eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Söz yazarı Aysel Gürel hayatını kaybetti. Aysel Gürel, geçirdiği ağır bronşit nedeniyle uzun süredir hastanade tedavi görüyordu. Gürel'in durumunun dün gece ağırlaştığı, iki kızının hastanede başında olduğu öğrenildi. Müjde Ar, annesi Aysel Gürel'in tedavi gördüğünü NTV'deki programında da açıklamıştı. dumur oldum nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 garbage lık bı konumu bu sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 kişiselemi açsaydım yada yeni gelenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 konu dışı nasıl olur sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 gerekli görürlerse taşırlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 bence sen direk oraya açsan daha iyi olurdu ama sağlık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 sağlık olsn doğru.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 varsınolsun dsadasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 he valla üzüldüm gerçekten. ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Başımız sağolsun. Yani garbage'a açmak da ayrı komedi olmuş da neyse. Şu memlekette en çok hayattan zevk alan kadındı muhtemelen, yazık oldu ama uzun yaşadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 eisenheim said: kişiselemi açsaydım yada yeni gelenlere en güzelinden konu dışı konusunu papaz etmişsin. kusura bakma , uzatmanın alemi yok. kilit lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ölürken ben hayatımın sonuna kadar çalıştım genç kadınlarada örnek olsun gibi bi laf söylemiş takdir ettim neşeli bi kadındı başımız saolsun ne diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 açtıydım ben topic konu dışına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 kilit gelir ozaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar