Vodan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Selamlar. Bir arkadaşlık sitesi açmayı düşünüyoruz ve bu konuda açmayın ne gerek var facebook varken gibi tavsiyelere gerçekten hiç ihtiyacımız yok :) Bize lazım olan güzel, kısa, mümkünse tek kelime, türkçe karakter sorunu olmayan, yine mümkünse 7 karakteri geçmeyen, türkçe veya "yonja, meqan" gibi manipüle edilmiş türkçe bir domain adresi. Biliyorum zor. Yardımcı olmak isterseniz aklınıza gelen isimleri ister buraya ister özel mesajdan iletebilirsiniz. Tabi domain'in tescil edilmemiş olması gerekiyor. Birde güzel bir domain çıkması durumunda buradan okuyan bir başkası tarafından da tescili mümkün olduğundan özel mesajı tercih ederim. Nihayetinde kullanımına karar vereceğimiz domain için öneri sahibine nacizane bi teşekkür armağanım olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 hovardayiz.biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 freeend.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 hayır şimdi verecem bi kaç isim, sonra ünlü olacak site, zengin olacaksınız ve yolda görseniz tanımayacaksınız. yok size site ismi falan. bak kızdım şimdi. insan bi selam verir bari! : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 dostmekan.com svglm.com kontrol ettim uygunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 www.ariyorum.com www.kalbim.com www.taqil.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 arkidis.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cherokee Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Manipule edilmiş Türkçe ... Böyle bir dil mi var ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 www.cnms.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 yavrumsun.com anam.net jnms.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 tekilashut.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 www.turshu.com :) benim domainim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 biriniariyorum.com da uygun muş :) subdomain leri güzel olurdu. evlenilecek.biriniariyorum.com sevilcek.biriniariyorum.com (bu boyle değil) vs. dovecek.biriniariyorum.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 www.coksekey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imouthis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 vercosquyu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 www.quzellerqecidi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Arkadaşlar teşekkürler not alıyorum önerilerinizi. cherokee said: Manipule edilmiş Türkçe ... Böyle bir dil mi var ya? Sana da Yonja.com'u örnek veriyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 www.asl.pls.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 cocacola said: www.turshu.com :) benim domainim:) alakan var mı bilmiyorum, herhangi bir kötü niyet için yazmıyorum bu mesajı yanlış anlama; ancak postu açan arkadaşa ders olsun diye eskileri anımsayalım: said: asinanyavuz, 25 August 2003 17:58 tarihinde demiş ki: Bööle geyik bir site için gerçi içinde herşey olcam ama isim aranıyyor. tartışıldı görüşüldü, isim örnekleri verildi bir arkadaş şöyle dedi: said: RaZ0r, 25 Aug 2003, 14:08 tarihinde demiş ki: Hmm Turshu güzel. Turşu anlamında :) said: asinanyavuz, 25 Aug 2003, 15:58 tarihinde demiş ki: güzel valla ama önce bizim takıma soriiim. Eğer site Turshu adı ile açılırsa seni editor yaparız :) Turshu isminin bulucusu diye. :) bu tarz isimler istiyoruz var mı başka said: asinanyavuz, 29 Aug 2003, 15:04 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar turSHU daha sıcak geldi.Ghaldsazar abimizin sözüne uyuyoruz...... said: virel, 31 Aug 2003, 12:27 tarihinde demiş ki: eh başka isim bulun biraz once turshu.com'u almış bulunmaktayım. Güzel isim velakin. bu akşam kayda geçerler yada yarın.. Domain Information 2a. Registered Domain Name..............: turshu.com 2b. Period Covered......................: 31-Aug-2003 - 31-Aug-2004 2c. Registration Period.................: 1 Years 2d. Registration Fee....................: $ 8.75 U.S. Dollars 2e. Register Hold Fee...................: $ 0.00 U.S. Dollars 2f. TOTAL Amount Due....................: $ 8.75 U.S. Dollars konu daha devam ediyor, ama hoş muhabbetler değil. olay benim bu eleman ile anlaşmamla sonuçlanıyor, saf gibi özür diliyorum, daha sonra proje tasarlanıyor kodlanıyor, domaine olan güvensizlikten ötürü hiç bir zaman hayata geçmiyor, kodlar da bir formatta dikkat edilmediği için uçuyor. böylece bir proje daha tarihin tozlu sayfalarında yerini alıyor. dolayısıyla dikkatli olmanı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 fenalar.da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 www.azginiz.biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Beni ünlü yapın paladinimin namı yayılsın http://www.karivar.com/ Kontrol ettim uygunmuş. Ayrıca yedi karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 http://www.burdakizlarteklifediyor.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 www.selamasl.com www.seviyelibirmuhabbetenedersin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 www.suratkitabi.com www.benimalanim.com www.seviselim.biz www.netyuzundeyalnizgezeninsanlar.com www.teklifediyorumbenimleevlenirmisin.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar