scorch Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=286634335&sid=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 :D Süpermiş. Ama bu nooblardan bir ton var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 ben böle adamlara NOOBSUN İŞTE LAMERSİN falna die bağırmaya kıyamiorum lan. Adam oynuo işte fury warrior olmak istemiş, Okay abi sen fury ol petle tanklasın falna diin. Veya tanka ihtiyacımız var seni replace edicez kusura bakma falan diin. Üzülüorum lan :/ hiç böle çemkiren bi adam olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Öyle noob tipler olduğu gibi çemkirme meraklılarıda çok. Sıra bekliyorum, adam whisper atıyor: Abdul:''Wanna join XXX as tank?'' Ben:''No Sorry'' Abdul: ''WHy?'' Ben:'' I am not tank specced soz'' Abdul: '' Warrior is not dps warrior is tank go respecc noob'' Hey aptal, sana ne ya? Seni ilgilendiren ne? Edit: Arada, şu plate kullanan rogue geyiği ile ne gençler kafalandı ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 adamın hayallerini yıkmışınız lannn...... kimbilir ne hayallerle acmıstı o karakteri. berserker olacaktı damageın kralını yapıcaktı afsdfasdf edik: bende sen attın sandım megerse ofışıl forumdaymış tuhh..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Adam gibi açıklasaymışsınız keşke neden shield lazım diye. Garibim agro olayını sadece verilen DMG ile alakalı sanıy ve doğal olarak da 2H ile daha çok dmg veriyor negzel diye düşünmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 böyle gençlerin hayalleri dk sayesinde gerçek olacak (benim de yani asdas) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Fury halimle gayet güzel tankladığımı bilirim birkaç TBC 5mani. Sadece healerlar için iş haliyle biraz(!) daha zorlaşıyor :p Ama kesin olarak instance temizleme hızı artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Hatırlarımda TBC çıkmadan önce BRD yapmak zorundaydık Onyxia için. Ben de o sıra fury DPS'dim. Tam da Fury'nin manyak olduğu dönemlerdi. Hiç tank gear giymeden durmaksızın BRD yapardık. Healer durmadan sağa sola charge atan bücür bir dorf olduğum için biraz yoruluyordu; fakat benim için çok zevkli günlerdi :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 maghteridonda neroni vardı bizim adam shadowlabi full s2 gearla 2 handle tanklamıstı deli gibi zerg cok zevkliydi o run Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 ohhh. rahatladım abi ben noob değilmişim bunlara göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Yapılmaz diye bişi yokki.normal bi instance sa ve grup saglamsa tankın itemları pekte önemli degil.arkadan heal geldigi sürece sorun yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 adamn warriorun yaşama amacını ve felsefesini çözememiş rolf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Healerı zorlamak dışında bir anlamı yok. Yani adam gibi güvenli güvenli ilerlemek yerine kim kime dumduma koşturmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 ömrünü sunder-taunt atmakla geçirmek de sıkıcı be abi...adamınisyanına hak veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 fake gibin geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Ya bende de buna benzer bişe var buna paralel biraz yani okuyun chati resimleri böle yükledim tam beceremedm kusura kalmayın Burdaki olay şu Sethekk halls yapıyoruz bu sornes de tank ama shield yok neyse geldik 1.boss dedik shield kullan artık tamam dedi ama bankada dedi bizde hs cek hemen al summonlarız seni dedik devamı zaten resimlerde mevcut okuyun 1 sene önce felan oldu bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 get hp... so what? ahahah şaka gibi adammış asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chamred Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 oha ya yok artık bu kadarı pes...:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 ehm bu milletin adını farklı gösteren add on hangiydi acep ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Bu arkadaşın karşınında saygıyla eğiliyorum ve sabrına olan hayranlığımı ifade edecek kelime bulamıyorum. Hs'siz WoW oynamak her baba yiğidin harcı değildir. Hele 70 olmak çelik gibi sinirler ister :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Bunu geçen AVde vanndarı tanklayan adam yazdıydı heralde, kopmuştum ya :D Adam bütün battleground süresince her cümlede recall ffs, defend ffs, get tp ffs, heal ffs diyip duruyodu bg chatten, Fail :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 dememiş son cümlesinde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blindsnake Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 burda daha cok warrior dierleriyle dalga geciomu$ gibi geldi bana?a rogue in plate dedikten sora parantez icinde fury warrior demesi falan xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar