Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BL Invadoria Progress ve oyuncu alımı


fyra

Öne çıkan mesajlar

Efecim,

Kaan = Lauranas
Ilhan = Glebriwyn, Konn

Karışıklık olmasın =)

Beni bulupda buradan yazmak yerine beni whisperdan tahrik etmeye calısan kişilere sesleniyorum. Siz, Demokrasi'nin yuttugu, Özgürlügün bol geldigi insancıklar, ne zaman istemediginiz birşey oluyor o zaman demorkasici oluyorsunuz. Sizin gibiler önce insan olmayı sonra özgürce hareket etmekten bahsetmeli. Hos 2 sene oldu ben size bu sözleri söyledikce siz aksini yaptınız. Fiziksel olarak gelişirken insanlıgınızdan kaybetmişsiniz küçük liberaller.

Hep işinize geldigi gibi yargılayın insanları, işinize geldigi kadar övün, hiçbir basarılarını takdir etmeyin. Ne de olsa Çogunluk oldugunuz zaman haklı sayılırsınız değil mi küçük liberaller?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yok mu başka uzun uzun hikaye yazıp da ortalığı yine kızıştıracak?

Invadoria en ciddi anlamda ikiye ayrıldığında Catas kuruldu ama onlar la dahi böyle bir şey olmadı, aynı insanlar; farklı insanlar, ve anlamak istemeyenler.....

Art niyetliler zaten belli damgalanmışlar, göremiyor musunuz?

Ve de bu topic e saygılarımla veda ediyorum


Umarım gönlünüzce güzel ve bol bol başarılar elde edersiniz, var olan güzel ortamı korursunuz, ama tanımadığınız kendinizi alakadar etmeyen insanlar hakkında yorum yapmayın
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Konn said:
Arkadaş ben jenerasyonlardan bahsetmişim dimi. Demek ki Invadoria ismi altında oynamayı hakeden bir sürü insandan bahsediyoruz. Bugün burada ayrılmakdan önce Invadoria GC'nin, öncelikle bu guildi adam eden arkadaslara sahip çıkması, sonra da WoW'da bu ismi halen yaşatanlara sahip çımması gerekirdi.

Ben guildden ayrıldıktan sonra uzun bir aradan sonra isim değişikliğini hatta guildin dağıtılıp tekrar kurulmasını önerdigim zaman büyük tepkiler gösterilmişti. Hatta bunu önerdigimde Invadoria GC ile Invadoria Guildi ayrı topluluklar değildi.

Şimdi Invadoria guildinden ayrılanlar sizler oldugunuz için, veya şu anki yöneticileriyle kafaca uyuşmadıgınız için isim değişikligi isteme sırası size mi geldi sanıyorsunuz. Birşeyleri rica etmeden önce kendi davranışlarınıza bakın. Eğer Invadoria isminin herhangi bir topluluga aidiyetini bu kadar problem ediyorsak, daha ılımlı tavırlar sergileyin. Sadece ismen ve ailevi bir çerçevede faal olan bir Gaming Community olmasaydı Invadoria, daha büyük ve daha organize yapıya sahip bir topluluk olsaydı zaten guild ile ayrılmazlardı ve bu topluluk öyle veya böyle MARKA olan Invadoria ismini taşıdıgı icin Community'den yardım alırdı.

Sözün özü, eğer Invadoria ismi için kendi açınızdan görüpte tartışacaksanız ya da kavga edecekseniz, bırakın bu işleri. Invadoria Gaming toplulugu eger faal olsaydı Devo, 2.5 sene boyunca yönetiminde bulundugu guildde sadece ismen değil fiilen de yöneticilik yapardı. Şimdi bir oturup kendimize bakalım, bu guild için kurmaktan fazla neler yaptınız veya kurulduktan sonra girip onun için neler yaptınız.

Bu guildi kurmuş olan, yönetmiş olan kimseye bugüne kadar saygı gösterilmedi. Şu güne kadar bu guild 3 kere bölündü ve hepside bazı yöneticilerin kişisel hırs veya yaşantılarına verilen kayıplardı. Şimdi yine kendi keyfiniz istedi diye bu guild deki insanlardan Invadoria ismini bırakmalarını istemeyin, çünkü yukarıda yazdıgım nedenlerden dolayı bunu isteme hakkınız yok.



Ilhan`in yazdiklarini katilmamak elde deil.Ilhan sahip cikmak demissin invadoria icinde bunlar bos hayaller herkesin bi gurubu ve grup lar arasi catismalari sende benim kadar bilirsin hatta officer lik icin lobiler bile yapioldu yakinlarini sectirmek istiodu bazi insanlarki ben officer olmadan once bunu yasamistim oldukdan sonrada bi cok kisi tarafindan cekilemedim zaten.Saygi konusuna katiliorum invadoria icin emek harcanmis bi cok inasana hakettigi saygi gosterilmediki ben kendimden bilirim hakkimnda gayet igrenc yorumlar yazilmis oyun tanrilari oldugunu sanan kisiler tarafindan arkamdan konusulmustu.O yuzden bu olaylara pek sasirmadim acikcasi gene kavga gene hirs gene ayni olaylar biraz farkli kisiler,Bence su anda invadoriada aktif oynayanalarin bu isim altinda oyun oynamaya herkes kadar hakki var(kisisel gorusum).Fiilen sozden cok guilde katkida bulunmus insanlar gercekten harcandi bu guild`de.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Herkese Selam Olsun,

Millet tutturmuş başarılarınızın devamını dileriz hede hödö yapmaya. Bu başarı neye göre başarı, kime başarı çok merak ediyorum, çıkarın polyanna gözlüklerinide bunun bir oyun olduğunu ve keyif almanın yolununda başarıdan geçtiğini görün.

Başarı dediğiniz Vashj fight ında son phase e girerken "herkes üzerimde tek nokta olsun" dedikten sonra static charge yiyip bütün raidi yatırmamı yoksa Ka'el combatının weapon phase inde holy nova yapma gereği duyan taktik anlayışımıdır? Kusura bakmayın en imbalarını yazdım, diğerlerini yazsam herhalde burdan bağdata yol olurdu. Raid Leader sıfatıyla şu taktik anlayışını sergileyen birisi ( hiçbirşey bilmiyorsan açar taktik okursun ), zamanında büyük başarılara imza atmış bir guildin bırakın raid leader sıfatını taşıması tag ını taşıması bile esef vericidir.

Oyundan bi haber olan ve fikir ayrılığına düşünce gerçek yüzlerini ortaya koyan kişilere yetkileri devretmek hata olmuş. Mademki guild isminin önemi yok, playerlar önemli bizim için diyorsunuz ozaman o isme layık olduğunuzu göstererek ve onurlu bir davranış sergileyerek daha fazla leke sürülmesine izin vermeyin ve guild ismini değiştirin.

Kamera şakası lezzetinde guild idare ediyordu şeklinde anılmaktansa, zamanın en iyi Türk guildinde başarılara imza atmış olarak anılmak daha haysiyetlidir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Progress konusunda:

Dün kael i MT mizin lagdan dolayı olmamasına ve attune amacı ile main kadroda biçok değişiklik olmasına rağmen kael i güzel bir combatla 1 kez daha keserek, hyjal combatlarına başlayabilememiz için gereken sayıda arkadaşımızın attune unu tamamladık. (taktik konusunda çok bişi söylemeyeceğim, vashj ı ölüsüz combatla kesebilicek durumdayız ve bunu halihazırda yapıyoruz, kael de deneme ve kill combatlarımızı onayanlar gayet iyi bilir şu anda en iyi taktiği bulmuş, sindirmiş bir raid var. 6 bazende 7 healer oluyoruz combatta hiç 8 olmadık, bu sayı heal olarak kesinlikle yettiğine göre ortada bir hata yoktur, nova vs. gibi bir taktik yok zaten. bu konuda başka bişi söylemeyeceğim, çünkü konuyu saptıran teferruatlar bunlar.)


Asıl konuya gelirsek;

Dün servere gelerek, destek ve yardımlarını bildiren tanıdığım tanımadığım arkadaşlara, (bikaç kişi progress imizden ileri olduğu halde migrate edeceklermiş destek için) guild içinde ve sitede büyük bir istek ve inançla çalışan kişilere ve desteklerine teşekkür ederim, burada bu konuda artık iyice küçük küçük olaylara girmesini ve ana temadan kopulmasını istemediğim için başka bişi yazmayacaktım, ancak buraya bir önceki yazıyı yazdığımdan beri destek verenlere teşekkür etme gerekiği duydum.

Dün raid saatinde bir ara 48 online a ulaştık, Rakanichu nunda belirttiği üzere guild içinde bu sitelerde dönen olaylarla ilgili giç huzursuzluk yok :)

Ben çevremdekilere, arakdaşlarıma, sitelere bişiler yazacaksanızda son derece duyarlı, kırıcılık içermeyen ve tarafsız yazabiliyorsanız yazın, yoksa gerek yok keyif bozucu bişiye mahal verecekseniz yazmayın diyorum. lütfen aynı duyarlılığı gösterin.

Tekrar teşekkürlerimle
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar olsun. Öncelikle ben bu baloncuğun yeni bir kullanıcı belirtmek için olduğunu tahmin ediyorum. Bilgisizim kusura bakmayın hele ki Paticik teki accountun eskiliğinle orantılı sosyete içindeki namınız yürüyormuş bunuda yeni öğrendim. Biz WoWTurkte yazıyorduk ama onlar sanırım fakir fukara işi idi. Buraya GM bilgisi dışında yazıyorum. Esasen uyarı geldi "konunun uzamaması insanların kırılmaması adına yazı yazmayın" diye ama nazım geçtiği için Vildana, yazacağım.

Diğer arkadaşların sıkça "istemezük" çüler diye bahsettiği kişilerden biri benim. Bunu belirtmek istedim çünkü arkadaşların lafları havada kalmış gibi olmuş bari sahip çıkayım. "İstemezük" ün sebebi ise yaklaşık oalrak 3 senedir oyandığım bir oyunda geriye dönüp baktığımda lonca isimlerini önemsiz ama lonca-guild-community adına ne derseniz içindeki "insanların" ve "düşüncelerin" önemli olduğuna inandığım bir noktadayım. Afedersiniz burada renk aşklığı yok, fanatik taraftarlık yok. İnsanalr oyun oynuyor ve bu oyunu "mutlu , huzurlu ve kendi oyun stiline yakın" olan yerde oynamak ister.
En azından benim için öyle yoksa başımın üstünde "hedehödö" yazsın da ne olur olur mantığı pek bana uymuyor. ( buradaki oyun stiline açıklık getireyim, evet canım evet arkadaşım ben LAdy Vashjta tek nokta oluyorum static Charge yiyorum işim o benim, Kaelde de holy nova yapıyorum var mı başka istediğin isetersen peçeteye yaz gönderiver uyarsa söyleriz) Ama sonuçta Allah'a şükür yaşımız ve bilgimiz belli bir topluluk içinde bulunmanın o grubun parçası olmanın yetki ve sorumluluklarını biliriz. Sonuçta bunlar benim düşüncem, içinde bulunduğum topluluğun çoğu farklı düşünüyorsa saygı duymayı da bilirim. Nazif abi ve onun gibi düşünen insanlarıda ayıplamam ve kendi düşüncemi empoze etmeye çalışmam. Ama dediğim gibi bana kalsa "o zaman verin misketlerimi uhuhu" muhabbetine hayatta girmem, al hayrını gör derim önüme bakarım.

Saygılar,
Negal - Dunemaul Orc Shaman -- Emekli
Negall - Burning Legion Dranei Shaman --- Active
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bütün topici okudum ve çok üzüldüm bu işlerin bu raddeye gelmesi gerçekten çok acı verıyor. Ben iki tarafada hak veriyorum belii konularında ilginçtir ilki devrime okudugum kadarıyla çok büyük saygısızlıklar yapılmış ve vildan seninde kabul ettiğin hatta GM lik oynamasanda sende kalsın dediğin bir insan olan devrime agzına gelenı söyleyen bir arkadaşa sus diyemedin ne olursa olsun o guildin kurucularındandır onun guildinde oynuyosun saygı çerçevesinden çıkma diyemedin ve bu ikilinin tartışması belkide uzayıp bu raddelere kadar geldi. Sizin haklıo oldugunuz konuya gelince guildin toparlanmaya çalışırken uğraş vermiş çile çekmiş bir insan olarak şuanki invadoria üyelerinin yaptığı başarıları azımsamak küçük görmek saygısılıktan başka bişi değildir ki devrimcim bu bööle olmaz bu bu kadar zor bişi değil oturup konuşcaktınız naaptınız anlamadımki direk kavga mı ettiniz. Biraz egolarınızı bir kenara bırakıp lütfen bunun bir oyun oldugunu ve sizin arkadaş olduğunuzu asla unutmayın beni de daha fazla üzmeyin lütfen kesinlikle isim değişikliğine karşıyım ama bunu vildan sana sööluyorum ordaki insanlardan ben bu işim altında oynamam diyenlşer varsa hiç bekleme sonuçta buda isim işinize bakın başka hiçbişeyle uğraşmayın. İnvadoriada olup hala arkadaşım olanlara selamlar. (Ayrıldıgımdan beri bir kere bile selam atmayan arkadaşlarada ayrıca kırgınım herkese iyi günler)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Negall said:
Nazif abi ve onun gibi düşünen insanlarıda ayıplamam ve kendi düşüncemi empoze etmeye çalışmam.


Nazif ( Rakanichu ) dediğin kişi, şahsiyet sahibi, özeleştiri yapmasını bilen ve beyefendi bir insan... Başarılı bir raid leader ve yönetici olmasına rağmen yetersiz olduğunu düşünerek ve başında bulunduğu grubu kaos a sürüklememek için pimi çekti ve kendini feda etti.

Aynı onurlu davranışı sergileyipte şu pandomimi sonlandırın... Isminiz altında ezilmeyin...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Erdi, devrim oyle guzel yazıyorki bütün suç şimdiki yönetime gidiyor. Yiyorsa (bu kelimeyi kullanmak zorunda kaldım okuyuculardan af ola) officer forumlarını butun herkese açar ve herkes orda neler oldugunu okur.

İddia ettigi gibi officerlar dan HİÇbirimiz gidenlere/eskilere hakaret etmedik. Bir tane hakaret olan topic yazı gostersin. Ama bize hem devrim hem akıncı direk hakaret etmiştir.

Pashos, Nazif'in neden guilden ayrıldığını bilsen, OHA dersin. Bilmeden yorum yapma.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kişilik olarak tüm tarafların haklı ve haksız yönlerine dikkat edip, taraf olanlara, karşılarındaki kişinin haklı yönlerini de savunup ortada buluşturmaya çalışan bir yapıdayım. Bir konunun karşıt taraflarından ikisi de böyle bir tavır karşısında beni tam olarak kendi yanlarında göremedikleri için aslında tavrı sergileyen açısından pek iyi iyi olmasa da, huzur ve yaklaşım ortamının korunması için yararlarını gördüğüm bir tavırdır. Bu nedenle konuşmadın savunmadın söylemedin gibi söylemleri direkt muhatabların söylemesi mümkün değildir.

İsim anmak istemiyorum, bahsedilen herkes bunu bilir ve hepsi ile bol bol konuştum, 1 tek yanlış kötü ayda saygısız bir söylemim olmadı, olamaz, çünkü bende aynını beklerim ve bunlara da izin vermek gibi bişiyim olamaz. bunu zaten kabul ediyorlar. ve emin olun herkese elimden geldiği kadar söyledim söylenecekleri. iki tarafa da zarar verecek bişi söz konusu ise haklı yönlerinizde olsa susun dedim bazen oldu bazen olmadı ama insanız hepimiz olabilecek şeyler bunlar.

-guild içindeki- anlayış ortamı takınılan tavırları gösteriyodur zaten, sanırım başka söze gerek yok.

(Yazılarımı konuları tam olarak bilmeyenlerin sorularını ortak bir platformda cevaplamak amacı ile yazdım)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla tamamen bazı şeyleri açıklığa kavuşturmak için benim de detayları yazmam gerektiğini düşündüm.

Vildan ile Devrim,Hakan, Ben (Sadece dinleyici olarak), Sencer benim ventriloda bir araya geldiler. Konuşmalar logumda kayıtlı hatta Devrim belki kızıcak ama ben kimseye sormadan kaydettim. Bu konuşma web sitesinin kapandığının ertesi günü olmuştur. Çok fazla detaya girmeden yazıyorum. Vildan Devrimden siteyi kapatmamasını ve invadoria nın community olduğunu söyledi. WOW kısmından kendileri içlerinde sorumlu olacaklardı. Community sorumluları da genel olarak artık görev dağılımı ne şekilde olursa görevlerini WOW'a karışmadan yapacaklardı. Yemin ediyorum ki konuşmalar bu şekilde son derece medeni bir ortamda iki saat sürdü. Devrim, Sencer, Hakan( bazıları bilmez belki Kapıkulu) insanların onları yanlış anladığı ve düşüdükleri organizasyonun nasıl olduğunu anlattılar. Vildan da kendi kafasındakini anlattı ve en son şu muhabbet oldu. Tamam bu community şeklinde olucak invadoria WOW sitenin içinde kendi yerine sahip olucak ve iç düzen onlara ait olucak ana sayfa communityi içerecek ve diğer oyunlar ve muhtelif şeyler içerecek.

Tek kelime bile etmedim bütün konuşma boyunca sadece dinledim tamamen ev sahipliği ve tarafsızlık adına iki tarafta birbirine en ufak tekrar ediyorum en ufak saygısızlık yapmadı. Sıkıntı yoktu güzel ve anlaşmış bir şekilde ayrılındı. Sadece Orkun ile ilgili Devrimler ufak bir sorun olduğunu söyledi sorunlar bundan ibaret başka en ufak bir sorun olmadı ama sonra ne oldu işler bu raddeye geldi. Ben o aradaki basamaklarda ne oldu bilmiyorum Devrimin de haberdar olduğundan şüpheliyim ayrıca bu güne kadar da Devrimle bu konuda tek kelime konuşmadık ve Devrimden taraf olmadın hatta Devrim resmi olarak Gm olmasına rağmen ve oyuna girmemesine rağmen vildan, nazif abi tarafında Hunter CL görevini bana uygun gördüler sağolsunlar. Demek ki ben tarafsızım ancak son dönemde taraf tuttum gerçekten ayıp edildi. Şimdi tamamen herkes her bilgiye sahip. Ortada ne müdahale ne birşey var sadece bazı insanların kişisel atışmaları var ve yapacak birşey yok. Haaa bu arada eklemeden de geçemeyeceğim Hakan arkadaşımız o sitenin sürekli revize olması ve güzelleşmesi için hepimizden fazla çaba göstermiştir. Bunu da göz ardı edenler çıkacaktır. Sadece oyuna değil ona bağlanan şeyler için de çabalar gösterilmiştir. Umarım diğer arkadaşlarımız daha iyisini yaparlar....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pashos said:
Negall said:
Nazif abi ve onun gibi düşünen insanlarıda ayıplamam ve kendi düşüncemi empoze etmeye çalışmam.


Nazif ( Rakanichu ) dediğin kişi, şahsiyet sahibi, özeleştiri yapmasını bilen ve beyefendi bir insan... Başarılı bir raid leader ve yönetici olmasına rağmen yetersiz olduğunu düşünerek ve başında bulunduğu grubu kaos a sürüklememek için pimi çekti ve kendini feda etti.

Aynı onurlu davranışı sergileyipte şu pandomimi sonlandırın... Isminiz altında ezilmeyin...


kesin olarak bildiğim bişi varsa, o da bu tavırda birinin şu anda yapılanlara, guilde yöneticilere laf söyleyebilecek yada bırakın diyebilecek bir konumda olmadığındır her kimse.

Sakın şu andaki guildin değerine ve içindekilerin sevgi ve emeğine gölge düşürecek asılsız ve yapıcı olmaktan ziyade yıkıcılık öneren söylemlere girme gafletinde bulunmayın.

2005 nisanından beri wow da oyuncu ve aynı yılın bikaç ay sonrasından itibaren officer yada gm lik yapmış, uzun süredir invadoria da olan ve bu guilddekilelerle, mc bwl first killeri olmasada mc den, naxx a, naxx dan hjyal e kadar tüm instancelere girmiş ve tbc de eskilerin nerdeyse hiçbirinin olmadığı first killeri yaşamış, ne yöneticiliğinde ne normal oyunculuğunda neredeyse hiç raid aksatmamış bir kişi olarak beni ve yeni yada eski çevremdekileri yargılama daha ötesi bize yıkıcı birşey önerme hakkını asla kendinizde bulamassınız.

Bu guild için birşeyler yapabileceğine inanan insanlar olarak, o zamanki yönetim tarafından "biz bırakacağız yönetime aday olanlar bize bildirsin" gibi bir topice yazıp bizzat eski yönetimin görevi devrettiği bir topluluğuz. biz de kimsenin elini taşın altına sokmadığı, sıkıldım dediği, başka yerlere geçmek isteyenlerin bol olduğu, özel yaşamımdaki işlerim arttı dediği, bilmemkimle tartıştım gidicez dediği bir dönemde yönetimi devraldık. İşin ilginci seçilen ve -görevi elden devralan- bir ekip olduğumuz halde destek görmedik. Hatta sana değil başkasına devretseydim daha önce kapatırdık forumları, daha iyi olurdu denilip, bu işi eskilerden başkasının yapamamasından mutlu olacak gibi bir davranışı bizzat gördüm. Ama hiç öyle olmadı güzel gittik, yönetenler ne zorluklarla karşılaşıldığını iyi bilirler garşeye gögüs gerdik, güzel gidiyoruz ve gerçekten seviyoruz bu birliği. İşin bu boyut yada söylemlere gelmesini istemezdim ama şöylediklerimde zerre kadar ilave yoktur.

Çok zorunda kalmadıkça bu topice yazmamaya çalışacağım artık, söylenmesi gerekenler söylendi diye düşündüğüm ve konunun uzamasına ve uzaması ile gereksiz bir zarara mahal bırakması gibi ihtimalleri düşünerek bu kararı aldım, başka bir nedeni yoktur.

Bu arada yeni bir progress ve alım tablosu açacağım, LÜTFEN yeni topicimizi bu amacı dışına çıkarmayınız.

Şimdiden teşekkürler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyuncu alimi topiginide savasa cevirdiniz.
Devrime yüklüyorsunuz bütün sucuda bir kiside cikip arkadaslar oyuncu alimi topigi lutfen tartismalarinizi baska platformlarda yapin dememis eskisi yenisi kim varsa kusmus resmen. yönetim olarak tartışmak yerine burdaki amaci olan bir topigi korumanizi görmek isterdi insanlar neyse saglik olsun.

Bülent

Basarilar...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Switch said:
Oyuncu alimi topiginide savasa cevirdiniz.
Devrime yüklüyorsunuz bütün sucuda bir kiside cikip arkadaslar oyuncu alimi topigi lutfen tartismalarinizi baska platformlarda yapin dememis eskisi yenisi kim varsa kusmus resmen. yönetim olarak tartışmak yerine burdaki amaci olan bir topigi korumanizi görmek isterdi insanlar neyse saglik olsun.

Bülent

Basarilar...


bu konuda bişi söylemek zorudayım son kez.

öncelikle bülent e oyun içi ve dışı genel olarak ve özellikle manevi desteği için teşekkürler.

aslında kimsenin üstüne gitmek gibi bir niyetimiz yok, her ne olursa olsun, bu guildi kurup bizim devraldığımız güne kadar taşıyan ve devreden kişiler, bundan sonraki görüşleri ne olursa olsun ve neler yaşanmış olursa olsun, kişisel olaylar bir yana bırakırsak, geçmişteki emekleri için saygı bekliyorlar ve bu beklenti konusunda haklılar, invadoria güzel günler görmüş ve görecek bir yer inşallah.

devrimle konuşmalarımızda zaten özellikle benden bunu her zaman gördüğünü söyleyebilirim, bizde sadece emeğimize değer verilmesini istiyoruz.

Bülent in de belirttiği üzere, özellikle olumsuzluklara mahal verecek yazıların yeni topicimize taşınmamasını ve konunun açılış amacını devam ettirebilmesini dileriz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pashos arkadasım, adını bilemiyorum kusura bakma, hem balon da var, Vashjta da tek nokta zaten malum mazur gör. Hani eskiden okullarda, okuduğumuzu anladık mı diye bölümler olurdu. Bence sende bir cevap yazmadan önce bunu uygula ondan sonra yaz. Yoksa konu ile alakasız, "hazır da yeni öğrendim bahsedeyim de namım yürüsün" türü pandomim,isim altında ezilmek gibi yeni kelime ve deyimlerle alaka kurmakta zorlanıyoruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...