odiflame Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 1993 kar macerasından sonra şehre ilk defa kar yağmaktadır.şuanda 15 senenin hasretini dışarıda gideriyoruz.:)-D okullar tatil olmalı kardan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Ilkokula daha baslamamistim antalya da kar gordugum o zaman..ondan sonra da gormedik haliyle..ama suan amerikadayim haberleri alinca bi an donmek geldi icimden..tadini cikarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 2004 kışında Antalya'ya kar yağmamışmıydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 hoccemama said: 2004 kışında Antalya'ya kar yağmamışmıydı ? yağmadı.yağan yer kepez, kepez antalyadan 30 metre yüksektir ve antalya merkezi değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 evet, inanılmaz bir şekilde kar yağıyor güzide şehrimize :) yüzsüzlük edip bir de tutmasını istiyorum şu an:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 abartmayın yerler bile ıslanmıyo rüzgar savuruyo sadece adam gibi yağmıyo yani. felaket soğuk ama keşke yağsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 ne karı ya biz ankaralardan kaçtık geldik; yağmasın, tutmasın, görmek bile istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Bodrum 'da denize giriyoruz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 israrla yagmaya devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 15 senedir 2. dfa görüşüm Antalyada kar... çok güzel yağıyo be sevindirik oldum hemen aşlık açim dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 kim yapio kar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 hala yağıyor.. cok ilginç 15 sene sonra antalya merkezde kar görmek ama tutmaz bu kar =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 ehehh efsane diye buna derim 93te yagmıstı en son,off ama bunu gormek kısmet olmadı.(Antalyama kar ne de yakısmıstır oyy oyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 bizim evin bahçesinden bir görüntü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 walla yeni kalkdım şaşırdım ... artislik yaparlardı bize en son kar yağdığında siz cüccükdünüz diyem :d bu iş bayrak yarışı bize devrettiler şimdi sıra bizde zuhaha bakalım kaç sene sonra yağacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 açıldı konu dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 yav en son kar yağdığında ben yuvadaydım içeri leğenlerle kar getirmişlerdi ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 hahaha leğenle kar oynayın diye =) ben sabah leğen leğen balkondan temizledim sırf =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 ahah. yok yav o zaman baya yağmıştı da hasta olmayalım diye çıkarmamışlardı işe bak =) alışkın değil çocuklar modunda direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 adam kar yağma olayını kişiselleştirmiş aehfueahufeahf:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Bizide teyzemler aradı uyanın kar yağıyor diye. Bir heves koştum baktım balkona etrafı bembeyaz görme umuduyla. Baktım azıcık birşey yağıyor uyumaya devam ettim. Şuan güneş açtı ama soğuk hala. Birde ilk karımı bende leğende oynamıştım. Hayatımızda ilk defa kar gördüğümüz için çıkarmamıştı annem dışarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 ahuauhahuahuauh koptum !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 of çok iyiydi bugün ya, yalnız kar sonrası soğuğa alışık olmadığımızdan donduk, gerçi kar sırasındada donduk, gerçi hiç öyle ankaradaki gibi bi kar sonrası soğuk yoktu, gerçi yinede soğuktu, gerçi güzeldi, gerçi aptal kafam yüzünden sadece 1-2 foto çektim şimdi milletten foto dileniyorum, gerçi içinde benimde olduğum bi foto bulabildim daha, gerçi çok mu asosyalim neyim sdgfdssds. ulan (gerçi) ben hep milleti çektim niye hiç kendimde aralarına girmedimki aptal kafam =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 öylesine yağdı gitti klima artı elektirikli ısıtıcı yetmiyo lahana gibi oldum. yerim karını kışını soğuğu sevmiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar