toggie Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 nazar değmesin valla bu fubolla devam edersek almanya'da eleyebileceğimizden süphem yok. türkiye ligine kesin gözüyle bakıyorum artık bu saatten sonra. kupada da fenere kupa kızı oldugunu bi kez daha hatırlatır kaldıgımız yerden devam ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 aytimania said: aytimania said: almanlar sıkı savunma yapıcak öyle bol gol beklemeyin olay budur... Hayır olay o değildir. Zira ortada ne sıkı savunma, ne aşırı defansif oynayan bir Leverkusen ne de iyi defans oyuncusu vardı "almanlar"da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 toggie said: nazar değmesin valla bu fubolla devam edersek almanya'da eleyebileceğimizden süphem yok. türkiye ligine kesin gözüyle bakıyorum artık bu saatten sonra. kupada da fenere kupa kızı oldugunu bi kez daha hatırlatır kaldıgımız yerden devam ederiz.sinek valesi kaçmasın sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 İkinci maç da böyle oynar ve turu geçersek yarı finalden önce durduramazlar bu genleri. Buraya yazdım bakın olur da geçersek hatırlarsınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 hatırlamazsak da quote larsın kendinden moda zaten bu aralar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 ikinci mac 1:1 biter gs son dakka + 3 te atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Dakkası fark etmez turu geçelim yeter ki :) Bu gençler çok büyük işler yapacak bu kadro fazla dağılmazsa. Umutluyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Alt oynadım zengin oldum. p.s:Galatasaray'lıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Takımda düzgün forvet olsa 5lerdik de ooooff off :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Ümit'in allah belasını versin diyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 kareografi süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 bi de aynı anda calan gotfather müzigi ile daha da super oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Fistan said: sabaha kadar alt, berabere. 0-0 1-1(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 khala said: kareografi süperdi. oha cidden helal olsun bu pankartı yapana oraya cıkarıpta gosterene arkada godfather ı calana cidden cok guzel olmus inş bi ara fb dende gormek isterim bole şeyler bayadır ses cıkmıo stadtan (fbliym bu arada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 bu mu kareografi? AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imouthis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 ümit karan yüzünden sinir krizi geçirecektim. bu kadar saçma oyuna, kaçan gollere rağmen neden hala oyunda tuttu ümiti anlam verebilmiş değilim. gs resmen elinin tersiyle turu itti. adamların savunması o kadar açık verdi ama değerlendirecek bi tane bile adam çıkmadı ya helal olsun gs a, ne diyeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 çok küçük bir örnek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 saldırmak için söylemiyorum, üzgünüm ama fenerbahce kareografi konusunda hep sınıfta kalmıştır bugune kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Kareografi ne yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 ahaha fail. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Werewolf said: Kareografi ne yahu? koreografi lan işte. @toggie ; gülüyorum sadece. sınıfta kalmış! ahah. kıskanclıktan baya üretken olmussunuz siz. koreografi bittiğinde elbet o tarz resimler cekilecek. saçma sapan bi de hikaye yazmıyomusunuz yattım yerlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 QeS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 dünyadan haberin yok fistancım, ancak gülersin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Hürriyet, yorumsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Xobalt said: Hürriyet, yorumsuz. Hürriyet adına rezillik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar