dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 darn! kardeşim gelemedi istanbul'a. kar yağışı yüzünden orada uçak kalkamıyor.. (yerden gitsin birazcık canım, bunu da düşünemiyorlar! yok yok kesin pilotun ehliyeti yok, yola çıkınca çevirirler diye korkuyor..) ha bu arada, yıldız'ın davutpaşa duyurusunu arkadaş yolladı da. nostalji oldu benim için de.. yok tatil değil! olmaz zaten. "yoğun kar yağışı sebebiyle personel servisleri erken kalkıyor" şeklinde bi hede.. çocuklar? sallaaaaa bulur evinin yolunu bi şekilde. ahaha! yok tatil olup olmaması da dert değil. ama o kadar yol çilesi çektikten sonra adamı geç geldi diye yok yazarsan olmuyor işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 heh yıldız ve itü her zamanki gibi tatil değil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 şaşırdım hala yağıyor. bu gidişle olur da zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 ya şimdi bölge tatili falan yapıp adamı hasta etmesinler bence... Her gün tarabyadan kalkıp cağaloğluna gidiorm, çıkıp vali sarıyer ilçesinde tatil ama eminönündekiler öpe öpe gitcek derse küfür puanıma +rep atarsınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 dasaaa said: "yoğun kar yağışı sebebiyle personel servisleri erken kalkıyor" şeklinde bi hede.. çocuklar? sallaaaaa bulur evinin yolunu bi şekilde. Sabancının duyurusu: Sabancı said: Sevgili Çalışanlarımız, İstanbul'daki kötü hava koşulları nedeniyle bugün (18 Şubat) personel servisleri saat 14:00'de kalkacaktır. İnsan Kaynakları aynı mantıkta demekki ünilerimiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 iyi o zaman bizimki de öyle olsa binaları açan insanlarla aynı saatte okulda olcam laba girebilirim böylece sdafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Koç Uni tatil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 tatilmiş, şuan istanbul valisi haberlerde açıkladı.. yaşadı istanbullular :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 istanbulda hafif bi rüzgar esince bile koç la sabancıyı tatil etmeleri lazım. burası 1 se orası 20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 salı günü yeditepe tatil.(yani bana tatil off günüm:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 salı tatil gene:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Ya ben bursaya gidicem istanbuldan ama yollarda kaza olup duruomuş tırsıorm:) Mahsur kaldım la istanbulda:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Muahhahaha tatil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 ee sabancı nooldu şimdi gidicekmiyiz yarın? tll var 5 puan inmesin gitmedik diye? bi de liseler tatilmiymiş kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 yeditepe banko edilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 bugün edildiyse yarın niye olmasın yeditepe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Gilean said: ee sabancı nooldu şimdi gidicekmiyiz yarın? tll var 5 puan inmesin gitmedik diye? bi de liseler tatilmiymiş kesin http://www.ntvmsnbc.com/news/436051.asp sabancı bence yine yapmayacak, gelmezseniz anlayışla karşılarız diyecek en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 iyidir iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Oooooh tatil. Dersane sabah deneme var dedi, hayatta gelemem edim, iyi peki dediler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 GYTE'de tatilmiş, darısı sabancılıların başına hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 dershane bana direk mesaj attı ggyiz biz diye hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 çarşambada tatil olsun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Olacağını hiç sanmıyorum,ama olursa cidden deve falan keseceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 evet evet çarşamba da tatil olsun ama yeditepe bugun tatil etmemiş yarın hiç etmez herhalde bugun cığ falan düşmezse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar