Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Futbolun yeni patronu Doğan


Odeon

Öne çıkan mesajlar

Futbol Federasyonu'nun bugün yapılan olağanüstü genel kurulunda, Hasan Doğan başkanlığa seçildi.

Genel kurula katılan 237 delegeden 231'i başkanlık seçimi için oy kullandı. Delegelerin 222'sinin oyunu alan Hasan Doğan, Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı oldu.

Seçimde 8 delege boş oy kullanırken, 1 oy da geçersiz sayıldı.Başkanlık seçiminin ardından yönetim ve denetleme kurullarının seçilme işlemine geçildi.

İşte Hasan Doğan'ın listesi:

Hasan Doğan
Mehmet Ali Aydınlar
Oğuz Çarmıklı
Zafer Yıldırım
Serdar Güzelaydın
Mahmut Özgener
Lütfi Arıboğan
Levent Kızıl
Servet Yardımcı
Mehmet Baykan
Süleyman Atal
Ufuk Özerten
Arif Nuri Koşer
Yunus Egemenoğlu
Tuncay Karartı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

levent bıcakcı doneminde şekip, hasan dogan doneminde levent kızıl. helal olsun aziz yıldırım'a. salmıs yine kuklasını.
hayır işin garip yanı aziz yıldırım boyle bişey yapmamıs da olabilir. bişey bilmeden sallamak istemiyorum ama levent kızıl'ın fb kongre uyesi oldugunu, aziz yıldırım'a yakınlıgını ve bursaspor baskanlıgını nasıl bıraktıgını biliyoruz. ee böyle seyler varken ortada bu adamın federasyonun yönetiminde ne işi var.

acıkcası ne fb, ne gs, ne de bjk adına olumsuz durumların olumlu yonde değişecegine inanmıyorum. ulusoy'dan daha iyi yönetecegini sanmıyorum ama en azından ulusoy denen mahlukattan kurtulduk. bu da züğürt tesellisi işte.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

öyle bir kılıf uyduramaz kolay kolay. ancak çok yayın kuruluşu aynı anda yayınlayabilir gibisinden bir şey üretilecek muhtemelen, bu da bizim işimize gelecek tabi, lig tvyi falan daha ucuza seyredebilicez. ayda 4 maça gitsem inönüde(gidemezsin demeyin örnekliyorum) 80 lira veriyorum digiturk bağlatıp evimde izlesem 89 lira ne saçma iş ya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sadece ligtv üyeliği 89 değil ki. süper paket senin dediğin. ben digiturkten memnunum değişmesini istemem. hele dsmart kesinlikle yayınlamasın. ama bizde becerikli görüntü yönetmenleri ve adam gibi futbol maçı görüntüleyen kameramanlar yok. tam pozisyon olacak tribündeki kızı gösterir ya da yedekleri falan gösterir. şut çekilir topu yakalayamazlar. böyle saçma sapan durumlar yüzünden yayınlardan memnun değilim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Levent Kızıl var en başta adam Bursaspor'a başkanken bile başkanlıktan çok Fenerbahçe taraftarlığı yapıyordu. Mehmet Ali Aydınlar var ki kendisi koyu fenerbahçeli olmasının yanı sıra camiada çok tanınan, adı başkanlık için geçen bir isim. Bir de Mahmut Özgener varmış Fenerbahçeli onu ben de tanımıyorum.
Hasan Doğan'ın da yakın dönemde Aziz Yıldırım'ın beraber iş yaptığı bir isim olduğunu ayrıca belirtmekte yarar var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ulusoy zamanında da her takımdan delege vardı; FB'den de vardı. Ondan da memnun değillerdi bildiğim kadarıyla.

levent kızıl aslında sinan engin'le demirörenin feci kankasıdır. eskiden bjk'lilerle dernek açılışı senin maç benim takılırdı. neden sonra bursa'yla bjk arası açılınca fb'ye yanaştı. her devrin adamı anlıyacağınız. zaten diyodu en büyük hedefim federasyon başkanı olmak. yeni başkanda bjk lidir ever. ama demirören'le bozuktu araları. baya bi eleştirmişti zamanında yönetimi. haklıydı tabiki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hiç hayırlı filan olmicak bu durum..

"demokratik" denen ülkede demokratik seçimler denen bir ülkede 18 klüp başkanı bir araya gelip bizim adayımız bu deyip tek adayla federasyon seçimi yapıyor. ne demokratik bir ortammış be.

ayrıca ilk açıklamasıda klüplerin tv yayınından daha çok para kazanmasını sağlıcam demiş. nasıl yapıcak bunu? 2010 yılına kadar digiturk'te olan bu hakkı elinden alıp tekrar mı satışa sunucak?

yani verdiği demeç bile komik.

futbolla siyaset yanyana durmamalı diye basbas bağırıyor işi bilen adamlar + futbolseverler ama dini siyasete karıştıranlar futbolada atladı, artık hayır gelmez diye düşünüyorum.

bu kişiler isviçre maçındaki olayların kahramanlarıymış. şimdi ödüllerini aldılar. bravo...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...