Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antalya'da Kar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ilkokula daha baslamamistim antalya da kar gordugum o zaman..ondan sonra da gormedik haliyle..ama suan amerikadayim haberleri alinca bi an donmek geldi icimden..tadini cikarin
Mesaj tarihi:
walla yeni kalkdım şaşırdım ...
artislik yaparlardı bize en son kar yağdığında siz cüccükdünüz diyem :d
bu iş bayrak yarışı bize devrettiler şimdi sıra bizde zuhaha bakalım kaç sene sonra yağacak..
Mesaj tarihi:
Bizide teyzemler aradı uyanın kar yağıyor diye. Bir heves koştum baktım balkona etrafı bembeyaz görme umuduyla. Baktım azıcık birşey yağıyor uyumaya devam ettim. Şuan güneş açtı ama soğuk hala.

Birde ilk karımı bende leğende oynamıştım. Hayatımızda ilk defa kar gördüğümüz için çıkarmamıştı annem dışarı.
Mesaj tarihi:
of çok iyiydi bugün ya, yalnız kar sonrası soğuğa alışık olmadığımızdan donduk, gerçi kar sırasındada donduk, gerçi hiç öyle ankaradaki gibi bi kar sonrası soğuk yoktu, gerçi yinede soğuktu, gerçi güzeldi, gerçi aptal kafam yüzünden sadece 1-2 foto çektim şimdi milletten foto dileniyorum, gerçi içinde benimde olduğum bi foto bulabildim daha, gerçi çok mu asosyalim neyim sdgfdssds. ulan (gerçi) ben hep milleti çektim niye hiç kendimde aralarına girmedimki aptal kafam =/
  • Yeni Oluştur...