Böyle geri kafalı yobazların tekrar ürüyeceğini düşünseydi eminim o bazı kelleler giderdi.
Muhteşem zeki arkadaşım. Kız öğrencilerin türban nedeniyle okuyamayanlarının oranı % 1 (Yüzde bir). Sen maddi sorunlarını çözmeye çalışsan belki % 40lara varacak veyahut geçebilecek oranlara varabilecek insana okuma şansı verebilirdin.
Ama sen çok namuslu % 1 (yüzde bir) i savun bakalım.
o zaman türban mı vardı?
karaçarşaf vardı bide normal bayanların taktığı başörtüsü hiçbi şekilde siyasal simge olmayan başörtüsü, yazma.
türban değil canıms.
ulan türban yoktu işte kara çarşaf vardı.
Atatürk örtünecekseniz daha modern yüzünüzü gözünüzü kapatmıycak bir şekilde örtünün dedi.
Zamanlada modernleşe modernleşe,
nasıl etekler kot pantolonlar modernleşiyorsa,örtünemde modernleşip şu halini aldı.
Böyle geri kafalı yobazların tekrar ürüyeceğini düşünseydi eminim o bazı kelleler giderdi.
Muhteşem zeki arkadaşım. Kız öğrencilerin türban nedeniyle okuyamayanlarının oranı % 1 (Yüzde bir). Sen maddi sorunlarını çözmeye çalışsan belki % 40lara varacak veyahut geçebilecek oranlara varabilecek insana okuma şansı verebilirdin.
ben politikaci degilim.Hümanistim.benim için bir insan magdur olmuş onemlidir.
Diyorsunki bir insan ölürse trajedi,binlerce insan ölürse istatistik olur?
türkiyede magdur olan çok kız var bu yüzden.bu problemde çözülür inşallah.burada bu kaynaklarla birazcık ögrenmişseeniz bişiler iyidir.
Güzel kardeşim sen ne kullanıyosun bu şekilde olabilmek için? Merak ettim de.
% 40 yerine % 1 önemlidir benim için diyorsan kendine humanist deme bence.
Humanizmi sen öğretemezsin bize. Çoluğa çocuğa da kötü örnek olacak ona üzülüyorum. En sol örgütler bile türbana karşı tepki gösterirken bu güzel kardeşimizi anlamak çok zor. Şu sırrını bizle de paylaşsa da bi de biz eğlensek.
ahahaha hala bişiler ogrenmişseniz dio ya bazı kaynakları çarpıtarak hatta bazılarının işine gelen yerlerini c/p liyerek insanlara bişi anlatılmaya calısılmaz ya dooru duzgun kaynak gosterirsin yada oturur bi kosede ne kdr aptal olduğunu dusunur aglarsın 2. secenek daha bi uygun gorunuo sana
ahahaha hala bişiler ogrenmişseniz dio ya bazı kaynakları çarpıtarak hatta bazılarının işine gelen yerlerini c/p liyerek insanlara bişi anlatılmaya calısılmaz ya dooru duzgun kaynak gosterirsin yada oturur bi kosede ne kdr aptal olduğunu dusunur aglarsın 2. secenek daha bi uygun gorunuo sana
zekasız nutuk-söylev kaynak al yukarda oku özürlümüsün okumayacak kadar.herşey yazılmış bütün makale işte daha ne istiyorsun zaman makinesimi yapayım?
bakıyorum hazımsız arkadaşların savunacak dalı kalmadı gene hakarete başladılar, istediginiz kadar edin,konu hakkında birşeyler yazın arada da bende bişiler yazabileyim düzgün.
yazık yazık bez parcaları üzerinden siyasi meşruiyet kazanıyor 2008 türkiyesi iktidarı ne denir ki buna? tabanına güler yüz saglıyor belediye secimlerini garantiliyor. cemaatlerin tarikatlerin agzına bal calıyor. ya asıl merak ettigim güleni ne zaman getircekler gelsin dimi bitsin bu hasret asdasdasd.
Öne çıkan mesajlar
urmesque
karaçarşaf vardı bide normal bayanların taktığı başörtüsü hiçbi şekilde siyasal simge olmayan başörtüsü, yazma.
türban değil canıms.
Sosyal ağlarda paylaş
Bloodless
Sosyal ağlarda paylaş
DraculaVigorous
Sosyal ağlarda paylaş
fightersfight
ulan türban yoktu işte kara çarşaf vardı.
Atatürk örtünecekseniz daha modern yüzünüzü gözünüzü kapatmıycak bir şekilde örtünün dedi.
Zamanlada modernleşe modernleşe,
nasıl etekler kot pantolonlar modernleşiyorsa,örtünemde modernleşip şu halini aldı.
Sosyal ağlarda paylaş
mokoko
+ 1728481274
cok guzel solemişsin
Sosyal ağlarda paylaş
DraculaVigorous
Sosyal ağlarda paylaş
GEd
eğer senin görünüyorsa hemen bir çare bul
Sosyal ağlarda paylaş
fightersfight
Diyorsunki bir insan ölürse trajedi,binlerce insan ölürse istatistik olur?
türkiyede magdur olan çok kız var bu yüzden.bu problemde çözülür inşallah.burada bu kaynaklarla birazcık ögrenmişseeniz bişiler iyidir.
Sosyal ağlarda paylaş
Bloodless
Sosyal ağlarda paylaş
urmesque
Sosyal ağlarda paylaş
DraculaVigorous
% 40 yerine % 1 önemlidir benim için diyorsan kendine humanist deme bence.
Humanizmi sen öğretemezsin bize. Çoluğa çocuğa da kötü örnek olacak ona üzülüyorum. En sol örgütler bile türbana karşı tepki gösterirken bu güzel kardeşimizi anlamak çok zor. Şu sırrını bizle de paylaşsa da bi de biz eğlensek.
Sosyal ağlarda paylaş
mokoko
Sosyal ağlarda paylaş
Pyro
Hahaha, hümanistliğini yesinler.
Sosyal ağlarda paylaş
Bloodless
Sosyal ağlarda paylaş
fightersfight
zekasız nutuk-söylev kaynak al yukarda oku özürlümüsün okumayacak kadar.herşey yazılmış bütün makale işte daha ne istiyorsun zaman makinesimi yapayım?
bakıyorum hazımsız arkadaşların savunacak dalı kalmadı gene hakarete başladılar, istediginiz kadar edin,konu hakkında birşeyler yazın arada da bende bişiler yazabileyim düzgün.
Sosyal ağlarda paylaş
moonfall
Sosyal ağlarda paylaş