KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 bu emo kızlar aslında çok şeker oluolar görünüş itibariyle. emoturkey'de vardır dimi bunlardan bol miktarda :)-DB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 arcane said: ne kadar iyiymiş. keşke üye olabilsek. avatarım bile hazır! süpersin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 bunları bi episode 13 yada ucheka (kesin sataşır iki tayfanın elemanlarda) konserinin ortasında kamyonla girip damperden dökmek istiyorum. Wall of Death kurbanı olsunlar madem acı çekmek istiolar. m/ MeTHaLçİ__--_ChoCHK m/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 FUCK ME!!! nasıl acc/pass alıcaz söyleyin allah aşkına. söylemeyen dj ercik gibi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 alamiosun :/ ebay de 100 dolara satılıo ama account istiosan ordan alabilirisn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 ben uye oldum valla, kacirmam.... edit: ilk mesajimi bile attim... cok guzel bir emo rolu yapacam, sitenin en guvenilir emolarindan biri olacam sonra ihanet etcem. simdi guzel bir emo avatar bulmam lazim. potansyel adaylari buraya yapistirin pls :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 http://foto.rambler.ru/public/diana-th1990/1/emo_hitler/emo_hitler-web.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 azmo davetiye pls :D Dip Not: Nirvanaya Punk diyen öküzün taaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris777 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 gençlik bitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 ulan forummuş lan. ben de ciddi ciddi site sandıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 paticik de forum ve ciddi ciddi site ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 gothic anime diye bi rkısımda laini koymak... ilginç tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 CthuLhu said: paticik de forum ve ciddi ciddi site ? anladın sen ama şimdi anlamamış gibi davranma. site derken anasayfası olan biryeri kastettim. sadece forumdan oluşan bir yer değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 imzaya gel haha said: CoCocoLaym hayatın tadıyım...RoCcOyum çhoqq $ekerim...Albeniyim ßahanem çokk...ÇikoLataLı gofretim;ßeni sevmeyen var mı??? YoKKK...!!! I've BeCoMe So NumB I CaN't FeeL YoU THeRe...!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Odinn said: imzaya gel haha said: CoCocoLaym hayatın tadıyım...RoCcOyum çhoqq $ekerim...Albeniyim ßahanem çokk...ÇikoLataLı gofretim;ßeni sevmeyen var mı??? YoKKK...!!! I've BeCoMe So NumB I CaN't FeeL YoU THeRe...!!!! emo'yum ezelden geçemedim ötesine halen demo'yum tez elden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebemünk Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 hahahah gülmekten katıldım şu konunun sonuna gelene kadar! şimdi siteye girip araştırma yapıcam bu kadar mal nasıl olunabiliyor acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 emoizm isimli id satılıktır. İlk mesaj atan patiye tarafımdan hedaye edilecektir. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 bana bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 account artık PrudenT indir. Hayırlı olsundur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 emorah ne ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 emorah ve adolf supermis dfdsfsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Emocan diye hesap alayım dedim, bu isimli bir hesap mevcut dedi... Yazık oldu beni kaybettiler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 bunlar cidden mal. said: emo`ların favori filmleri: 1 spider-man 2 donnie darko 3 american beauty 4 everything is IIIuminated 5 fight club 6 garden state 7 titanic 8 requim for a dream 9 basketball diaries 10 eternal sunshine of the spotlessmind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 spider man 1.sırada ha hahahahhhaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar