Satanael Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 venom bişi dicektimde neyse.. salla :) insanların vicdani tercihleri bukadarmı rahatsız ediyor sizi.. yok basın gidin yurt dışına dicemde kahretsinki orada dahada serbest bunlar.. kıbrısta uluslar arası bi ünide okuyan arkadasım var abi bizde zaten serbest ben gidip protesto etsem dalga gecerler laa benle diyor :) siz daha neyi savundugunuzu bilmiyorsunuzki.. siz daha dindar insan ile din ile alakası olmayan provakatörleri birbirinden ayıramıyorken.. Sırf kafası kapalı diye bir insanı atatürkcü olmamakla suçluyorken ve bu insana kameralar önünde bile şiddet uygulamaya kalkısıyorken daha ne diyeyim laik ve çağdaş insan topluluğu bumu oluyor ? insanlık yönüne baktıgımızda bu insanları okumaya hakkı yokmu.. kafasındaki örtüyü cıkardıgında kafasının icindeki düsünceleride cıkartabiliyormusunuz? Yada onun vicdani tercihi yüzünden okumasını nasıl ve hangi mantıksal nedenlerle engelleyebiliyorsunuz? Yada söle dicem... Siz görmek istediklerinizi görüp görmek istemediklerinizi görmüyorsunuz.. işinize gelenleri buraya yazıp işinize gelmeyenleri gündeme bile getirmiyorsunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Horizon said: Dinciler kim physx ? Dinci kimdir ? dinine göre yaşamaya çalışan insanlarmı ? aşırı fanatik müslümanım deyip dinle alakası olmayacak şekilde davrananlar mı ? kimdir ? Kullandığın kelimelerin ucunun nereye gideceğini iyi düşünüp yaz lütfen. Dincinin açılımını açıklayıp yaz. Bunu yapan insana dinci değil serseri maganda , şehir içi terörist denir. O adam yahudi hristyan veya herhangi bir dinden olsa bile , mensub olduğu kitleye mal edemessin. şehir içi magandalığını din uğruna yaptığını sananlara dinci terörist denir.(bu aynı dine mensup diğer kişilerin terörist olduğu anlamına gelmez) anlayacağınızı düşünereke kısaltarak dinci yazdım. lafımın yanlış yerlere gitmesini istemiyorum.. edit: yazım yanlışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 çok rezil ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 bana sorarsanız dinci en kullanılabilir laflardan birisi, örnek vermek konusunda, elma satan, elma konusunda yatırım ve ticaret yapan kişiye elmacı diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 provakatör daha yerinde bi terim olur kendi fikrimce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 PhysX said: Horizon said: Dinciler kim physx ? Dinci kimdir ? dinine göre yaşamaya çalışan insanlarmı ? aşırı fanatik müslümanım deyip dinle alakası olmayacak şekilde davrananlar mı ? kimdir ? Kullandığın kelimelerin ucunun nereye gideceğini iyi düşünüp yaz lütfen. Dincinin açılımını açıklayıp yaz. Bunu yapan insana dinci değil serseri maganda , şehir içi terörist denir. O adam yahudi hristyan veya herhangi bir dinden olsa bile , mensub olduğu kitleye mal edemessin. şehir içi magandalığını din uğruna yaptığını sananlara dinci terörist denir.(bu aynı dine mensup diğer kişilerin terörist olduğu anlamına gelmez) anlayacağınızı düşünereke kısaltarak dinci yazdım. lafımın yanlış yerlere gitmesini istemiyorum.. edit: yazım yanlışı. Ve bu insanları hepbirlikte nefretle kınıyoruz , burda kınamayanın olduğunuda hiç sanmıyorum. Yeterki bölünmeyelim. Başı kapalı açık insanlar köklerimizden beri beraberce yaşadılar. İlkin ermeni sorunu ile bölmeye çalıştılar kurcaladılar , sonra arada Alevi sorunu diye kurcalamaya çalıştılar. Şimdi dindar dinsiz gibi , başı açık kapalıyı oynatıyorlar. Dikkat edin , önceden var olan özgürlükler şimdi Cumhuriyet , laiklik elden gidiyor diye elimizden alınmaya çalışılıyor. Sorun çözülemesse bugün başını örtene yapılan ileride görürsünüzki hiç tahmin etmediğiniz şeylerede yapılır ve korku adına çiğnenen özgürlük hak yüzünden elinizdeki diğer özgürlükleri haklarıda kaybetmiş olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Birşey olmaz, abartıyorsunuz, insanlar gayet rahat, gerilim siyaseti yapmayın cart curt diyen liberallerimizi de bu topiğe bekliyoruz.. Daha başlangıç, bakalım üniversitelerde neler olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 bu gıdısle yenı cıkan PKK turevı olan Neron larıda bu tur kategorılere sokarlar artık ne gulerız he Yenı gelen ıran arabası nı yakmayıp es gecen yanda duran BMW Mercedes Toyotaları yakanları da 'bunlar Dıncı Iranı desteklıyorlar ' deyıp DINCI Yobaz Neronlar derseler tam olucak artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 keşke aynı şeyleri tekrar tekrar bağırıp, keçi gibi kafa tokuşturmak yerine farklı açılımlara gidebilsek.. (imkansız olduğunun farkındayım. keşke diyorum onun için) ama inanın 2008başkanlık seçimleri bile türkiye için bu olaydan çok daha önemlidir. (elbette o konuda görüş bildirebilmek için bilgiye sahip olmak lazım ve +öyle -hayır böyle! denilebilecek bir keçi kafa tokuşturması imkanı yok..) ancak her iki tarafında olduğu yerde sadece patinaj çekmesi ve lastik yakıp etrafı toza dumana boğması ve bu kaos esnasında önüne gelenin bu gözgözü görmeyen ortamda dilediği gibi at koşturması komik.. ve bir o kadar da aşina.. inan bana artık basit akıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 iide bu aynı durum değil ki,türban yasası yürürlüğe girince bence çok daha vahim şeyler de olacak yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Evet bu olan olaylar provakasyondan başka bişi degil.. İçimizde bizi bölmeye calışmaktan başka bişi degiller..Kendi kendimize düşman edilmeye çalışıyoruz.. En yakın arkadaşlıklar bile sırf bu düsünce ayrılıkları yüzünden zarar görmeye baslamadımı şu günlerde.. sırf fikirler ayrı diye sorunlar yaşamaya başlamadıkmı şu günlerde.. Kendi fikrimce artık daha fazla gerginlik yaratmayı bırakmamız gerekiyor..Sende türksün bende türküm..İkimizde bu vatanın sınırları icinde bu topraklar üzerinde aynı atanın torunları olaraktan yaşıyoruz aynı dili kullanıyoruz.Kafası kapalı acık olması ne farkediyor ATATÜRKÇÜLÜK TEKTİR! Sende bu ülke icin bişi yapıyorsun onlarda.. Ne farkımız varki birbirimizden. ikimizde bu vatanın insanlarıyız.. Bu kavgalar bu sıkıntılar neden yaratılıyor düşünüyormuyuz.. Bizi birbizimize neden düşman etmeye çalışıyorlar düşünüyormusunuz? Neden her huzurumuzu bozmaya calıstıklarına bu adamlara destek verip bukadar sorun cıkartıp istediklerini elde etmelerini saglıyoruz.. Hepimiz bu bu ülkenin insanlarız sonuc olarak.. Artık bu huzur kacırmaya calısan insanların sacma oyunlarına gelmeyelim.. kapalısı acıgı gibi sacma bi cümle olabilirmi ya.. tabikide bu ülkede dinini yaşayanıda olacak yaşamayanıda olacak..Artık şöyle kavgalar yapmak dogru gelmiyor acıkcası bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 dasaaa said: ve bu kaos esnasında önüne gelenin bu gözgözü görmeyen ortamda Dasaaa bırsey sorım soylemıs oldugun bu kaos nerde .. Halk ıcınde bole tartısmalardan ılerı gıtmeyen , Ortada Gazetelerın yazmıs oldugu gercekcıgı bellı olmayan tuhaf konulardan ote meclıs ıcınde kavgadan ılerı gıtmeyen ben bısı gormedım Ha ekonomı dersen Isım geregı Borsa ıle ılgılıyım .Anlık alıs satıs ta kagıtların tavan taban yapması (artması dusmesı ) Tamamı ıle ABD Almanya ıle ılgılı bızde o olmus bu olmus kımsenın umrunda degıl .Yabancılar alır sa kagıt yurur satarsa duser sıcmıs bu memleket bu sekılde gıdıor kımsenın ılgılendıgı yok Az once bak sole bı haber geldı CP yapım [0415] 14/02/2008 15:30:14 ABD'DE TOPLAM ISSIZLIK BASVURULARI GECEN HAFTA 348 BIN OLDU (BEKLENTI: 350 BIN, ONCEKI: 356 BIN) dur devamı atıcam .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 @Valeron: heh zati o da aynı bunun gibi bir dönemde oldu.. ancak her iki tarafında olduğu yerde sadece patinaj çekmesi ve lastik yakıp etrafı toza dumana boğması ve bu kaos esnasında önüne gelenin bu gözgözü görmeyen ortamda dilediği gibi at koşturması komik.. ve bir o kadar da aşina.. daha cumhurbaşkanlığı tartışmaları gerçekleşmemişti, diyorduk "olay bu rayda ilerliyor. buna dikkat edilmesi lazım. ikiye bölecekler ve sonra dilediklerini yapıcaklar" diye. o zamanlar millet yine patinaj çekip "kaç kişiyiz? bak kaç kişiyiz?" gargarasını yapıyorlardı.. dedik "yaw siz kaç kişisiniz bilmeyiz am onlar da az değil! dikkatli olmak lazım, adamların kayan tabanını yeniden bütünleştiriyorsunuz.. ayrımcılığa gerek yok.." patinaja devam.. sonra ilk olarak (türban ne ki yahu..) anayasa tartışmaları doğuyordu, görenler "baba iş sarıyor! çamura batıyoruz! feci batıracaz!" derken milletin önüne ne kemikler attılar.. millette yuttu bunları. hatta hariçten gazel "türkiye malezya mı oluyor?"a varınca. türkiyenin gündem sindirme politikası cambaza bak!tır. bizim halk da salaktır. paşa paşa yer, yutar, tabağa da tükürür tükürür sonra da yalar.. bal şeker afiyet olsun. ekonomi elde patlayacak kimin umrunda, anayasa gitti bile.. ne bi iki maddesi hem de! komple gidiyor. önemli değil canım.. dış politika mı? hani nerede. sok kafanı minicik deliğe, anca kapış orada. gerisinin ne önemi var.. ___ ayrıca ve daha önemlisi açılımınız yok, makul bir tespit yok, tez-antitez yok. bu yaptığınız kör dövüşü, laf sokma yarışı.. (hem de sebebi belirsiz bi adli vakaa üzerine) boşa zaman kaybı.. @dieevil kaos olayını yazdım zati yukarı da. bunun dışında gündemi takip ettiğinden (edebildiğinden ya da) emin misin? son bir kaç ayın gazetelerinin bir başlıklarına bak da haber fırtınası gör. hatta normalin aksine bazı günler 4-5 kritik olay gerçekleşti. alınan kararlar sağlam şekilde, seni beni etkiliyor. ekonomik bir atılım var mı? yok. kaç çıkacak senelik enflasyon? hedef tutacak mı? valla bu beni bağlıyor hacı.. genel sağlık sigortası ile ilgili alınan kararların daha çıkmadan "1 ocak 2008den itibaren cebimize el atması beni bağlıyor. ülkenin doğu sorunu politikasının olmaması beni bağlıyor. yurtdışı ilişkilerde yaşanan sıkıntılar beni bağlıyor.sabaha kadar yazılır zati.. tüm bunlar varken atıyorlar önünüze bir kemik, oynayın durun. oyunda oyun olsa.. biri kemiği alıyor diğerinin kafaya atıyor, sonra ötekisi alıyor bunun kafaya vuruyor. bundan ibaret. ekseriyetle söylüyorum, bir açılım var mı? yok. düşünce var mı? yok.. eşelenin anca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Türkler yeniden şamanizme dönse, müslümanlığı terketse ne rahatlarız. Doğanın değerini bilir 2B arazilarini eşe dosta peşkeş çekmeyide bırakırız. Kadın erkek eşit olur o zaman eskisi gibi, kadın 5 adım geride değil savaşta erkeğnin yanıdna yer alır. 300 Spartalı'da İran elçisi geldiğinde bu kadınının burda ne işi var dediğinde cevap bir spartalının karısı yanındadır olarak geldiğinde şok oluyoruz ama bir zamanlar bu kural Türkler içinde geçerliydi. Kadının saçından tahrik olmayan bir millettik o zamanlar. O günleri özlüyoruz. Ama bunları söleyincede oha faşist milliyetçi gözüyle bakılıyoruz o da ayrı konu tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 [0416] 14/02/2008 15:30:23 ABD'NIN DIS TICARETI ARALIK AYINDA 58.76 MILYAR DOLAR ACIK VERDI (BEKLENTI: -61.7 MYR, ONCEKI: -63.12) [0414] 14/02/2008 15:30:09 ABD'DE HAFTALIK ISSIZLIK BASVURULARI 9 BIN AZALDI (BEKLENTI: -6 BIN, ONCEKI: -22 BIN) ABD'DE HAFTALIK ISSIZLIK BASVURULARI 9 BIN AZALDI (BEKLENTI: -6 BIN, ONCEKI: -22 BIN) -MATRIKS- Tamamı ıle bunlara kalmısız anlıycan bunlar kotu gelsın agmıza sıcılır .Turkıye de basortu serbest olmus bu olmus su olmus en azından benım oldugum para pıyasasında hıcbır onemı yok Kaos da suanlık yok geldıkden sonra olurmu onu allah bılır artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 aman amerikanın ekonomisi iyi olsun yoksa türban mürban boş patinaj bunlar.ülke güllük gülistanlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 dieevil said: [0416] 14/02/2008 15:30:23 ABD'NIN DIS TICARETI ARALIK AYINDA 58.76 MILYAR DOLAR ACIK VERDI (BEKLENTI: -61.7 MYR, ONCEKI: -63.12) [0414] 14/02/2008 15:30:09 ABD'DE HAFTALIK ISSIZLIK BASVURULARI 9 BIN AZALDI (BEKLENTI: -6 BIN, ONCEKI: -22 BIN) ABD'DE HAFTALIK ISSIZLIK BASVURULARI 9 BIN AZALDI (BEKLENTI: -6 BIN, ONCEKI: -22 BIN) -MATRIKS- Tamamı ıle bunlara kalmısız anlıycan bunlar kotu gelsın agmıza sıcılır .Turkıye de basortu serbest olmus bu olmus su olmus en azından benım oldugum para pıyasasında hıcbır onemı yok Kaos da suanlık yok geldıkden sonra olurmu onu allah bılır artık oley be para piyasasında basortu serbestmış diilmiş önemi yokmuş. Son yıllarda aldığım en sevindiric haber yaşasın! Nasıl rahatladım anlatamam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Geçen Abdüllatif Şener'in röportajı vardı ekonominin hakkaten ne kadar "iyi" olduğundan bahsediyordu.. Ama bazı arkadaşlar ondan bile daha iyi biliyor sanırım.. Bu arada kızın verdiği ifadede ufak bir noktayı gözden kaçırmış bazılarınız: said: “Bana ‘Bu kızın eteği kısa’ diyerek laf attılar. Daha sonra arkamdan bir sıvı sıçraması hissettim, sonra çorabımın yandığını gördüm. + Bu da bonus Akmerkezde namaz şov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 orrrorro lalala neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Satanael said: provakatör daha yerinde bi terim olur kendi fikrimce.. Evet arkadaşım herşey bir provokasyon: Danıştay saldırısı da provokasyondu. Mini etekli kızı döven polis de provokasyondu. Fuhuş yapılıyor diye mahalledeki evlerin yarısını yakan baltalar da provokasyondu. İncil basıp dağıtanları boğazlayanlar da provokatör. Rahipleri öldürenler, bıçaklayanlar, kaçıranlar hepsi provokatörler. Çağdaş kadına ulaşmak bilgiye ulaşmak gibi, ucuz ve kolay diyen Ali Bulaç da provokatör. Akp'nin ve bağımsız araştırma kuruluşlarının yaptığı anketlerdeki gittikçe muhafazakarlaştığımız şeklindeki sonuçlar da yalan. Erdoğan'ın bir tv de yaptığı "Diyarbakırı Bop'un merkezi yapacağız" konuşması da yalan. Siyonist güçler gizli stüdyolarda çekip cgi kullanarak yaptılar bu görüntüleri. Her şey koca bir komplo teorisi. Kennedy uzaylıydı. Elvis ölmedi sadece saklandı. Hepsi komplo hepimiz bir senaryoyu yaşıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Porvakasyon nedir? Provacation. Vacation nedir? Tatil. Pro vacation da Antalya'da Ruslara yaptırılan tatildir, 80 euroya 1 hafta tatil hemde her şey bedava. Pro Tatil, Provacation. Her gün bir avuç provacation iyi gelir. Tabi yerseniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 işte oksijen bünyeye giriyor ama çiğ atıyor, başka açıklaması olamaz. gerizekalı herifler, umarım bulunurlar en kısa zamanda. "KEZZAP FETİŞİNİZ VARSA TIKLAYIN" da tam /facepalm'lık olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Of of haber tam Hürriyet klasiği olmuş. 'Kezzap atılan öğrenci fotoları için tıklayın' Şaka gibi yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Annelerinin suratına kezzap atıcaksın bunların!! çıktıkları yere girdimini evlatları! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 neee şeriat mı? hhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar