Cagrikurt Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Spinebreaker serverında büyük bir Türk guildi oLympos loncası tarafından 11 Şubat 2008 tarihinde indirildi. Aynı tarihte ikinci kez kesişimizdi. Hiç beklemediğimiz sırada Ashes of A'lar mountu düştü. Ashes of Al'ar mountu oLympos loncamızın class master ve kıdemli üyesi L70 warlock Dedemkorkut tarafından 10.000 golda almıştır. Spinebreaker serverımızda bu bir ilktir! Gratz oLympos guild! Gratz Dedemkorkut! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Ayrıntılı bilgi .. lol. sen amatör falan zannediyosun herhalde buraya takılanları. " OMFG nası düştü " diye spam falan mı yapıcak burda insanlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 "dusurduk" lol. aferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 guild adındaki "L" ye taktım ben, kınadım sizi. onun dışında da tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 dedemkorkut, cagrikurt. cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 O.o ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagrikurt Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Bu kadar sizden beklemiyordum. Cevap vereyim size Eternal said: Ayrıntılı bilgi .. lol. sen amatör falan zannediyosun herhalde buraya takılanları. " OMFG nası düştü " diye spam falan mı yapıcak burda insanlar =) İkinci kez kestiğimiz Kael'thas'tan Al'ar mount düştüğünü yazmak istemiştim. Gereksiz mesaj yazma. Şimdi başka şeylere uğraşıp gitsene aquila said: "dusurduk" lol. aferin Açtığım bu konun başlığındaki iki kelimeye bakarak mı? Yine gereksiz mesaj... FromTheHell said: guild adındaki "L" ye taktım ben, kınadım sizi. onun dışında da tebrikler Spinebreaker serverda birlik ve beraberliğe önem veren bir Türk loncasının ismine bakarak neye dayandın? Ne için kınadın? Bizi tanımadığın için çok belli. http://forum.wow-turk.com/olympos-guild/ Bu sayfayı iyi incele. Ondan sonra yorum yaz. Spinebreaker serverin 6.ncısı Türk guildi olan Olympos, Kael'thas'tan Alar mountu düşürerek bu serverda ilk kez tarihe geçti. Spinebreaker'da Alar mountu Türklerin eline geçti diye haykırıyorlar. Siz saçma sapan mesajlar yazarken yabancılardan bize tebrik ve övgü yağdırıyor. Üzüldüm doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 konu gereksiz, mesajlar da dogru orantili gelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 sen de öyle bi yazmışsın ki, çok uğraştık düşürdük der gibi. e haliyle ona göre tepki almışsın ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 tarihe geçtin helal valla Galatasarayın UEFAyı kazandığından beri bu kadar sevinmedim tebrik ederim lol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 aferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Tebrikler,inşallah şansınız böyle devam eder. Negatif mesajlar hakkında; Bi sunum yapmışsınız mutlak negatif yada pozitif mesajlar alacaksınız sonuçda forum ortamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 o nicklere olympos gitmemiş hörük, çargelan, çumpal, caldıvar, atbaş, sırdakbeg falan olsaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 nedir bu ilk türk guild ı şunu yedi şunu yaptı bunu düşürdü. üstün hizmet madalyasımı alıyorsunuz anlamadım. yani çıkıpta tıp alanında şu gelişmeyi yaptık kansere çare bulduk desen gel öpeyim kucaklayayımda mount düşürmüşsün bide basın açıklaması yapmışsın lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 gz de geç. yanlız öyle bir anlatılmış ki gülmekten öldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 said: Spinebreaker'da Alar mountu Türklerin eline geçti diye haykırıyorlarAga naptiniz AB'ye de almicaklar pfffff =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souffless Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Cagrikurt said: Spinebreaker'da Alar mountu Türklerin eline geçti diye haykırıyorlar. Favori bolumum , heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 haykırıyorlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 nedir bu türk düşmanlığı beyler çokmu seviyosunuz yabancı bokuyla oynamayı. bi laf vardır bilmemne çıktığı yeri beğenmezmiş falan. açıkcası bu tarz konularda sürekli türkleri aşağılayarak hiçte karizma puanınız artmıyo. veya kimse size elite gözüyle bakmıyor. kendi egonuzu tatmin ediyorsanız amenna. ama baydı yani artık türkler şöyle türkler böyle yazıları. güldük geçtik neyse ama en azından tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 ayrıca şurda biz şu bossu kestik bu bossu kestik gibi başlık açanların ne kadar hakkı varsa bunu da açmaya hakkı vardır birinin diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 cukkaya ne bankaası cukka guild banka gidecek olsa o para zaten öle bir konuşma bile olmaz officerla/masterla vs vs vs.. öle bir dialog geçiosada o guildde öle bir ortam var demektir. /roll 25 deseydiniz ozaman helal olsun derdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 ben anlamadım raid drop değil mi bu? niye para vermiş eleman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 190k veren çinliye özenmiş max 10k cıkmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar