ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Selam gençlik, Wow guild chatte konuşuyorduk, dedik okulların başlamasına denk gelen dönemde sağlam bi lan parti patlatalım; booster olsun. Tarih: 22 Şubat Cuma Saat: 20:00'den sonra olur muhtemelen - Sabah 8'e kadar Yer: Muhtemelen Adeks (1 mi 2 mi custodemle konuştuktan sonra belli olacak) Fiyat: En son yapılanda 20 ytl idi sanırım, custodemle konuşacağım bunu da. Listeye isminizi alalım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Çok geçmiş tarih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Ben, Xaenin, Elaidi, Dela geliriz Sabanci'dan atlayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 mümkün okulların açılması bir engel teşkil etmezse eğer gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 phyx geliyomuş ben de gelebilirim sabancının conu ne zamandı ona gideceydim ona göre gelirim heralde geliyorum geliyorum bikaç kişide getirebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 bende gelırım rune'de gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 %50 gelebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 ogün yolculuk var 1 gün önce olsa gelirim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 gelebilitem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Bu haftasonu kesinleşicek ama geliyorum büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 spilas vs ayarlamaya calısırım ben de;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 yaz listeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Ben Maraş'a döndüm ya, hemen LAN Party. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 bu sabah geldi be aklımıza=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 gelebilirim ellerimde bavullarla tekrardan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Arda ben seni cuma arayıp bildiricem. Saatlerimizi ayarlıyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 iş güç nedeniyle şehir dışında olmazsam geleceğim mutlaka. ne zamandır buluşmaya gelmeye niyet ediyordum bu sefer olacak gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 ordayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Syn said: gelebilirim ellerimde bavullarla tekrardan sdf sende önce antremanlara gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 ben gene gelmiyorum. gelme sorunum var, ilac tavsiyesi olan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 OrÇun. Reçeteyle satılıyor yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 aquila said: ben gene gelmiyorum. gelme sorunum var, ilac tavsiyesi olan var mi? sen gel ben tedavi ederim seni.... hem daha battlefield ın finalini yapacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyromancer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Büyük ihtimalle ben gelicem Spilas'la birlikte büyük ihtimalle :D yinede son sözü ben sölemiyimde Spilas söylesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Penthesilea said: Ben, Xaenin, Elaidi, Dela geliriz Sabanci'dan atlayip. Bende isterim bu Sabancı'dan gelecekler tayfasına eklenmeyi, ekleyiniz. Bu arada SuCon 23 Şubat'ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 25 level geleyim sabaha 60 yapın beni hesaplarınızı ben ödeyeyim sdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar