimi tutamayaracak hafifçe omzundan vurdum. kıza 3 kere pardon dedim. sonra bana niye bağırdığını sordum tartıştık diğer kızlar geldi vs oradan ayrıldım gittim yerime oturdum arkamdan kızlar uzun süre konuştular(bu bilgiyi ve bundan sonrakilerin tamamını o kalın kızın arkadaşından aldım) ama sadece bu da değilmiş , kızlar arkamdan hep gülüp benle alay ediyorlarmış. kız dediğin fiskosçudur , konuşur durur. sordum bi benle ilgili mi konuşuyolar diye kız hayır başkalarıyla ilgili de konuşuyolar ama en çok seninle ilgili dedi.hatta en çokun üstüne bastırdı. daha sonra vaktini çaldığımı söyledi(bu bilgiyi ona msn den sorarak elde etmiştim)ben de teşekkür ettim sonra onu ve sınıftaki bir tanesi hariç(ondan defter falan alıyorum sınavlar öncesinde) bütün kızları listemden sildim engelledim hotmail kişilerinden de kaldırdım ben sınıf içerisinde tahta üstüne şiirler yazan , insanlarla pek muhattap olmayıp müzik dinlemek , kitap okumak gibi faaliyetlerle vaktimi geçiren bir insanım. bazen sinirlenebilirim , bazen hoşlanmadığım insanların selamını almayabilirim. ama sınıfta da 5-6 tane kendi çapımda arkadaşım vardır. tüm bunların arasında diğer insanların gözünden bakıldığında derste sürekli soru sormak ve derse katılım sağlamak en göze çarpan özelliğimdir. sınıftaki en yüksek not ortalamasını da yarı yıl karnesinde ben aldım. bundan sonraki politikam bu karı-kız kesimiyle ilişkiyi tümden kesip kendi çapımdaki sınıf yaşantımı devam ettirmek. isteyen istediğine gülsün bana ne(ama şu ''vurma'' olayı pek hoş olmadı). gerçi her işte bir hayır vardır , en azından arkamdan konuşan bir araba insan olduğunu öğrendim. sizin tavsiyeleriniz nelerdir , ne yapmak gereklidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 önerim, "bundan sonra şöle olcam, bundan sonra böle davrancam" gibi kesin yargılarda bulunma. anı yaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 valla o da doğru ama sinir bozucu bi durum. bu kız milletinden çekmediğim kalmadı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 kiz milleti ya of, geciceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 kiz milletine gec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Yaşın kaç bilmiyorum ama 14-15 falansa normaldir bu aralar böyle şeyler olması, geçer gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 liseyse ya da ilköğretimse orası normaldir, eeh de geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 çıkar masaya vur salla yada takılmaya devam et, görmemezlige duymamazlıga gel kızları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 geçme tavsiyesinin yanısıra bence şiirlerini tahtaya değil de bir kağıda yazarsan daha güzel olur. o zamanlarda "ilgi toplamaya çalışıyo çocuk, aaa eziiiq" lafı edebilecek düşünceli(!) insanlar olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 ginaly said: anı yaşa. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Phyx said: kiz milletine gec repler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 takma kafana genc gecer gider bigun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 gayet dogal orta okul+lisede olması tahtaya şiir yazma, sosyal ol, olumlu ol, insanlara duymak istedikleri şeyleri söylemeye çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 takıl ya elalaemin kızlarınımı takıcaksın kafana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 ya şimdi baktım gelen cevaplara moral 0 dı 1 milyon oldu saolun işte budur pati dayanışması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 evet arkadaşlar bir gencimizi daha intahar illetinden kurtardık. önümüzdeki intaharlara bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 tavsiyem; sosyal ol, kendini geliştir. şuan çok önemi olmayacak ama bi kaç yıl içinde çok işine yarayacak insan ilişkilerinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 ya abi bırak ya hasta ruhlu bunlar hepsinin beynindeki sinir hücresi katsayısı çok düşük 3-5 hücre hayatsal fonksiyonları yürütüyor gerisi çay kahve içiyor sanki. ben üniversitedeyim düşün geçen başıma ne geldi. defterlerimi 10 kişi alan uzun bir sıranın ortasına koydum neyse bizim sınıftan bir kız gelmiş yana kaydırmış sonra başka bi elemanda onun yanına oturucam diye benimkileri gene yana kaydırmış neyse sorun o diil dersin ortasında yana kaydıran eleman (bu ikiside arkadaşım bizim sınıftan)solağım çarpıom diye bişiler derken aslında senin yerin burası dedi ve o anda arkadaşım sandığım kız çocuğa dönüp 1 tane çakarım hareketi yaptı olaya bakın şimdi ne demek bu ben oturamazmışım yanına yok ya çokta umrumdaydı sanki kendi kendine gaza geliyor bunlar durup dururken tiksinilcek bişey miyim ben ya ayıptır kişiliği gelişmemiş ergen kız muhabbeti yapıor bana uyuz oldum ama hayatının her anında çıkıcak böyle faso tipler alışıcaksın takmamaya iki takar sonra bakarsın peh ne gerek var dersin geçer sallaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 ben 6 yaşımdan beri raistlin'im, hiç böyle sorunlarım olmadı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 silme yavrum yapma böyle şeyler. şimdi bak önce engelleri kaldırıyorsun sonra hafiften muhabbet ediyorsun seninle dalga geçmelerini tamamen görmezden gelerek sonra tek tek hepsine istediklerini veriyosun aradıkları ilaç sende inan bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkman Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 şiir okuman iyi bir şey ve bunu tahtaya yazmadan kendi içinde okusan sonra ezberlesen sonra yeri geldiğinde ezberden söylesen çok daha etkili olur tahtaya yazmaktan... kız milletine gelince onlarla iletişim kurmadan onları tanıman mümkün değil. bazen çok seveceksin kızları iyiki varlar diyceksin bazen tam tersi. tabii bu hayatına giren kızlar için. asosyal takılmakta kimi zaman artı puan kazandıran bir şey ama uç derecede olmak insanı dünyadan soğutur. dengeyi iyi ayarla... derslerde en çok parmağı kaldıran kişi ya da en çok soru soran kişi her zaman antipatik gelmiştir bana ve çevreme... zamanla bunların dengesini ayarlaman gerekebilir ama baktın mutsuz oluyosun içinden geleni yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 walkman said: asosyal takılmakta kimi zaman artı puan kazandıran bir şey ama uç derecede olmak insanı dünyadan soğutur. dengeyi iyi ayarla... artı puanlar sonra eksiye dönüşebilir yalnız. ortaokulda(ilköğretim) çok "cool" bi çocuktum bu yüzden** :P tamam o zaman ilgi görüyorsun doğru :) lisede biraz açmıştım gerçi ama şimdi oldukça pişmanım, tavsiye etmiyorum. keşke o zaman sosyalleşebilseymişim yeterince diyorum. sen boşver sosyalleş :) edit: ** yani öyle zannediyorlardı, yoksa değildim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 bir silah bul ve dal okula ucur bi kacinin kafasini dertli cocuk seni ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 bu arada yorumlarin cogu "ortamda nasil prim yapilir" problemine verilmis cevaplar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 tahtaya neden şiir yazıyorsun orasını anlayamadım? burada ilgi çekme isteği var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar