Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Cracklerle ya da triallarla uğraşmadan yapabileceğim bir program biliyor musunuz. Open Source ya da freeware falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 yüklenebilir windows yedeği almaktan kastettin, mevcut windows'u yedekleyip, bir de bunun yüklenebilir (formatlanmış sürücüye kurulabilinir) mi olmasını istiyorsun? cd'deki dosyaları kafana göre değiştirip, kendi installation cd'ni hazırlamanı sağlayan programları duymuştum da, bu dediğini hiç duymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 http://www.xxcopy.com/index.htm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Bone said: .. cd'deki dosyaları kafana göre değiştirip, kendi installation cd'ni hazırlamanı sağlayan programları duymuştum da, bu dediğini hiç duymadım. N-Lite.. ufak ama harika i$ime yaradı. driver genius pro ile driverlarımın yedeğini alıp nlite ile gereksiz gördüğüm özellikleri kapattığım winxp nin setup boyutu 287mb olunca iksini aynı cd'de bulu$turup üzerine de temel programlar ne biliyim .net framework gibi bi paket hazırlamama imkan verdi. her ne kadar <3 Ubuntu desem de bu da ho$uma gitmedi dersem yalan olur. ayrıca istenen $ey tam olarak ne benim aklım karı$tı acronis ya da ghost tarzı $eyler ile yapılan yedekleme durumu mu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 dd ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Ubuntu'nun remastersys'si gibi birşey aradım ama yok tabii. Boot edilebilen ve geri yüklenebilen bir hard disk image'i yaratabileceğim ücretsiz, malwaresiz bir program biliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 ghosting deil mi ya bu bahsettiğiniz olay? orjinalle uğraşmıyorum dersen özel "edition"lar var bi sürü seri nosu vs. ile uğraştırmıyo falan, ek programlar da var. edit: ha yanlış anlamışım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 GERGE said: Boot edilebilen ve geri yüklenebilen bir hard disk image'i yaratabileceğim ücretsiz, malwaresiz bir program biliyor musunuz? Boot edilebilen derken ? Zaten bir partition 'un image 'i varsa elinde, onu geri yuklediginde boot edebilirsin. Image almak icin demin yukarda "dd" den bahsettim ama, pek ipleyen olmadi. Kucuk, ucretsiz, hizli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Kendi kendine ne partitionları bölüp börtüştürüp kendi kendine geri yükleyecek bir dvd yaratmak diyorum. dd'nin bu işi yapabileceğini sanmıyorum. MBRleri falan da ayarlayacak birşey istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Oo sen takicam ilk DVD yi, herseyi kendisi halledecek diyorsun yani. Evet dd nin bununla hic alakasi yok :) Ama hani boot isleminden sonra bunu yapacak minik bir linux cd si yapabilirsin, dd ile DVD lere kaydettikten sonra catir catir kuracak partitionlari yaratip falan.. Ne bileyim, fantazik bir hareket olur gerci bu kadar ugrasmak. Is nedeniyle bu tur bir sey yapacaksan, olur ama :) Hem maliyeti dusuk, hem her anini sen kontrol edebiliyorsun, destek alma ihtiyacin yok yani. Dedigin seyi - ucretsiz olmasa da - Acronis yapiyor. Hatta image 'i restore ederken, once boot edip, sistem calisirken restore etsin falan diyebiliyorsun fantazi olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Biliyorum onu da korsan istemiyordum işte. Başka çare kalmadı ama. Aylar sonra uğraşıp nLite falan kullanıp güzel Windows kurdum 150 MB ram harcayan sadece. Yedeklemezsem olmaz şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 anahtar kelime: slipstream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Mum_Chamber said: http://www.xxcopy.com/index.htm ? eski günleri hatırladım ya :) -abi dum var mı? -var. -kaç disket? -5 -peki aliim. 45 dk. boyunca ekranlardaki cluster ikonlarını izlersin. -al bakalım. -kaç para? -disket başı 1000 lira bi de duke nukem olayı vardı ki şöle idi: -merhaba abi. -... -dük nükem var mı? -var. -ne kadar? -şimdiii, 14 disket. ama sesler yok, seslerle istersen 22 disket olur. -(cd 9000 lira gibi bişey olduğu için ve o kadar param olmadığı için) peki iyi günler. fiyatları tamamen kafadan attım, ama ööle bişeylerdi heralde o zamanlar ekonomi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar