Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eğlence olmuşuz haberimiz yok

kemalisthllwndr

Öne çıkan mesajlar

bugün bana sürekli bağıran , niçin benden hazzetmediğini bir türlü anlayamadığım ''kalın'' bir kıza kendimi tutamayaracak hafifçe omzundan vurdum. kıza 3 kere pardon dedim. sonra bana niye bağırdığını sordum tartıştık diğer kızlar geldi vs
oradan ayrıldım gittim yerime oturdum
arkamdan kızlar uzun süre konuştular(bu bilgiyi ve bundan sonrakilerin tamamını o kalın kızın arkadaşından aldım)
ama sadece bu da değilmiş , kızlar arkamdan hep gülüp benle alay ediyorlarmış. kız dediğin fiskosçudur , konuşur durur. sordum bi benle ilgili mi konuşuyolar diye kız hayır başkalarıyla ilgili de konuşuyolar ama en çok seninle ilgili dedi.hatta en çokun üstüne bastırdı. daha sonra vaktini çaldığımı söyledi(bu bilgiyi ona msn den sorarak elde etmiştim)ben de teşekkür ettim sonra onu ve sınıftaki bir tanesi hariç(ondan defter falan alıyorum sınavlar öncesinde) bütün kızları listemden sildim engelledim hotmail kişilerinden de kaldırdım

ben sınıf içerisinde tahta üstüne şiirler yazan , insanlarla pek muhattap olmayıp müzik dinlemek , kitap okumak gibi faaliyetlerle vaktimi geçiren bir insanım. bazen sinirlenebilirim , bazen hoşlanmadığım insanların selamını almayabilirim. ama sınıfta da 5-6 tane kendi çapımda arkadaşım vardır. tüm bunların arasında diğer insanların gözünden bakıldığında derste sürekli soru sormak ve derse katılım sağlamak en göze çarpan özelliğimdir. sınıftaki en yüksek not ortalamasını da yarı yıl karnesinde ben aldım.

bundan sonraki politikam bu karı-kız kesimiyle ilişkiyi tümden kesip kendi çapımdaki sınıf yaşantımı devam ettirmek. isteyen istediğine gülsün bana ne(ama şu ''vurma'' olayı pek hoş olmadı). gerçi her işte bir hayır vardır , en azından arkamdan konuşan bir araba insan olduğunu öğrendim.

sizin tavsiyeleriniz nelerdir , ne yapmak gereklidir?
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi bırak ya hasta ruhlu bunlar hepsinin beynindeki sinir hücresi katsayısı çok düşük 3-5 hücre hayatsal fonksiyonları yürütüyor gerisi çay kahve içiyor sanki.
ben üniversitedeyim düşün geçen başıma ne geldi.
defterlerimi 10 kişi alan uzun bir sıranın ortasına koydum neyse bizim sınıftan bir kız gelmiş yana kaydırmış sonra başka bi elemanda onun yanına oturucam diye benimkileri gene yana kaydırmış neyse sorun o diil dersin ortasında yana kaydıran eleman (bu ikiside arkadaşım bizim sınıftan)solağım çarpıom diye bişiler derken aslında senin yerin burası dedi ve o anda arkadaşım sandığım kız çocuğa dönüp 1 tane çakarım hareketi yaptı olaya bakın şimdi ne demek bu ben oturamazmışım yanına yok ya çokta umrumdaydı sanki kendi kendine gaza geliyor bunlar durup dururken tiksinilcek bişey miyim ben ya ayıptır kişiliği gelişmemiş ergen kız muhabbeti yapıor bana uyuz oldum ama hayatının her anında çıkıcak böyle faso tipler alışıcaksın takmamaya iki takar sonra bakarsın peh ne gerek var dersin geçer sallaaaaaa
Sosyal ağlarda paylaş

şiir okuman iyi bir şey ve bunu tahtaya yazmadan kendi içinde okusan sonra ezberlesen sonra yeri geldiğinde ezberden söylesen çok daha etkili olur tahtaya yazmaktan...

kız milletine gelince onlarla iletişim kurmadan onları tanıman mümkün değil. bazen çok seveceksin kızları iyiki varlar diyceksin bazen tam tersi. tabii bu hayatına giren kızlar için.

asosyal takılmakta kimi zaman artı puan kazandıran bir şey ama uç derecede olmak insanı dünyadan soğutur. dengeyi iyi ayarla...

derslerde en çok parmağı kaldıran kişi ya da en çok soru soran kişi her zaman antipatik gelmiştir bana ve çevreme... zamanla bunların dengesini ayarlaman gerekebilir ama baktın mutsuz oluyosun içinden geleni yap.
Sosyal ağlarda paylaş

walkman said:
asosyal takılmakta kimi zaman artı puan kazandıran bir şey ama uç derecede olmak insanı dünyadan soğutur. dengeyi iyi ayarla...

artı puanlar sonra eksiye dönüşebilir yalnız. ortaokulda(ilköğretim) çok "cool" bi çocuktum bu yüzden** :P tamam o zaman ilgi görüyorsun doğru :) lisede biraz açmıştım gerçi ama şimdi oldukça pişmanım, tavsiye etmiyorum. keşke o zaman sosyalleşebilseymişim yeterince diyorum. sen boşver sosyalleş :)

edit: ** yani öyle zannediyorlardı, yoksa değildim :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...