odiflame Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 İşsizlik oranı yüzde 10,1 e yükseldi.millet çalışmak istemiyor iş beğenmiyor bundandır kesinlikle. İşsizlik Oranı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 O 10.1in içinde çalışmak istemeyenlerin hepsi yok galiba. Mesela işsiz kadınlar direkman "ev hanımı" sayıldığından dahil değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Yatırım yok, ekonomi rezalet, işverenler sürekli işçi çıkarıyor işler kesat, tabiki işsizlik artacak.. Bakalım kaç sene içinde kriz olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 İşsiziz TÜİK Tarafından Tanımı: said: İşsiz: Referans dönemi içinde istihdam halinde olmayan (kâr karşılığı, yevmiyeli, ücretli ya da ücretsiz olarak hiç bir işte çalışmamış ve böyle bir iş ile bağlantısı da olmayan) kişilerden iş aramak için son üç ay içinde iş arama kanallarından en az birini kullanmış ve 2 hafta içinde işbaşı yapabilecek durumda olan tüm kişiler işsiz nüfusa dahildirler. Ayrıca, üç ay içinde başlayabileceği bir iş bulmuş ya da kendi işini kurmuş ancak işe başlamak ya da işbaşı yapmak için çeşitli eksikliklerini tamamlamak amacıyla bekleyenlerden, 2 hafta içinde işbaşı yapabilecek kişiler de işsiz nüfus kapsamına dahildirler. http://www.tuik.gov.tr/MetaVeri.do?tb_id=25&ust_id=8 yani çalışmayan herkesi "işsiz" diye tanımlamıyorlar. durum gerçekten ciddi. ayrıca sitede konuyla ilgili çok daha detaylı bilgiler bulabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 İşsizlikmiş, ekonomiymiş bunlar önemsiz. Önemli olan tek şey türban özgürlüğü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Abicim bu haberi genel itibariyle önemseyebilirsiniz de.. yok korkutan işsizlik artışıymış..(!) kısaca boş haber. kardeşim zaten yıl içerisinde mevsimlik işlere göre, bu oran kışın artıyor ilkbahar yaz dönemimde azalıyor. ortalama yaklaşık %10 olan işsizlik oranına toptan çözüm bulunmalı ki. ben kendimi bildim bileli TR'de işsizlik hep olmuştur. ki çoğu ülkede de böyle bir sorunda vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 aktiftablet said: O 10.1in içinde çalışmak istemeyenlerin hepsi yok galiba. Mesela işsiz kadınlar direkman "ev hanımı" sayıldığından dahil değiller. İşsizlik hesaplanırken çalışmak isteyipte çalışamayan kişiler hesaba katılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Sıcak para, sıcak para diye ekonomini kuyusunu kazdılar. Başbakan şişiniyordu televizyonlarda doları düşürdük TL değerlendi diye. İyi halt yediniz, üretimi baltalıyor be yüksek TL, bunların ekonomiye kafası ancak eşi dostu zengin ederken basıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 işsizlik oranı 18-65 erkek 18-60 kadın yaş arasında bulunan ve sigortalı olarak çalışmayan herkes diye biliyorum. lisede bi ders vardı toplum mu kamu mu salladım galiba öyle işte ekonomi flnda vardı derste o derste görmüştük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Yok ya abartmayın herşey güllük gilistanlıkken neden işsiz olsun insanlar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Şimdi biz oturup hesaplamıştık. Ev hanımları katılmıyor bu işsizlik hesaplamalarına, gizli işsizleri de katınca %36 yı bulmuştu oran totalde. Tabi bu kaba hesaplama, gerçekten de çok uzaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 ben objektif bakıyorum. ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar