Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 ewet arkadaslar bugun benm doomgunum paylaşmak istedim gerçi evde oturuom öle kimsede hatırlamadı sizinle paylaşmak istedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Mutlu yıllaaar loli-pop! Nice mutlu senelere. Kimse hatırlamaması kötü birşey ama umursamamaya çalış, sende onlarınkini hatırlama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 hatırlarlar hatırlarlar... unuttulular dedirtip hatırlıcaklar :P iyi ki doodun (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 yalan söleme bea hatırlıyacak en az 1 kişi biliyorum ben afhauefhuaefh:D doğum günün kutlu olsun aga nice senelere=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 adamınbiri said: yalan söleme bea hatırlıyacak en az 1 kişi biliyorum ben afhauefhuaefh:D doğum günün kutlu olsun aga nice senelere=) o bi kişi hatırladı kanka pasta bile kestik ama onun haricinde kimse hatırlamadı :D ama benm hiç umrumda deil zaten boşweriorum :d yaşlanıom lan 20 oldum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 oha oldu mu lahn okadar OHAAAAA biz senle sen 17 yaşındayken tanışmışız haeufhaeufhaeufh:D:D:D yuhanes:D yuuh bak bi acayip oldu içim:D yaşlandık la:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 mutlu yıllarr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 heppi pörtlek :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Nice Senelere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 grats mate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 nice senelere ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 nice senelere.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 hadi iyi seneler lan.bu adam bursa izmir karayolu 30. kilometrede direksiyonda uyuya kalıp,benim uyandırmam sonucu yoldan çıkıp karşı şeritteki tırların arasından slalom yaparak otluk yeşillik bi yere çarpmamız akabinde durmamız arabaya kaskodan pert verilmesi sonucuyla gelişen olayda ben ve kendisinin ölümüne neden oluyordu.burdan sevgiyle anıyorum kendisini tekrar. (aslında ben açardım topici ama bu kaypak insan benim doğum günümde açmamıştı.nispet yaptım.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 nice senelere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 hepi börtdey =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 nice senelere :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 bütün gün doom mu oynayacaksın (:P) doom gun ın kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 nice senelere =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 mutluy yıllar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 doğum günün kutlu olsun abicim takma kafana milleti:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 mutlu yıllar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 nice mutlu senelere.. yaşlanmışsın yazık..karşıdan karşıya gençler geçirsin seni artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 nice senelere bugün bizim de bi arkadaşın d.günü şimdi kutlamaya gidiyoruz:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Nice senelere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 uuu duum günü =) pörtlek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar