Voys Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 tık açıklama sitede var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 hem alıngan hem atılgan.. nasıl olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 voys nedir senin iki iyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 internete taşıyorum.. sanırım coca cola zero reklamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 bence de kola reklami : ) Hem tecrübeli, hem kullanilmamiş olsun.. Tuttum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 hem şekerli hem şekersiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 coca cola reklamı evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 o salak cin fıkrası aklıma geldi.. Bigün, adamın biri sahilde tek başına yürürken bi deniz kabuğuna tekme sallamış.Deniz kabuğu biraz yuvarlandıktan sonra bi kayaya çarparak kırılmış ve içinden kocaman bi cin çıkmış. Cin sevinçle "YÜZYILLARDIR BU DENİZ KABUĞUNUN İÇİNDEYDİM.BENİ BURADAN NASIL ÇIKARDIĞINI BİLMİYORUM AMA Bİ İSTEKTE BULUNMAYI HAKETTİN!" demiş. Adam da "Ben kanarya adalarını çok merak ediyorum.Şimdiye kadar orayı hep dergilerde ve tv'de gördüm,ama hiç gitmedim.Buradan,denizin üstünden bana bi yol yap; ben de canım sıkıldıkça arabama atlayıp oraya gidip geleyim" demiş.Cin, kendi kendine "yahu bunun asfaltı var,direkleri var. Dünyanın da yolu,hem denizin üstünden yol yapmak da mesele, bikere zemin sulu,..."diye düşünmüş; ve adama: "ya bu biraz teferruatlı bişey, başka bişey isteyebilirmisin? para veya ışınlanma gibi...?" demiş."Pekala!" demiş adam."Şimdiye kadar 7 kere evlendim, bunun haricinde de hayatıma bi sürü kadın girdi, ama şu kadınları bi türlü anlayamadım. Bana öyle bi yetenek verki şu kadınları anlayabileyim" demiş.Bunun üzerine cin adama bakmış ve: "YOLU KAÇ ŞERİTLİ İSTERSİN?" demiş..c/p rulez hem kapitalist hem çıkarcı olmayan hem de yardımsever olsun -kadınları anlamak istiyordun ha.. otur otur, ben bi çay koyayım. biraz uzun sürecek işimiz. aç mısın? bir şey alır mısın çayın yanına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 sözlükte reklamını görmüştüm de güzel site cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thaumielyavrusu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 tasarım falan da hoş =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 hergün yeni reklam atılımı peh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Coca Cola evet domaine whois çektim bende. Müzikte pek hoşmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 hem adam gibi cola, hem şekersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 4 diyip esprik yapan olmamis :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 çünkü iki kere iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 yinede cagristiryor iki kere ikiyi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 bende salladım bişiler. master tezi itibariyle her foseptiğe sıçrıyorum zaten. bunu görmemiştim. post için teşekkür ederim delikanlı ol , erkek sev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 bu arada görsel itibariyle kola oldugu belliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 coca cola nin "zero" diye bir urunu, pepsi max seklinde bir versiyon, iste "light" adinin karizmayi cok cizmesi sebebiyle, "zero" adiyla sifir seker icermesine gonderme yaparak yarattigi yeni urun bildigim kadariyla.. mcdonalds lardaki calisanlar, bunun sapkalariyla tshirtleriyle geziyorlar ortaklikta son 1 haftadir falan sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar