Peter Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 said: Öz€nTi .. KaSIntI wß.. Q€nçLik .. ! $idd€tL€ İddaa €diyoRum ßu Q€nçL€R Daha Çok Q€nç ;Pp bu ne biri bana açıklasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 "bu gençler daha çooook geenççç biz yaşlandık" dermişcesine daha çok genç demiş orda soru soruyosun cevabını dinle lehn:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 http://www.emoturkey.com/sanalda-emo-dusmaligi-t20726.html LKADJSLADLSWJADLKDJLKAJSLDKJASLDKJADJASDLKASDASDSSDASADSAAS emolardan laf yicez yakında lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 harbiden yazdıkları doğru arada zeka farkı var koca forumu toplasan bi burdaki bilim insanları etmez töbe yarabbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 bu emoların topunun vay AK guildi vardı ne durumda hyjalda durum ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 dun markette de sıra beklerken yan sıraya 2 tane geldı oldukca hos tıplerdı de kadıkoy yakasının FIkırtepe mahallesıne pekde uyan tıpler degıllerdı. yanlız meksıkada dovulen cocuga acıdım harbı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Peter said: http://www.emoturkey.com/sanalda-emo-dusmaligi-t20726.html LKADJSLADLSWJADLKDJLKAJSLDKJASLDKJADJASDLKASDASDSSDASADSAAS emolardan laf yicez yakında lol eheh,arkadasa "google.com'dan akil,fikir isimli konulari arastir" demek lazim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 eheheheheh seviye felan diyo sanırım bahsi geçen forum alanı biziz =) bunlar megolaman emolar oluyo galiba =) bi de sanalda emo düşmanlıgı demis ben emolara sadece sanalda düşman degilim ki hayatımın her yerinde var bu ayrım gözetmiyorum taksimde sayı ve kişi ayrımı yapmadan Laf söyliyorum esirgemiyorum tek yadırgamadıgım emo bellow =)(saygılar kendisine) komikler ya zeka seviyesi felan diyo lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Isin acikcasi,kavgalar tartismalar geyikler oluyo ama,ben turkiye capinda en seviyeli forumlardan birisi oldugumuza inaniyorum.Emoluk nezaman marifet oldu da seviyesini baska community'ler ile boy olcusturuyolar sanki peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 okurken gulmusler, demek ki amacimiza ulasmisiz. insanin kendine gulebilmesi onemli bir ozellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Ergenlik fena, bunlar kaç yaşına kadar ota boka ağlayıp, orda burda yellozluk yapabilicekler ki? 21~22 ye hiçbir şeyleri kalmaz. Hoş emoluktan terfi edenlerin çoğu tiki oluyor. Aslında bunlardan önce bunları böyle eve alan anne babaları pataklamak lazım. İnsan çocuğuyla ilgilenir, ne yapıyor, ne ediyor bir merak eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 ulan Embesil. bu forumda üye olanlarin eminim hepsi reel alemde Senden daha iyi türkçe konuşurlar senden daha iyi dertlerini anlatirlar senden daha iyi türkçeyi savunurlar ulan dedim gerçekten böylemidir emo'lar düşündüm. bi sonuça ulaştimm kedi ulaşamadiği ete mindar derya bizimkide o hesap of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Korax said: Peter said: http://www.emoturkey.com/sanalda-emo-dusmaligi-t20726.html LKADJSLADLSWJADLKDJLKAJSLDKJASLDKJADJASDLKASDASDSSDASADSAAS emolardan laf yicez yakında lol eheh,arkadasa "google.com'dan akil,fikir isimli konulari arastir" demek lazim :) yonja daki kızın basın açıklaması gibi olmuş çok kötü bunlar ya türkçe dersi wericekte o noktalama işaretleriyle bir yere varamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Emoturkey said: ha burda bu yazi okuyan mal ve Embesiller var biliyorum.. erkekse çiksin. varsa söylesin.. tabi nerde o yürekk.. demiş ve sonra konuyu kilitlemiş. ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Peter said: said: Öz€nTi .. KaSIntI wß.. Q€nçLik .. ! $idd€tL€ İddaa €diyoRum ßu Q€nçL€R Daha Çok Q€nç ;Pp ed,t:alıntı yapam dedim patiengine bile şaşırdı kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 yahu bunların cidden türkçe dersine ihtiyaçları var.. kısaltılmış bir kurs iş görür. hani neresinden tutsam dökülecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dieevil Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Üye olduğunuz için Teşekkür ederiz Sayın, ******. Üyeliğiniz Yönetici tarafından en kısa sürede aktifleştirilecektir. Üyeliğiniz aktifleştirildiği Size E-Mail ile bildirilecektir. Buradan Anasayfaya geri dönebilirsiniz Acıldı yamulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dieevil Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 dasaaa said: yahu bunların cidden türkçe dersine ihtiyaçları var.. kısaltılmış bir kurs iş görür. hani neresinden tutsam dökülecek! SiLeNce´isimli üyeden Alıntı Bugün ki gördüğümüz olaylar bardağı taşıran son damla oldu . Biz bu zamana kadar fazla sıkmayalım , sadece birkaç ufak cezayla üyelerimizi bu alışkanlıklarından hatta alışkanlık değil yazım tarzlarıyla dikkat çekme çabasından vazgeçiririz diye düşünmüştük ama hiçkimse umursamadı . Sanal alemde birçok sitede bizim hakkımızda ki yorumları okudum burada sizlere o yazıları göstermek isterdim ama küfürlü yazılar da forumumuzda yasak Bundan sonra çok daha sıkı kurallar geliyor forumumuza . Bu sitede herkes Türkçe yazacak .Bırakın artık bu saçma sapan yazıları . Ole deme dasaa bak admınlerı cırpınıyor dogru turkce kullanın dıe .Çocuklar haylaz admının elınden anca banlamak gelıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Peter Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 hhahahahahhah :D:D link varmı bu yazının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Bu ne kardeşim herkes emoya mı sardı 32 sayfadır :) Mazlum Turk Gençliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Peter Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 üyeliğinizi aktif etmek için aşağıdaki bannera tıklamalısınız bak bak bak heryerden beklerdim emoturkeyden asla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 said: Ole deme dasaa bak admınlerı cırpınıyor dogru turkce kullanın dıe .Çocuklar haylaz admının elınden anca banlamak gelıyo... yihu.. aslında öbür sitedeki death isimli üyenin yazısı için bişiler yazmıştım/karalamıştım.. ancak koymak istemedi canım, biraz boş bir iş olacağı için pas geçtim. belki başka bir zamana koyarım. ne diyeyim, hayırlı olsun emo gençliğe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Peter Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 emolatör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Korax Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 emoloji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Esh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 aslinda emo akimi 80 yillarda Turkiye'den yayilmi$ olabilir.. Ferdi Tayfur dinleyenler varsa Emmoglunu hatirlyacaklardir. ben bu daglarin nesine geldim emmoglu derken, emo oglu oldugu icin yakinan bir ki$i oldugunu nitelemekteydi. Zaten kaset kapagindaki sac tarzini inceleyecek olursak, i$iklandirmanin da etkisiyle, emo ba$langici tespiti yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Sonraki 19.sayfa (Toplam 27 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 yahu bunların cidden türkçe dersine ihtiyaçları var.. kısaltılmış bir kurs iş görür. hani neresinden tutsam dökülecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Üye olduğunuz için Teşekkür ederiz Sayın, ******. Üyeliğiniz Yönetici tarafından en kısa sürede aktifleştirilecektir. Üyeliğiniz aktifleştirildiği Size E-Mail ile bildirilecektir. Buradan Anasayfaya geri dönebilirsiniz Acıldı yamulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 dasaaa said: yahu bunların cidden türkçe dersine ihtiyaçları var.. kısaltılmış bir kurs iş görür. hani neresinden tutsam dökülecek! SiLeNce´isimli üyeden Alıntı Bugün ki gördüğümüz olaylar bardağı taşıran son damla oldu . Biz bu zamana kadar fazla sıkmayalım , sadece birkaç ufak cezayla üyelerimizi bu alışkanlıklarından hatta alışkanlık değil yazım tarzlarıyla dikkat çekme çabasından vazgeçiririz diye düşünmüştük ama hiçkimse umursamadı . Sanal alemde birçok sitede bizim hakkımızda ki yorumları okudum burada sizlere o yazıları göstermek isterdim ama küfürlü yazılar da forumumuzda yasak Bundan sonra çok daha sıkı kurallar geliyor forumumuza . Bu sitede herkes Türkçe yazacak .Bırakın artık bu saçma sapan yazıları . Ole deme dasaa bak admınlerı cırpınıyor dogru turkce kullanın dıe .Çocuklar haylaz admının elınden anca banlamak gelıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 hhahahahahhah :D:D link varmı bu yazının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Bu ne kardeşim herkes emoya mı sardı 32 sayfadır :) Mazlum Turk Gençliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 üyeliğinizi aktif etmek için aşağıdaki bannera tıklamalısınız bak bak bak heryerden beklerdim emoturkeyden asla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 said: Ole deme dasaa bak admınlerı cırpınıyor dogru turkce kullanın dıe .Çocuklar haylaz admının elınden anca banlamak gelıyo... yihu.. aslında öbür sitedeki death isimli üyenin yazısı için bişiler yazmıştım/karalamıştım.. ancak koymak istemedi canım, biraz boş bir iş olacağı için pas geçtim. belki başka bir zamana koyarım. ne diyeyim, hayırlı olsun emo gençliğe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 emolatör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 emoloji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 aslinda emo akimi 80 yillarda Turkiye'den yayilmi$ olabilir.. Ferdi Tayfur dinleyenler varsa Emmoglunu hatirlyacaklardir. ben bu daglarin nesine geldim emmoglu derken, emo oglu oldugu icin yakinan bir ki$i oldugunu nitelemekteydi. Zaten kaset kapagindaki sac tarzini inceleyecek olursak, i$iklandirmanin da etkisiyle, emo ba$langici tespiti yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar