SÝNEQ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Merhaba Arkadaşlar, Warhammer Online Beta'sında görülen büyük bir sorundan bahsedeceğim. Beta'da oyuncuların büyük bir çoğunluğu Chaos-Chosen ve Orc-Choppa olmuşlar diğer ırklara pek rağbet yok herhalde.Bu konunun büyük bir sorun olması ise şu şekilde:Örneğin Empire ile Chaos savaştalar Ancak Chaos'ların oyuncu sayısı Empire'dan daha fazla yada Destruction'lar Order'lardan daha fazlalar bu savaşın dengesini bozmaz mı yapılan bir çok ankette insanlar Destruction tarafını seçmiş durumdalar bu büyük bir sorun teşkil etmez mi? saygılar,
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 nerde öyle bişi var betada bazı karakterleri açıp bazılarını kapıyolar. her karakteri açamıyosun.
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 ayrıca betada kaç kişi var ki sen normal serverlar açılınca oynıcak massive playerla karşılaştırabiliyosun şimdi betada oynayanlar lvl kasayım diye oynamıyo karakterleri inceliyo çogunlukla sonuçta. böyle saçma şeyleri kafaya takmaya lüzum yok.
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Komik yav, bunun sorunla ne alakası var bu 1, hadi diyelim bu bir sorun bunun oyunla ne alakası var bu 2, hadi hadi diyelim oyunlada alakalı bunun betayla ne alakası var buda 3. Burada saçma saçma topicler açıp, sonra kuyuya atılan taş modeli çizmeyelim lütfen.
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Bahsi geçen konunun oyunun geleceğine herhangi bir negatif etkisi bulunmamaktadır. Bunun nedeni ise oyuncu sayısının yaklaşık 10 katına çıkacak olmasıdır. nasıl moderatör ağzı çektim?
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Betada greenskinler yok nasıl choppa oluyorlar?
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Şimdi neyse oyun çıktığında da ona yakın olur dağılımlar.
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 abicim yok öyle bişey zaten classları kapayıp açıyolar her dakka herşeyi açamıyosun mecbur 2-3 şeyin arasından seçiyosun yani.
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 RvR sisteminde realm bazlı her zaman dengesizlikler olur, mythic bunu diğer realme ufak bonuslar vererek kapatır hep yada exp de cool race ve class eklerler.population kayar filan. ama evet elbette 2 taraf arası dengesizlik olacaktır, wow da yok sank, daocta yok sanki, realm sistemli her oyunda var bu.
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Birde şu var; beta'da daha core oyuncular vardır herhalde, casuallar geldikçe Order oyuncusu sayısı artar. Biliyorsunuz efendim; nerede noob varsa orada paladin vardır...
Bone Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paladinlere laf ettirmem. Tamam WoW'da Ally oyuncuları noob olabilir, ama bir Dwarf Paladin'in Orc Shaman kadar baba olduğunu iddia edemessiniz. Burda da orclara noob dolarsa sakın şaşırmayın. gay zaten Warhammer'daki orclar. ne varsa Bretonnian'larda var.
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Bone said: Paladinlere laf ettirmem. Tamam WoW'da Ally oyuncuları noob olabilir, ama bir Dwarf Paladin'in Orc Shaman kadar baba olduğunu iddia edemessiniz. Bunu anlamadım ben.
Masticore Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 bende ondan korkuyorum wow da nightelf ler ön plana çıkarken warhammer da orc lar çıkıyor . şimdi tüm çocuklar chaos'a özellikle de yeşil derililere akıcak gibi geliyor banada.
Luxor Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 yeşil derilileri bilmem ama chaos birçokları için vazgeçilmez olacaktır. death to false emperor :) edit: bu arada night elf olayı bakış açısına göre değişir. tamam shadow meld falan güzel bir özellik ama humanların da 2 silahta birden specialized olması ve reputation bonus almaları ve başlangıç questlerinin nispeten daha kolay ve daha az koşuşturma gerektirmesi gibi avantajlarıda göz ardı edilmez bence.
fenris Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Masticore said: bende ondan korkuyorum wow da nightelf ler ön plana çıkarken warhammer da orc lar çıkıyor . şimdi tüm çocuklar chaos'a özellikle de yeşil derililere akıcak gibi geliyor banada. e sorun ne? warhammer aleminde orclar sayıca üstün, aklı kıt tipler değil mi? tamam işte :P
Bone Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 dreagloth said: Bone said: Paladinlere laf ettirmem. Tamam WoW'da Ally oyuncuları noob olabilir, ama bir Dwarf Paladin'in Orc Shaman kadar baba olduğunu iddia edemessiniz. Bunu anlamadım ben. anlamayacak ne var hehe. Dwarf Paladin de Orc Shaman da baba karakterlerdir diyorum. Draenei'de paladin ve shaman, Human'da paladin olması paladin ve shaman ırklarının yumuşak olmasını gerektirmez.
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Konu dışı olacak biraz ama :D "ama bir Dwarf Paladin'in Orc Shaman kadar baba olduğunu iddia edemessiniz" dediğinde paladine sen laf etmiş oluyosun zaten.
Bone Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Luxor said: yeşil derilileri bilmem ama chaos birçokları için vazgeçilmez olacaktır. death to false emperor :) edit: bu arada night elf olayı bakış açısına göre değişir. tamam shadow meld falan güzel bir özellik ama humanların da 2 silahta birden specialized olması ve reputation bonus almaları ve başlangıç questlerinin nispeten daha kolay ve daha az koşuşturma gerektirmesi gibi avantajlarıda göz ardı edilmez bence. Bence WoW'un Undead ve Night Elf oynayan insanları burda Dark Elf oynar. Çünkü Chaos cidden kasıcı ve yorucu bir tema. Öyle undead gibi "oh baby bak ölüyüm karizmayım" olayı içermiyecek.
Bone Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 dreagloth said: Konu dışı olacak biraz ama :D "ama bir Dwarf Paladin'in Orc Shaman kadar baba olduğunu iddia edemessiniz" dediğinde paladine sen laf etmiş oluyosun zaten. pardon typo olmuş. onu söyleseydin yav hehe. "olduğunu" değil, "olmadığını" yazmam gerekiyordu, haklısın.
Luxor Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 bir de şu var ki chaos un bakış açısına göre iyi olan taraf chaos :) adamlar bizim imparatorumuz gerçek, sahte imparatora ölüm diyorlar hepsi bu :)
Öne çıkan mesajlar