dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 ehah onun için said: falan olur, dışarı çıkmayanlar alışır dışarıya.. dediydim.. genele yani. sana değil. bi de belki hayatının çakalı ile tanışırsın bu toplanmalardan birinde (yok ben değilim o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 beyaz atlı çakalımı arıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 olm sen de bi büyüğe danış: rakı iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 ahahha lan rakıyı bile tek başıma içmekten daha büyük zevk alıyorum ben. nasıl bi adamım lan ben allah belamı vermeyee edit :bu arada topiği dibalo açtı ben üstüme alındım kötü oldu da neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Laraken said: olm sen de bi büyüğe danış: rakı iç. offf imza geliyo yok böle güzel bi söz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Laraken said: olm sen de bi büyüğe danış: rakı iç. rakı reklamı olur lan böle! bi büyük rakı resmi koyarsın, altında olm sen de bi büyüğe danış: rakı iç. yazar (yapılmadıysa tabi.. yapılmışsa multiple discovery e girer zati) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 yok olm o yiğit özgür'ün karikatüründen. humm sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 valla ben ilk senin yazdığını gördüm senin ismini kullanırım hea diyosan yiğit abiye ayıp değiştir değiştirim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 demekki değilmiş : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 bir imzanın doğuşuna tanık olduk! yihu pat pat pat çıtırı çıtırı çıtırı havai fişek patlaması bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Bu topağa geyik karıştırmayın yahu. İçimizi döktük :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 yok ben içten rakı iç dedim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 CthuLhu said: http://www.emoturkey.com bu nedemek şimdi emo muyum ben alla alla ne alakası var her karamsar kişi her sorunları olan bir cevap arayan kişi emo mu oluo ne kadar dar bir yaklaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Ara ara banada oluyor bu durum, sonra geçiyor, sonra tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 yok yalnızlık insanı olgunlaştırır yok bu durumda güzeldir. YALAN.. Arkadaşım sen bir LUZIR Loser'sın işte. kurtulmanın yolu.. -tarz'ın olsun' gidip emo gothic bile olsan tarz tarz'dır ama onlar hayatın kıyısı yani Marjinal'dir -bilgin olsun; kitap oku surf yaparken eğlenceye yönelik değil bilgiye yönelik yap surf'ünü. -aptal gibi wow'dur carttır curttur kaptrıma kendini.. -iyi ve akıcı konuşman lazım birebir ilişkilerde ve sosyal ortamlarda.. en azından dilin sürşmesin diye türkçe rap dinle şarkıları ezberle.. o bayaa bi yarar sağlayacaktır! - ve son olarak. Dershane olsun üni olsun ya da dernek olsun veyahut resim kursu olsun.. git gir üye ol.. yeni insanları yeni tarzınla %100kendine güvenle tanıştır.. kurtuldun! artık bir loser değilsin! tabi dediklerimin hepsini ve özümseyerek yapmazsan . bir yerden sonra patlak verecektir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 daha yapman gereken çok şey var bundan sonra.. eğer bu dediklerimi yaparsan ve daha iyi bi konuma gelmek istiyorsan.. bana öm ile ulaş.. mesela : nietzsche ağladığında adlı kitabı okuyup. nietzsche'nin felsefesini belirleyip! ... yola dwm edeceksin fln.. bu arada: derslerin dewamı paralı ve garantilidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 KillJoy said: yok yalnızlık insanı olgunlaştırır yok bu durumda güzeldir. YALAN.. Arkadaşım sen bir LUZIR Loser'sın işte. kurtulmanın yolu.. -tarz'ın olsun' gidip emo gothic bile olsan tarz tarz'dır ama onlar hayatın kıyısı yani Marjinal'dir -bilgin olsun; kitap oku surf yaparken eğlenceye yönelik değil bilgiye yönelik yap surf'ünü. -aptal gibi wow'dur carttır curttur kaptrıma kendini.. -iyi ve akıcı konuşman lazım birebir ilişkilerde ve sosyal ortamlarda.. en azından dilin sürşmesin diye türkçe rap dinle şarkıları ezberle.. o bayaa bi yarar sağlayacaktır! - ve son olarak. Dershane olsun üni olsun ya da dernek olsun veyahut resim kursu olsun.. git gir üye ol.. yeni insanları yeni tarzınla %100kendine güvenle tanıştır.. kurtuldun! artık bir loser değilsin! tabi dediklerimin hepsini ve özümseyerek yapmazsan . bir yerden sonra patlak verecektir! Şu Loser tripleri çok saçma Her insanın karakteri hayata bakış açısı farklıdır.İnsanın kafasına uygun insanlar karşısına çıkmayınca yalnız kalması doğaldır.Yalnız olunca loser mı oluyorsun.Hayır.Esas o zaman karakterin tam oturuyor neyi istediğini nasıl insanlarla muhatap olacağını biliyorsun,yalnız kalmıyım diye kendi değerlerine ters olacak şekilde milletin fino köpeği olmuyorsun,kendini kullandırtmıyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 insanlar kendilerine yalan söylemeyi çok sever.. bilmiyorum senin dediğin gibi düşünenleri çok gördüm ama gerçekten düşündükleri gibi görüneni hiç görmedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 KillJoy said: insanlar kendilerine yalan söylemeyi çok sever.. bilmiyorum senin dediğin gibi düşünenleri çok gördüm ama gerçekten düşündükleri gibi görüneni hiç görmedim.. Eh böyle düşünebilmek zaten kolay bir iş değil,bugünün çarpık ve ikiyüzlü ilişkilerle dolu alemlerinde.. Ama ben dediğim anlayışta olduğumu söyleyebilirim rahatlıkla,zorlukları olsa da bundan memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 o zmn da tek çözüm geliyor aklıma.. zaten umuttur işin gücün diye tahmin ediyorum.. o yüzden karalamak en iyi çözüm.. şiir hikaye.. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Laraken said: olm sen de bi büyüğe danış: rakı iç. hakkaten süper, msne yazılır bu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 olanın var da ne oluyor sevgili , evlilik falan olur bir yerde , ona kadar da yalan dolan %90 bu işler kim ne derse desin yani , öyle bak. keza çok ciddi bir ilişkinin acısını yaşayanlar da bilir ki hiç mi hiç basit bir şey değil.onun dışında bana göre sıradan bir olay birliktelikler ve hatta evlilik de , o yüzden pek abartma . arkadaşın olsun ama realde ,olmalı yani . konuşacağın birileri olmasından başlamak işe en mantıklısı. sen bulduğunu bul kız -erkek konuşacak biri olarak , çok fazlaca ama . yeter de artar bile o . takıldığın yerde birileriyle zorla muhabbet arttırabilirsin . onu kesin kafana koy yap yani , konuşacağın birileri olsun . yapamazsın yoksa , olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar