Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iki kere iyi


Voys

Öne çıkan mesajlar

o salak cin fıkrası aklıma geldi..
Bigün, adamın biri sahilde tek başına yürürken bi deniz kabuğuna tekme sallamış.Deniz kabuğu biraz yuvarlandıktan sonra bi kayaya çarparak kırılmış ve içinden kocaman bi cin çıkmış. Cin sevinçle "YÜZYILLARDIR BU DENİZ KABUĞUNUN İÇİNDEYDİM.BENİ BURADAN NASIL ÇIKARDIĞINI BİLMİYORUM AMA Bİ İSTEKTE BULUNMAYI HAKETTİN!" demiş. Adam da "Ben kanarya adalarını çok merak ediyorum.Şimdiye kadar orayı hep dergilerde ve tv'de gördüm,ama hiç gitmedim.Buradan,denizin üstünden bana bi yol yap; ben de canım sıkıldıkça arabama atlayıp oraya gidip geleyim" demiş.Cin, kendi kendine "yahu bunun asfaltı var,direkleri var. Dünyanın da yolu,hem denizin üstünden yol yapmak da mesele, bikere zemin sulu,..."diye düşünmüş; ve adama: "ya bu biraz teferruatlı bişey, başka bişey isteyebilirmisin? para veya ışınlanma gibi...?" demiş."Pekala!" demiş adam."Şimdiye kadar 7 kere evlendim, bunun haricinde de hayatıma bi sürü kadın girdi, ama şu kadınları bi türlü anlayamadım. Bana öyle bi yetenek verki şu kadınları anlayabileyim" demiş.Bunun üzerine cin adama bakmış ve: "YOLU KAÇ ŞERİTLİ İSTERSİN?" demiş..c/p rulez

hem kapitalist hem çıkarcı olmayan hem de yardımsever olsun
-kadınları anlamak istiyordun ha.. otur otur, ben bi çay koyayım. biraz uzun sürecek işimiz. aç mısın? bir şey alır mısın çayın yanına?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

coca cola nin "zero" diye bir urunu, pepsi max seklinde bir versiyon, iste "light" adinin karizmayi cok cizmesi sebebiyle, "zero" adiyla sifir seker icermesine gonderme yaparak yarattigi yeni urun bildigim kadariyla..

mcdonalds lardaki calisanlar, bunun sapkalariyla tshirtleriyle geziyorlar ortaklikta son 1 haftadir falan sanirim..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...