dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 tıklayın okuyun.. az sonra ss koyucam.. harbi olmuyo! o sırada siz de deneyin.. rahip rahip rahip rahip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 anaa hakkaten lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 google ın *aşak geçmesi gibi bir olay mı bu da :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 çok salakça di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ahhahaçç... Bu ne la. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ilginç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 dwinz üzerinde denedim hemen http://img263.imageshack.us/img263/5303/ggggzl4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 yanyana screenshotlı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 denedik olmadı cidden neki bu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 yurtdışında yaşayan iki kişi konuşsun bakalım o zaan oluyo mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 olmadı ben de denedim arkla yani çıkmadı rahip lafı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 yurt dışına da çıkmıyor.. zuahaha. çok salakça yaw. nickimi rahip mi yapsam ne? belki kaybolurum.. avalon'da vardı bishop.. msn'de de rahip galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 tufoto da çıkmıyor çok eğlenceli gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 şimdi gece gece bi rahat patates kızartması yedirtmemiştir bana.. herkes birbirine rahip diyor.. hatta şunu yolladım. eee buluşuyoz mu yarın parkta? - ya da boşver kiliseye gidip bir kaç rahip öldürelim. nihahaha. (gitmedi ama bu) + tabi olm. yarın olur, buluşamazlar ve böylelikle bir rahibe suikast girişimi daha başarıyla önlenmiştir. işte bu! işte bu! var mı be bizim kadar zeki insanlar.. gitmiyor! adamlar da bana onu yollamışlar.. #119 nolu mesajı yolladık başlıkta.. el cevap:ahahha. binlerce kişi ra.ip oldurmeyi planlıyor lexius'un çözümü ise dahiyane! "rahip ile işinizi halletmek isterseniz eğer, peder yazın!" gece gece.. zuahaha saçmalık diz boyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 aghahha.. http://www.odatv.com/index.php?page=1&category=0&videoid=1671 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 son olarak şunu da c/p liyeyim The Actual List of Phrases Blocked by MSN There has been a bit of a stink in the last few days by people shocked by a list of phrases that the MSN servers block. That list is nowhere near complete. Here is the list of regular expressions blocked by the MSN servers: .pif .scr grouppicture.php groupicture.php gallery.php staff.php pics.php msn.php?email= download.php xmas-2006 miralafoto/foto.exe profile.php? tufoto verti2/fantasma.zip armazfiles.smtp.ru chnstudio.com/upload/impluse.exe t35.com members.lycos.co.uk/svy21/t/contact.php sonresimler1.googlepages.com/ozelresimler.htm viotagallery.com image001.png image002.gif funbuddyicons.com wellwell.biz casedinjertionkderunhdaseo.com jertionkdewiondaserunf.com butuinkdesionmas.com imp.exe bush-gracioso.exe memebers.lycos.co.uk/getmessenger get-messenger belgravehelpdesk.com xpimad.com album.zip malbranche.goracer.de albrahem.com improfile.net unknowntools.com hetandunhasde.com thecoolpics.net .*www.provnarkotika.com.* gratishost.com dreamlife365.com whoadmitsyou.com blockoo.com baratinha.mypets.ws messangerstats.net messengertools.org stuffplug.com/temp/downgrdr.exe hornymatches.com iwantu.com block-checker.com amigosparasempre.smtp.ru amigosparasempro.smtp.ru chinacircle.com mensagemparavc.mail15.com mprofiles.net/members.php?msn= 930le.com 66663.cn shusu.cn 1717wan.cn 995ba.com mydipan.cn 51kongqi.com 94nile.com life365.com photogbase.com/pictures.php?photo656.jpg mypengyou.com 51pingguo.cn spotyourface.net/main/pictures/sexy windowslivemessenger.biz mensageirovirtual.land.ru provnarkotika.com tinyurl.com/asdkfh13/ wasedinterfunva.com qerunherdasfunkin.com photos.zip .*2nnvc7.* .*urltea.com.* urltea.com/p2s tinyurl.com/2nnvc7 linkangel.net/msn messenger-tips.com imrealm.com blocknblock.com imtract.com blockinrio messaging-names tebloqueo.com mesns.com .*messenger-tips.com.* .*get-messenger.com.* .*hotbeachpics.net.* .*wadesuntiondketunhasde.com.* .*la.gg/upl.* cbswest.com newmsn cirnews.com .*easedrunkiondehunfans.com.* .*amazingsexy.net.* .*nishiwo.com.* .*vetionkdesunjadefin.com.* .*handeusjinkdewshishu.com.* .*pozaseruiasterduin.com.* .*okinyunhfeunasterfunjin.com.* .*messengerscan.com.* .*.info.* .*messenger-scan.* .*my-msn.servebeer.com.* .*summer2008.* .*images.zip.* .*messengerscan.net.* .*msn-csi.tk.* .*messenger-contacts.tk.* .*xedinkiontnherioplinades.com.* .*messenger-list.com.* .*messengercheck.biz.* .*msn-contacts.tk.* .*myalbum2007.zip.* .*cirnews.com.* .*messenger-checker.tk.* .*msn-live-scanner.tk.* .*msn-scanner.tk.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 link de yollayamıyorsunuz mesela ben upload ettim rahip.jpg arkadaşa yollim dedim yollanamıyor dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 gayet yolluyorum rahip die sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 dumur bir durum :S yazı fontu farklı olunca da geliyor.. ama :S :S işletim sitemlerimiz aynı... 8.1 live ikimizin ki bunun font ile alakası var abi.. (ayrıca killer gitmiyor rahip yazan link) (macx de font değişiyor mu birileri bakabilir mi?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 fontla alakası yok.düzgün yazıp yazmamakla alakası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 evet haklısın fadgasdasfad *küçükken şarlok holmese özenirdim hep birşey bulduğumu sanınca heyecanlandım :P* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reb1rth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 msn messenger'da konuşmaların kaydedilmese bile kesinlikle filtrelendiğini ortaya çıkaran kelime, din adamı. gamze özçelik olayında da gökhan demirkol'un konuşmalarına microsoft türkiye ve türk telekom işbirliğiyle ulaşıldığı söylenmiş, daha sonra bilgisayarda kayıtlı olan logların çözüldüğü şeklinde düzeltilmişti. filtreleme yapan bir firmanın, kayıt yapmadığını düşünmek artık biraz daha zor. msn messenger'da bloklanan kelime. crimson king ile test ettiğimiz kadarıyla sonuna ek getirilse veya cümle içerisinde kullanılsa dahi içinde rahip kelimesi geçen mesajlar karşıya iletilmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 ya$asın özgür yazılım.. aMSN üzerinden denendi ve %100 gittiği gözlendi. pidgin de aynı $ekil. kopete ve benzer yazılımlar ile denemeler devam edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 tufoto nedir biri acıklayabilirmi ya huuuu ! :D bu arada sadece rahip değil; imalatci, adalaryayi, yuzmantari, binkere, anlasmazlik, aminogrubu, yenibirmesaj da yazılamıyor. daha da mevcut. aslında yazıp gönderiyorsunuz ve karşı taraf alıyor ama karşı tarafın msn sürümünde yasaklı ... yazmış biri oda tv linkinde asdasdasd denedim ben birini harbiden dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Ya gittim kızın tekine rahip yazdım size güvenip,gitti salak durumuna düştüm tam.Sabah sabah niye rahip yazıosun dio,haklı gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar