Vodan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Selamlar. Bir arkadaşlık sitesi açmayı düşünüyoruz ve bu konuda açmayın ne gerek var facebook varken gibi tavsiyelere gerçekten hiç ihtiyacımız yok :) Bize lazım olan güzel, kısa, mümkünse tek kelime, türkçe karakter sorunu olmayan, yine mümkünse 7 karakteri geçmeyen, türkçe veya "yonja, meqan" gibi manipüle edilmiş türkçe bir domain adresi. Biliyorum zor. Yardımcı olmak isterseniz aklınıza gelen isimleri ister buraya ister özel mesajdan iletebilirsiniz. Tabi domain'in tescil edilmemiş olması gerekiyor. Birde güzel bir domain çıkması durumunda buradan okuyan bir başkası tarafından da tescili mümkün olduğundan özel mesajı tercih ederim. Nihayetinde kullanımına karar vereceğimiz domain için öneri sahibine nacizane bi teşekkür armağanım olabilir.
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 hayır şimdi verecem bi kaç isim, sonra ünlü olacak site, zengin olacaksınız ve yolda görseniz tanımayacaksınız. yok size site ismi falan. bak kızdım şimdi. insan bi selam verir bari! : ).
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 dostmekan.com svglm.com kontrol ettim uygunmuş.
slickers Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 www.ariyorum.com www.kalbim.com www.taqil.com
cherokee Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Manipule edilmiş Türkçe ... Böyle bir dil mi var ya?
cocacola Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 www.turshu.com :) benim domainim:)
Tcpip Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 biriniariyorum.com da uygun muş :) subdomain leri güzel olurdu. evlenilecek.biriniariyorum.com sevilcek.biriniariyorum.com (bu boyle değil) vs. dovecek.biriniariyorum.com
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Arkadaşlar teşekkürler not alıyorum önerilerinizi. cherokee said: Manipule edilmiş Türkçe ... Böyle bir dil mi var ya? Sana da Yonja.com'u örnek veriyorum :)
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 cocacola said: www.turshu.com :) benim domainim:) alakan var mı bilmiyorum, herhangi bir kötü niyet için yazmıyorum bu mesajı yanlış anlama; ancak postu açan arkadaşa ders olsun diye eskileri anımsayalım: said: asinanyavuz, 25 August 2003 17:58 tarihinde demiş ki: Bööle geyik bir site için gerçi içinde herşey olcam ama isim aranıyyor. tartışıldı görüşüldü, isim örnekleri verildi bir arkadaş şöyle dedi: said: RaZ0r, 25 Aug 2003, 14:08 tarihinde demiş ki: Hmm Turshu güzel. Turşu anlamında :) said: asinanyavuz, 25 Aug 2003, 15:58 tarihinde demiş ki: güzel valla ama önce bizim takıma soriiim. Eğer site Turshu adı ile açılırsa seni editor yaparız :) Turshu isminin bulucusu diye. :) bu tarz isimler istiyoruz var mı başka said: asinanyavuz, 29 Aug 2003, 15:04 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar turSHU daha sıcak geldi.Ghaldsazar abimizin sözüne uyuyoruz...... said: virel, 31 Aug 2003, 12:27 tarihinde demiş ki: eh başka isim bulun biraz once turshu.com'u almış bulunmaktayım. Güzel isim velakin. bu akşam kayda geçerler yada yarın.. Domain Information 2a. Registered Domain Name..............: turshu.com 2b. Period Covered......................: 31-Aug-2003 - 31-Aug-2004 2c. Registration Period.................: 1 Years 2d. Registration Fee....................: $ 8.75 U.S. Dollars 2e. Register Hold Fee...................: $ 0.00 U.S. Dollars 2f. TOTAL Amount Due....................: $ 8.75 U.S. Dollars konu daha devam ediyor, ama hoş muhabbetler değil. olay benim bu eleman ile anlaşmamla sonuçlanıyor, saf gibi özür diliyorum, daha sonra proje tasarlanıyor kodlanıyor, domaine olan güvensizlikten ötürü hiç bir zaman hayata geçmiyor, kodlar da bir formatta dikkat edilmediği için uçuyor. böylece bir proje daha tarihin tozlu sayfalarında yerini alıyor. dolayısıyla dikkatli olmanı tavsiye ederim.
axedice Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Beni ünlü yapın paladinimin namı yayılsın http://www.karivar.com/ Kontrol ettim uygunmuş. Ayrıca yedi karakter.
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 http://www.burdakizlarteklifediyor.com
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 www.selamasl.com www.seviyelibirmuhabbetenedersin.com
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 www.suratkitabi.com www.benimalanim.com www.seviselim.biz www.netyuzundeyalnizgezeninsanlar.com www.teklifediyorumbenimleevlenirmisin.net
Öne çıkan mesajlar