Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 (td) indirin şu adamı... kapatın kilitleyin burayı... Kapatık kardeşim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 boşversene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 gelsin tabi oda gelsin bi o eksin kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fightersfight Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Bloodless said: (td) indirin şu adamı... kapatın kilitleyin burayı... Kapatık kardeşim... burayı kapat tarih kitaplarını damı yakıcaksın yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Birde Sam'den sir'den yardım istiyor. Aptallığa çare yok, bilim "IQ Yükseltator" diye birşey icat etmedi. O yüzden yardım edemez kimse, ha ama belki 40 kere içinden tekrarlarsan tanrı IQ bonus veriyormuş, o icat etmiş. Hümanist'im diipte, kadını mal yerine koyan türbanı ve arkasında ki zihniyeti savunması oldukça eğlendirici :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 humanistsen human olm once sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Bloodless said: humanistsen human olm once sen... (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fightersfight Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 LathspeLL said: Birde Sam'den sir'den yardım istiyor. Aptallığa çare yok, bilim "IQ Yükseltator" diye birşey icat etmedi. O yüzden yardım edemez kimse, ha ama belki 40 kere içinden tekrarlarsan tanrı IQ bonus veriyormuş, o icat etmiş. Hümanist'im diipte, kadını mal yerine koyan türbanı ve arkasında ki zihniyeti savunması oldukça eğlendirici :D bu ince esprilerinle iq falan belli de. valla yardım istiyorum gerçekten bu kadar gerçegi ,gerçegi gösterene hakaret ederek degiştirmeye çalışan insan olunca. bak ne diyorum sana susam sokagi kaçkını. KADINI MAL YERİNE KOYAN TÜRBANI DEGİL,ONU TAKMA HAKKINI SAVUNUYORUM. sende yasakçılıgı savunuyorsunda, sen sokaktaki türbanlı kadına bir mal dede,gör bakalım dünya kaç bucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 şu turuncu bölme okuma/yazma ile ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Kardeşim tanımıyorum türbanı takma hakkı falan. Bu ülkenin kuralları var, değiştirilemez. Kendine demokratik bir toplum bul, bizi rahat bırak pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fightersfight Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Burda yazılan tüm hakaretleri Mustafa Kemal Atatürk e de ediyorsunuz demekki .vay be ne yürekliymişssiniz. sen tanısan nolur hem tanımasan?hukukta yasalar degişebilir uygunsa.hadi artık daha fazla zırlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 fightersfight said: KADINI MAL YERİNE KOYAN TÜRBANI DEGİL,ONU TAKMA HAKKINI SAVUNUYORUM. Türban takma hakkından önce töre cinayetlerine el at sen. Tam hümanistçe bir davranış olur bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 http://www.akpartiforum.com/index.php bi de şöyle bişi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 In Nox Kal Vas Flam Kal Vas Flam * ölür * git reslen gel hadi... (uou özlemişim lam :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fightersfight Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Pyro said: fightersfight said: KADINI MAL YERİNE KOYAN TÜRBANI DEGİL,ONU TAKMA HAKKINI SAVUNUYORUM. Türban takma hakkından önce töre cinayetlerine el at sen. Tam hümanistçe bir davranış olur bak. töre cinayetlerine devlet cezasını veriyor zaten el atılmasına gerek yok o public bir olay.senin kafan alıyorsa tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 fightersfight said: [KADINI MAL YERİNE KOYAN TÜRBANI DEGİL,ONU TAKMA HAKKINI SAVUNUYORUM. hümanistlerin en öncelikli konusu da türban zaten. te allam yaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 hmm akparti forumunda ben hoca efendinin eserlerini bulamadım yardımcı olacank mısııızz :S lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Bloodless said: hmm akparti forumunda ben hoca efendinin eserlerini bulamadım yardımcı olacank mısııızz :S lol :D aramaya guven babs asadasdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fightersfight Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 YUAHAHHAHA Çelik Ayna. Lathspell s brain.......................= . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 fightersfight said: YUAHAHHAHA Çelik Ayna. Lathspell s brain.......................= . AHAhahehuedjşdn Ok kanka :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 fightersfight said: Pyro said: fightersfight said: KADINI MAL YERİNE KOYAN TÜRBANI DEGİL,ONU TAKMA HAKKINI SAVUNUYORUM. Türban takma hakkından önce töre cinayetlerine el at sen. Tam hümanistçe bir davranış olur bak. töre cinayetlerine devlet cezasını veriyor zaten el atılmasına gerek yok o public bir olay.senin kafan alıyorsa tabi. Hümanistliğin tanımını bilmeden hümanistim deme bari bir daha. Cidden komik duruma düşüyorsun of ahah. Halkta zaten senin çıkıp, onların hakkını savunmanı bekliyordu. İyi güldüm gece gece. Azınlığın sesi newdonis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 hauahuaahuaha fazla ısındı arkadaş azcık fişini çekin de dinlensin motor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 fightersfight said: YUAHAHHAHA Çelik Ayna. Lathspell s brain.......................= . tmm yaş belli oldu en azından beyin yaşı asdasdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Ohohoho espiri yapmaya çalışsen hep böyle. Oh oh sabah sabah kah güldük kah eğlendik sayende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar