Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Arkadaşlar bana güncel sorunsuz bir codec paketi ve video izleme programı (çok fonksiyonlu) olarak ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 k-lite mega codec pack. player olarak hiç bir fikrim yok, ben media player classic kullanıyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 k-lite bsplayer.. kurarken bsplayer'ları seç yalnız.. bide k-lite ın içindeki WMedia Player Classic de işe yarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 GOM Player codecsiz herşeyi açıyor(qt ve real media dahil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 VLC media player indir, her şeyi açıyor süper bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 ACE mega codec pack. elle tek tek seçerek ve ne bsplayer ne de mpclassic seçmeden kurulumu bitirip üzerine de bi GOM player çaktınmıydı açılmayan bi$eycik kalmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 bence VLC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 KillJoy said: k-lite bsplayer.. kurarken bsplayer'ları seç yalnız.. bide k-lite ın içindeki WMedia Player Classic de işe yarıyor BSPlayer için çoğu antivirus programı trojan bulunduğu için çalışmasını engelliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 bs player pro temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 moriQ said: bs player pro temiz. 1- adware o , istiyorsan adware taraması yapan programlarla dene (altyazı yükleme özelliği için bile plug in olarak WhenU Installer denen işe yaramaz şeyi kurmanı istiyor) 2- BS Player asla bir GOM PLayer yada bir KM Player'in sunduğu özellik ve stabiliteyi sunmuyor. (Hem GOM hem de KM Player açık kaynak kodlu, spy'sız, tamamen stabil ve beleş iken ısrarla BS Player soranları anlayamıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 k-lite'ın megasına gerek yok, full sürümü izlemek için yeterli. Mega sürümde encode etmek için de fazladan araç var. izlerken decode ettiğimize göre işimiz yok bunlarla. Bi de Bsplayer'ı yüklerken galiba destek vermek istemiyorum diye bi seçenek vardı, ya da ben pro kullana kullana unuttum :P Gom player'ı da arkadaşımın bilgisayarında kullandım, gayet başarılı görünüyodu, kendi içinde codecleri var siz uğraşmıyosunuz codeclerle falan. Güzel de çalışıyodu bayaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar