Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkadaşlık sitesi için isim tavsiyeleri


Vodan

Öne çıkan mesajlar

Selamlar.

Bir arkadaşlık sitesi açmayı düşünüyoruz ve bu konuda açmayın ne gerek var facebook varken gibi tavsiyelere gerçekten hiç ihtiyacımız yok :)

Bize lazım olan güzel, kısa, mümkünse tek kelime, türkçe karakter sorunu olmayan, yine mümkünse 7 karakteri geçmeyen, türkçe veya "yonja, meqan" gibi manipüle edilmiş türkçe bir domain adresi.

Biliyorum zor. Yardımcı olmak isterseniz aklınıza gelen isimleri ister buraya ister özel mesajdan iletebilirsiniz. Tabi domain'in tescil edilmemiş olması gerekiyor. Birde güzel bir domain çıkması durumunda buradan okuyan bir başkası tarafından da tescili mümkün olduğundan özel mesajı tercih ederim.

Nihayetinde kullanımına karar vereceğimiz domain için öneri sahibine nacizane bi teşekkür armağanım olabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cocacola said:
www.turshu.com :) benim domainim:)


alakan var mı bilmiyorum, herhangi bir kötü niyet için yazmıyorum bu mesajı yanlış anlama; ancak postu açan arkadaşa ders olsun diye eskileri anımsayalım:

said:
asinanyavuz, 25 August 2003 17:58 tarihinde demiş ki: Bööle geyik bir site için gerçi içinde herşey olcam ama isim aranıyyor.


tartışıldı görüşüldü, isim örnekleri verildi bir arkadaş şöyle dedi:

said:
RaZ0r, 25 Aug 2003, 14:08 tarihinde demiş ki: Hmm Turshu güzel.
Turşu anlamında :)



said:
asinanyavuz, 25 Aug 2003, 15:58 tarihinde demiş ki: güzel valla ama önce bizim takıma soriiim. Eğer site Turshu adı ile açılırsa seni editor yaparız :) Turshu isminin bulucusu diye. :) bu tarz isimler istiyoruz var mı başka


said:
asinanyavuz, 29 Aug 2003, 15:04 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar turSHU daha sıcak geldi.Ghaldsazar abimizin sözüne uyuyoruz......


said:
virel, 31 Aug 2003, 12:27 tarihinde demiş ki: eh başka isim bulun biraz once turshu.com'u almış bulunmaktayım. Güzel isim velakin. bu akşam kayda geçerler yada yarın..

Domain Information
2a. Registered Domain Name..............: turshu.com
2b. Period Covered......................: 31-Aug-2003 - 31-Aug-2004
2c. Registration Period.................: 1 Years
2d. Registration Fee....................: $ 8.75 U.S. Dollars
2e. Register Hold Fee...................: $ 0.00 U.S. Dollars
2f. TOTAL Amount Due....................: $ 8.75 U.S. Dollars


konu daha devam ediyor, ama hoş muhabbetler değil. olay benim bu eleman ile anlaşmamla sonuçlanıyor, saf gibi özür diliyorum, daha sonra proje tasarlanıyor kodlanıyor, domaine olan güvensizlikten ötürü hiç bir zaman hayata geçmiyor, kodlar da bir formatta dikkat edilmediği için uçuyor. böylece bir proje daha tarihin tozlu sayfalarında yerini alıyor.

dolayısıyla dikkatli olmanı tavsiye ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...