Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 opera kullananlar yardım edebilir sanırım. mouse'un sağ tuşuna basılı tutarken sol tuşuna basarsak "back" işlemi yapıyor, mouse'un sol tuşuna basılı tutarken sağ tuşuna basarsak da sayfadaki bir linki açıyor (random değil de, neye dayanarak seçtiğini çözemedim). bu iki özelliği nasıl kaldıracağım? mouse gestures da kapalı, yine de bu hadiseyi gerçekleştiriyor. mouse'un tek tuşunu tutarak yaptığımız bir işlemde, yanlışlıkla diğer tuşa bastığımızda bu işlemler gerçekleşince sinir bozucu olabiliyor. çözümü bilene şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 senin hep yaptğını sana yapalım: firefox veya ie7pro'ya geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 opera:config yaz adres yerine, kurcala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 CthuLhu said: senin hep yaptğını sana yapalım: firefox veya ie7pro'ya geç ie8 çıkıcakmış. tüm dertlerimizi bitirecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Şu ana kadar benim tecrübelerime göre Microsoftun yeni ürünleri sadece dert getirdi bitirmek yerine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 abartın e mi.. ms de neymiş be kardeşim. hiç bir şeyi doğru düzgün yapamamış ama dünyanın en büyük firmalarından birisi olmuş. tekel olmamış, tekel doğmuş. garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar