Mathias Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Merhaba herkese, araştırdım bulamadım ve daha önce açılmadığını düşünüyorum o yüzden hemen yazayım dedim. Daniel Dumoulin adlı bir Belçikalı ki bu kişi hayatını Türkiye ve Atatürk araştırmalarına adamış, 2008 yılbaşında dostlarına üzerinde bunlar yazılı tebrik kartı yollamış ; "TURQUIE, tu dois Ataturk a dieu et le reste a Ataturk!." Yani "Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geri kalan her şeyi de Atatürk'e.." Çok hoşuma gitti hemen paylaşayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Harikaymış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Biz bunu zaten biliyoruz, bilmeyenlere ise öğreteceğiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Geçen aylarda okumuştum bu lafı hoşuma gitmişti baya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 güzel demiş, helal olsun ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 +rep bizi bizden daha iyi tanımış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Bu kadar kolay özetlenir.. Bu topraklarda yaşayıpta Atatürk'e dil uzatan densizler utansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Çok güzel söylemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Bunu herkes biliyor ama işine gelmeyeni çok. ("Bugün size rahat batabiliyorsa bile..." diye başlayan bir cümle kuracaktım gece gece bitiremedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 bu durumda herşeyi allaha borçlu oluyoruz. hadi şeriate geçelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 biraz değiştirip ileti bile yaparım ben bunu. harbiden çok güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 belçikalı bile hatta tüm dünya bile farkında gelgör bide bizim ülkemizin insanlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Eee bunu bilmeyen liderlere söylemeliymiş biz biliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 lucifertr said: Eee bunu bilmeyen liderlere söylemeliymiş biz biliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 bu belçikalının ismini alaydık bide keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Mathias said: Daniel Dumoulin adlı bir Belçikalı ki bu ... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 gratz saglam söylemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Bir Belçikali bilse nolur bilmese nolur, bilmesi gerekenler bilmedikden sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 yalnız allah dememiş tanrı demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar