Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Epic pcde kepenkleri kapattı


axedice

Öne çıkan mesajlar

http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=92707

said:
Epic's Cliff Bleszinski has said that the studio is focusing on producing console titles for the time being, claiming PC gaming is currently in "disarray".

"I think people would rather make a game that sells 4.5 million copies than a million and Gears is at 4.5 million right now on the 360," he told MTV Multiplayer.

"I think the PC is just in disarray... What's driving the PC right now is Sims-type games and WOW and a lot of stuff that's in a web-based interface. You just click on it and play it. That's the direction PC is evolving into."

So with PC gaming all messed up, what's a development studio to do but stick with good old consoles?

"For me, the PC is kind of the secondary part of what we're doing," confirmed Bleszinski. "It's important for us, but right now making AAA games on consoles is where we're at."

CliffyB declined to name said games, refusing to be drawn on speculation that maybe, just maybe Epic will make a sequel to its multi-million selling global hit Gears of War. However, he did say Epic is sticking to making games for the demographic it's familiar with.

"I don't want to win over [someone's] little college sister, because that's not the kind of game I do," he said. "I'm not going to make f***ing Cooking Mama." Jolly good. It's sh**.


Epic fail? EA da sadece konsollara yönelse hepimiz için çok hayırlı bir iş olacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

off çok kötü be, pc için düzgün online shooter yapan zaten en son epic kalmıştı. cidden içim karardı şimdi.

ya bone bırak, arcane hala pc'ye şakır şakır rpg ve online fps çıkarıldığı sanan, 99'da takılmış kalmış bir arkadaşımız eheh

zaten yıllık pc satış listelerinin wow ve sims eklenti paketlerinden oluştuğunu görünce birşeylerin ters gittiği belli oluyor maalesef.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:
ut3'ün neden epic fail olduğunu söyler misin?

Aynı oyunu her sene yeni motorla sürüp satabileceklerini düşündükleri için. Zaten benim söylememe gerek yok, Epic'in patronları söylemiş, dükkanı kapıyoruz diye.

Şu an makinemde 5 tane online FPS yüklü ve üç tane de bende yüklü olmayan oyun aklıma geliyor, kim 99'da kalmış?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende oyun oynamanın zevkini asıl konsol da aldım. PC daha çok MMO ve strateji oyunlarına uygun bir cihaz olmayı başladı bence. FPS'ler bile artık console da oynanmaya başlıyor. Parça derdi yok, FPS derdi yok, windows derdi yok. Bozulsa gönder garantiye tamamdır. Ömrü PC'lere göre daha uzun. Konsol ftw ya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:
konsol modu olarak diyorum ki
konsolda o kolla coyistikle ne fps oynanir ne strateji
ha bigun destek cikar
mousemu baglarim
port upnp ayari felan urasmadan oynuma grerim
keyboardimla strafe yaparken roket atarim oz aman eyvallah


valla benim istedigim tamda böle bişey
ps3 yada xbox herneyse , +mouse +klavye
+pc oyuncularıyla aynı servera baglanabilme hadisesi

gayet şık
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok öyle bişey ya...black de time splitters da,cod da filan yoktu...yada vardı da ben mi açmadım? neyse yani evet böyle nişan alıp vuruyon :P pc yle kıyaslanmaz tabi.ben cod u beceremedim bi türlü mesela ps2 de.time splitters eğlenceliydi gerçi.

şu anda black i oynuyorum.zor ama yurtta vakit geçmiyor.oyunda güzel.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

butun konsol fps lerinde aim yardımcısı vardır. bır kısmında otomatık caaaat dıye ceker hedef uzerıne. multıplayer de oynananlarda ıse tam dırek kafaya getırmesede yanına yakınına cekmeyı basardıgınız anda o otomatık olarak hedefın en yakın hıtbox ının uzerıne nısan alır. ve default olarak acıktır. hatta bazı oyunlarda kapamanıza ızın veren bır opsıyon bulunmaz menulerde. zaten kafayı yemıs olmak lazım kapamak ıcın, konsolda baska turlu oynamanız mumkun degıl akıl saglıgınızı sevıyorsanız.

yoksa o pad lerle fps oynayabılmenız munkun degıl. bılgısayar fps sıne alıskın bırısı ıcın rahatsız edıcı olmasının yanında bılgısayar ve konsol oyunuclarının aynı serverda oyun oynamasını rekabet sorunları nedenıyle can sıkıcı kılmaktadır. genelde serverları ayırarak ya da oyunun nısan alma sıstemınde pc ıcınde hıtboxların buyutulmesı vs bazı duzenlemelerın yapılarak basıtlestırılmesını zorunlu kılmaktadır.

genelde ayırıyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...