venom Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 B@bslar 913712381361287 kişi bakmış ama kimse cevap vermiyor,olmadı ama. Valla kızmayın.Sorry for dabılpost ayrıcana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Red Alert 3! Sonunda :D İlave olarak ilk ekran görüntüsünde deniz üniteleri görebilmek nasıl bir sevinç uyandırdı anlatamam. Hypemeter tavan yaptı: [-------/] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 said: Update: EA got in touch to say that KotOR's inclusion on the financial slide where the above information partly came from does not necessarily mean that a third game in the epic franchise is in development. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Red Alert 2'yi bitirmiştim. Oynarken sıkmamıştı, ama öyle ahım şahım bi zevk de vermemişti. C&C1 ve Red Alert 1'in yanından bile geçemez kanımca. Mirage tankları sevmiştim ama. Neden acaba.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 TRgamer said: PC, PS3 ve Xbox 360 platformları için hazırlanan ve Electronic Arts: Los Angeles tarafından geliştirilen oyunda Sovyetler Birliği geçmişteki güzel günlerine dönmek ve tarihi değiştirmek için zamanda geriye gidecek ancak yapılan bir hata nedeniyle alternatif bir zaman dilimi yaratılacak. Bu zaman diliminde ise herşey tamamiyle değişmiş olacak ve dünyanın yeni gücü Japon İmparatorluğu (The Empire of the Rising Sun) olmuş olacak ve Amerika (Allies), Sovyetler Birliği ve Japonya arasında 3. Dünya Savaşı çıkacak. Umarım senaryo böyle diğildir ya da çıkana kadar değişir bu ne yaw (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 arcane said: R İlave olarak ilk ekran görüntüsünde deniz üniteleri görebilmek bende bunu dusunuyordum yanlis gormuyorsam tesla boat tarzi bir seyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 vay be tesla coili takanın üstüne monte etmek, çok yaratıcı bir fikir ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 O senaryo orjinal Red Alert'ın aynısının Japonlusu :) Generals'da Çin'i ve GLA'i gördükten sonra Japonya'nın eklenmesine pozitif bakmak mümkün çünkü ülke konseptini gerçekten güzel yapıyorlar. Geçmişin yeniden yazılması ile muhteşem Red Alert 1 dönemine dönmek ve başarısız Yuri's Revenge kesimlerinden kurtulmak da artı hanesinde olan şeyler. Generals gerçekçi modern savaş oyunu olmalıydı, Tiberium ise Red Alert olmalıydı diye düşünüyorum. Hep bu tarz oyun motoru ve konsept anlayışıyla yeni bir Red Alert yapsalar ne kadar efsane olur diye düşünmüşümdür. Umuyorum ki efsane eski ihtişamıyla geri dönecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 nedir abi bu derdiniz? keyif oyunudur Red Alert senaryosuyla, videolariyla, muzigiyle falan... 2'yi bende ilki kadar sevmem ama eglenerek oynamisligim vardir zamaninda, EA'a gunahimi vermem ama Tiberium Wars'da gayet keyif verici isler yaptiklarindan benefit of doubt'u layik goruyorum Red Alert 3 icin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Valla ben Red Alert 2 yi de en az 1 kadar çok beğenmiştim... Nesini sevmediniz hiç anlamadım... Generals serisi de C&C serisine kel alaka olması yüzünden beğenmemiştim. Ancak oyun olarak kaliteli ve güzeldi, oynattırdı kendini yani... RA3 kesinlikle beğeneceğim bir oyun olacak. Renk zevk meselesi tabi bu, C&C ler benim RTS zevkime hitap etmiştir hep. Warcraftları Sc leri de ben hiç sevmem mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 deniz birimleri geri dönmüş yessss! zaten dreadnought'suz bir red alert düşünülemez:D Red Alertlerin yeri benim oyun hayatımda Starcraft'tan bile öenmlidir. Bu yüzden hayatımda ilk defa bir oyunu pre-order etme ihtimalim var:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Her oyunda gittikçe tembelleşiyorlar gibi geliyor bana, C&C veya redalert oynarken videolarını , hikayeyi merak ederek oynardım, şimdiki oyunlarında çok kısa kesip geçiştiriyorlar gibi geliyor. Yada artık çizim vs felan yok sadece dizi çeker gibi 1 günde replikleri bitirip oyuna monte ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Kotor hakkında konuşan yok yalnız hehe,başlığın içeriğinde o da var =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 E yalan çünkü kotor3 :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 WELCOME BACK, COMRADE in soviet russia, sickle hammers you ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 kotor 3 cikarsa sevincten cocuklarimi keserim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 azmo su bi an abso diye okudum dedim noluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 kotor 3'ün çıkabileceğine Red Alert 3'ten daha olur gözüyle bakıyordum, kotor 3 yalan olmuş, Red alert 3 sitesi bile açılmış. gerçi starcraft 2'nin de sitesi açıldı ama halen bekliyoruz hehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 nası yanı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Hacılar önemli olan Sovyet askerlerinin şivesi nası olacak??!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Cuce said: nası yanı? dedim ki, starcraft 2'nin sitesi açıldı ama hala oyunu bekliyoruz. Gangren said: Hacılar önemli olan Sovyet askerlerinin şivesi nası olacak??!! eahknolıc desin canımı yesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 affarmativ bile der ne diyorsun :D hey gidi be sonunda red alert, sandığımdan fazla sevinmişim ben bu habere. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Dune II CC1 ve RA 1 Serilerinden sonra, rts cagini baslatmaklari acisindan saygi duysam dahi yillardir SIFIR yaraticilik ve yenilik iceren, genisleme paketi tadinda oyunlar yaptiklarindan kilim kendilerine. Genisleme Pakedi: Yeni grafik - unite - isik - 0 gelisim Yenilikci rts ornegi: Company of Heroes serisi Misal: makineli tufek atisi altinda unitelerinin sinmesi; ates hatti ile arasina soktugunuz bir zirhli aracla; mermilere kalkan oluturup unitelerini ayaga kaldirabilmeniz. Askerlerin savasirken siper aramasi, siperlerin gercekten avantaj saglamsi vb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 efe.hizar said: Dune II CC1 ve RA 1 Serilerinden sonra, rts cagini baslatmaklari acisindan saygi duysam dahi yillardir SIFIR yaraticilik ve yenilik iceren, genisleme paketi tadinda oyunlar yaptiklarindan kilim kendilerine. Genisleme Pakedi: Yeni grafik - unite - isik - 0 gelisim Yenilikci rts ornegi: Company of Heroes serisi Misal: makineli tufek atisi altinda unitelerinin sinmesi; ates hatti ile arasina soktugunuz bir zirhli aracla; mermilere kalkan oluturup unitelerini ayaga kaldirabilmeniz. Askerlerin savasirken siper aramasi, siperlerin gercekten avantaj saglamsi vb aynen katılıyorum.ama şöle bişi var.bu güzel graifkler denen bela olay başlayınca herkez fps ye yöneldi 3-4 sene süren FOS oyunlar yaptılar durdular rts olayı yerinde saydı.umarım ubndan sonra böle olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 öf yeni ne ss var ne birşey yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar