Apis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Facebook'a haftada bir girerim. ICQ dan beri IM görmedim. Kullandığım tek forum burası. Bunun harici 3 blog ve 6 Webcomic takip ediyorum o kadar. Benide dahil edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Konu 1 yıllıkmış :) Düne kadar paticikten başka forum,site bilmezdim,paticikte de 15bin yılda 5bin mesaj atmayı başaramamış bir birey olarak takılırım ama bir mmorpgde ve browser oyununda admin olmam sonrası biraz işler değişti ,burda 8 yılda attığım 3000 mesajı 3 ayda 6000 mesaj olarak attım o forumlarda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Her gün facebook ve msn ikilisini açarım ilk. Paticik ve Tom'S Hardware forumlarını takip ederim. Ama kendimi gece 2 ye 3 gibi saatlerdir paticikte güncel başlıkları refreşlerken bulduğum oluyor. Belli dönemlerde yani, her zaman değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 facebookum yok msn e giriyorum ama konuştuğum kimse yok, mal mal duruyo öyle. arada bi işim düşerse mesaj atıyorum ama o da çok nadir. genel olarak yaptığım aktivite: wow oynamak internette yaptığım en sosyal şey paticikte bakınmaktır heralde gruba katılmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 hmm facebook var ama girmiyorum pek msnde cok bayıyıorum paticik yoksa wikipedia'ya girip random spamlıyorum. bu 2si dışında nette baktığım ettiğim birşey yok. bir ara wow oynuyordum o zaman kendimi aşmıştım guild forumları,realm forumu,wow forumu derken aktif ötesiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Patiden başka forum yok. Facebook kullanmıyorum. Messenger haftada bir kez açarım onda da çevrim dışı olur. Arada dota felan atarım Makine 7/24 açıktır torrenttedir.Dolayısıyla ordan inen dizi anime benzeri seyredilir. Taylor baba al beni fayt kılaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Odeon said: benimde facebook acc'um yok msn'i aciyorum ama oyle acip birakiyorum ve hatta paticikteki topicleri okuyorum ama mesaj atmaya useniyorum :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 yukardakini alıntıladım varsayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 topik nerd ve fakir dolu. ıy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 facebook var. msn kullanıyorum. paticik dışında siteye bile girmiyorum arada kongregate. onun dışında pc 7/24 torrent modunda zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar