Aiko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 cod4 hariç guzelde bence.. flatoutta finish himi ben yaptım arabanın tekine nası koyduysam oyun hata verdi herkesin pc de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 hahha o bombaydı 5 bilgisayar aynı anda windowsa düştü herkes şok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 dotalar efsaneydi asıl da açmayayım hiç onu owned direkB) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Eğlendim bea:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 dota çok az döndü ya bence cod 4 fazla oynandı..son oynadığımızda zevkliydi de ilk başta zorlama oynadık cod4ü=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Oyun olarak güzelmiş CoD. Da o giren Cemal vardı bir tane, lvl 55. Lul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 cod 4 bilenler ezdi ben ilk defa oynadım. bfde helikopter imbaydı gerçekten hep havadaydı biz kullanamadık o aletleri.bidahakine bol helikopter ve uçaklı haritalar oynarız umarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 ayıyım ayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 evet noktayı koydun flatout da.:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIy-One Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 rune de pis kestim de az oynadım takımlı sevmiyorum çünkü. pengu vardı bi o benim yeteneklerime yakındı B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 çok fazla oynayamadık lagden o kötü oldu ama bir bölümü nerdeyse hiç ölmeden bitirdiğimi hatırlıyorum maç sonunda 20 in a row for sina yazdı ve bitti d: (25 kill'ik bir bölümdü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 rune da kendi kolumla hs yedim o guzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Kusura bakmayın gelecem diyip gelemedim,cidden hastaydım(ım).Dün neredeyse PC başına bile oturamadım,gece yarısı bir tek boost yaptılar Wow'da ona katıldım sırtımda battaniye ile :( Bir daha ki sefer inşallah,bir lan partiye katılmayı cidden istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Öf, lan dün akşam öyle bir içmeye dalmışımki Taksim'de, LAN partiye filan gelecek kafa kalmadı bende, gittim arkadaşın evinde sızdım. Mutluyum. Gelemediğim için kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 UT2004'te fena yargıladık yalnız sonradan, son roundda millet çıkınca biriyle tek başıma kaldım, karşıda 6 kişi zorla son objective'e saydırdılar sdf. Jedi Outcast ya da Academy yapamadık gerçi orası kötü oldu, ama iyi eğlendik yine de. Ayrıca Çingene Duo olarak çok iş çıkardık, resmen işsizler gibi main base'ten jipe atladık, sizin heliyi çaldık kaos yarattık. Ha bir ara biriyle konuşuyordum galiba, füksü de yandan ekrana bak falan diyordu, kulenin tekine girdim, füksüyle böyle bir 15 saniye bakıştık. Özür dilerims =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 flatout serverı lazım patiye d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 kesinlikle birde bf serverı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Resimler nerde resimler? Yalnız bi ara 3 flatout serverında birden aksyon dönüyordu, cidden mainlerden biri haline geldi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Chili Pepper'la Flattmobile'e gömen oyuncu olarak tarihe geçtim. Ayrıca hp bar daha çok gidiyor benden ona vurunca, sdf. Araba değil market sepeti mübarek. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 o kadar hızı araba yapamaz zaten anca market sepeti yapar sdf. geri sayışta gazı köklüyorum sıfır dedikten 1 saniye sonra kendimi pitin karşısında buluyorum sonra da seyircilere uçuyorum hehehe. ama flatmobile efsane faillara gebe olmuş bir araba yani koskoca kamyonun üstünden kaç kere seyircilere uçtum ben bir daha oynarsam fail amaçlı kullanmak için ss alcam hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 dotada hiç eğlenemedim bf2 de yettim galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Logout olmayı unutmuşum, ben Delioğlan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Odi'yi trene bıraktım şimdi, muhabbete dalmışız falan pc başında, evet 2 dakkalık işi üşenip yap(a)madık, oraya varınca koyar herhalde, ya da yatıp uyuyabilir adam, çünkü dün akşamdan beri ayaktaydı sdf. Cumartesi gününü öğlen 3'ten sonra uyuyarak geçirdim, onu da söyleyeyim. Toplu Fotoların ikisinde de Dela, Penth ve Custodem çok fena çıkmış yalnız, hele Custodem'in 2. fotodaki hali akıllara zarar sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Asteroth said: ARDA'NIN ACCOUNTU AÇIK KALMIŞ!!! Ha ayrıca Custodem, Ben, Spidee, Odium, Eshantion, Zaugna olarak çıkışta börekçiye gittik, Arda uykuya fena dalmıştı, Odi felaket bir uyku portresini çekti Arda'nın, onu da koyar gelince, Güneş yandan çıkmış çiftkulak + evil gülümseme kombosuyla, o da akıllara zarar sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Uyumaması imkansız adamın zaten, biliyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar