mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 evet oncelikle gugılı açıyoruz sonra find chuck norris yazıyoruz ardından da i feel lucky / kendimi şanslı hissediyorum a basıyoruz sonra egleniyoruz filan (aradım bulamadım o yuzden actım acıldıysa pardon) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 ahuahuhua süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 süper olmuş:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 oahaha süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 dasaaa söylemişti komik windows hatalarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 dasaaaya +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 bir ara bir yazi okumustum google in bu lucky seyiyle yillik 100 milyon dolara yakin para kaybettigine dair adamlar olsun egleniyoruz diyorlardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Suggestions: * Run, before he finds you * Try a different person huahuahuah bittim haa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Eğer bunu google yapsaydı o zaman imba olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 vardı googleın bir ara harbiden öyle olayları. microsoft diye aratınca ilk sonuçta www.hell.com çıkıyordu. france major military victories deyince defeats çıkıyordu falan. adamlar arada sıkılınca yapıyolar. 21 nisan şakaları ayrı bomba zaten "herkese bedava wireless net dağıtcaz!!111" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 iyide dagitiyorlarki kaliforniyada basliyorlar new orleans ta homelink le beraber bayagdir veriyorlar 256/256 bedava para verirsen 3 mbit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Güzelmiş ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 matama said: iyide dagitiyorlarki kaliforniyada basliyorlar new orleans ta homelink le beraber bayagdir veriyorlar 256/256 bedava para verirsen 3 mbit http://www.google.com/tisp/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Çok ünlü bir şey bu zaten, gazeteye bile çıkmıştı. Chuck Norris does not sleep, he waits. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/Google's_hoaxes Bu da diğerleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 g00gl3 h4x0r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 ahaha google'ı seviyorum d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 bu chuck norris işi nasıl çıktı, ilk nerde görüldü falan bu konuda okuyabileceğimiz bilimsel bir yazı var mıdır? ben gerçekten merak ediyorum. internet kültürüyle alakalı olduğu için kaynağına inmek zordur tabii ama gerçekten ilginç geliyor bu konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Filmlerini izledin mi? Hani üzerine araba süren adama ön camdan uçan tekme attığı filmi mesela :) Efsane hehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?62,3114629 açılmıştı mehehegehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Ardeth said: d: ben söylemiştim zaten double fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 huun said: bu chuck norris işi nasıl çıktı, ilk nerde görüldü falan bu konuda okuyabileceğimiz bilimsel bir yazı var mıdır? ben gerçekten merak ediyorum. internet kültürüyle alakalı olduğu için kaynağına inmek zordur tabii ama gerçekten ilginç geliyor bu konu. bizim için cüneyt arkın neyse chuck norris de onlar için o d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Peki biz niye Cüneyt Arkın la ilgili şeyler yazmıyoruz böyle? adamda özel bişey var ki yazıyolar di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar