Faerdun Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Best Picture LORD OF THE RINGS: RETURN OF THE KING (New Line Cinema) LOST IN TRANSLATION (Focus Features) MASTER & COMMANDER (20th Century Fox) MYSTIC RIVER (Warner Bros.) SEABISCUIT (Universal Pictures) Achievement in Directing Fernando Meirelles for CITY OF GOD (Miramax) Peter Jackson for THE LORD OF THE RINGS: THE RETURN OF THE KING (New Line Cinema) Peter Weir for MASTER & COMMANDER: THE FAR SIDE OF THE WORLD (20th Century Fox) Sofia Coppola for LOST IN TRANSLATION (Focus Features) Clint Eastwood for MYSTIC RIVER (Warner Bros.) Best Actor in a Leading Role Johnny Depp in PIRATES OF THE CARIBBEAN: THE CURSE OF THE BLACK PEARL (20th Century Fox) Ben Kingsley in HOUSE OF SAND AND FOG (DreamWorks Pictures) Jude Law in COLD MOUNTAIN (Miramax) Bill Murray in LOST IN TRANSLATION (Focus Features) Sean Penn in MYSTIC RIVER (Warner Bros.) Best Supporting Actor Alec Baldwin in THE COOLER (Lions Gate Films) Benicio Del Toro in 21 GRAMS (Focus Features) Djimon Hounsou in IN AMERICA (Focus Features) Tim Robbins in MYSTIC RIVER (Warner Bros.) Ken Watanabe in LAST SAMURAI (Warner Bros.) Best Actress in a Leading Role Keisha Castle-Hughes in WHALE RIDER (Newmarket Films ) Diane Keaton in SOMETHING'S GOTTA GIVE (Columbia Pictures ) Samantha Morton in IN AMERICA (Focus Features) Charlize Theron in MONSTER (Newmarket Films ) Naomi Watts in 21 GRAMS (Focus Features) Best Supporting Actress Shohreh Aghdashloo in HOUSE OF SAND & FOG (DreamWorks Pictures) Patricia Clarkson in PIECES OF APRIL (United Arists) Marcia Gay Harden in MYSTIC RIVER (Warner Bros.) Holly Hunter in THIRTEEN (Fox Searchlight Pictures) Renee Zellwegger in COLD MOUNTAIN (Miramax) Best Original Screenplay THE BARBARIAN INVASIONS (Miramax) by Denys Arcand DIRTY PRETTY THINGS (Miramax) by Steven Knight FINDING NEMO (Walt Disney Pixar) by Andrew Stanton, Bob Peterson, David Reynolds IN AMERICA (Focus Features) Written by Jim Sheridan, Naomi Sheridan and Kirsten Sheridan LOST IN TRANSLATION (Focus Features) by Sofia Coppola Best Adapted Screenplay AMERICAN SPLENDOR by Robert Pulcini and Shari Springer Berman CITY OF GOD by Braulio Mantovani LORD OF THE RINGS: RETURN OF THE KING by Philippa Boyens, Fran Walsh, Peter Jackson MYSTIC RIVER by Brian Helgeland SEABISCUIT by Gary Ross Best Foreign-Language Film THE BARBARIAN INVASIONS - Canada EVIL - Sweden THE TWILIGHT SAMURI - Japan TWIN SISTERS - The Netherlands ZELARY - The Czech Republic Best Animated Feature Film BROTHER BEAR - Aaron Blaise and Robert Walker FINDING NEMO - Andrew Stanton THE TRIPLETES OF BELLEVILLE- Sylvain Chomet Achievement in Art Direction GIRL WITH A PEARL EARRING THE LAST SAMURAI THE LORD OF THE RINGS: THE RETURN OF THE KING MASTER AND COMMANDER: THE FAR SIDE OF THE WORLD SEABISCUIT Achievement in Cinematography CITY OF GOD COLD MOUNTAIN GIRL WITH A PEARL EARRING MASTER AND COMMANDER: THE FAR SIDE OF THE WORLD SEABISCUIT Achievement in Costume Design GIRL WITH A PEARL EARRING THE LAST SAMURAI THE LORD OF THE RINGS: THE RETURN OF THE KING MASTER AND COMMANDER: THE FAR SIDE OF THE WORLD SEABISCUIT Best Documentary Feature BALSEROS CAPTURING THE FRIEDMANS THE FOG OF WAR MY ARCHITECT THE WEATHER UNDERGROUND Best Documentary Short ASYLUM CHERNOBYL HEART FERRY TALES Best Film Editing CITY OF GOD COLD MOUNTAIN THE LORD OF THE RINGS: THE RETURN OF THE KING MASTER AND COMMANDER: THE FAR SIDE OF THE WORLD SEABISCUIT Achievement in Makeup THE LORD OF THE RINGS: THE RETURN OF THE KING MASTER AND COMMANDER: THE FAR SIDE OF THE WORLD PIRATES OF THE CARIBBEAN: THE CURSE OF THE BLACK PEARL Best Original Score BIG FISH COLD MOUNTAIN FINDING NEMOG HOUSE OF SAND AND FOG THE LORD OF THE RINGS: THE RETURN OF THE KING Original Song "Into the West" - THE LORD OF THE RINGS: THE RETURN OF THE KING "A Kiss at the End of the Rainbow" - A MIGHTY WIND "Scarlet Tide" - COLD MOUNTAIN "The Triplets of Belleville"- THE TRIPLETS OF BELLEVILLE "You Will Be My Ain True Love" - COLD MOUNTAIN Best Animated Short Film BOUNDIN' DESTINO GONE NUTTY HARVIE KRUMPET NIBBLES Live-Action Short Film DIE ROTE JACKE (The Red Jacket) MOST (The Bridge) SQUASH (A) TORZIJA ([A] Torsion) TWO SOLDIERS Achievement in Sound THE LAST SAMURAI THE LORD OF THE RINGS: THE RETURN OF THE KING MASTER AND COMMANDER: THE FAR SIDE OF THE WORLD PIRATES OF THE CARIBBEAN: THE CURSE OF THE BLACK PEARL SEABISCUIT Achievement in Sound Editing FINDING NEMO MASTER AND COMMANDER: THE FAR SIDE OF THE WORLD PIRATES OF THE CARIBBEAN: THE CURSE OF THE BLACK PEARL Best Visual Effects THE LORD OF THE RINGS: THE RETURN OF THE KING MASTER AND COMMANDER: THE F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 lotr 11 dalda aday[signature][hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 en asagi 6 tane alacak[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 sacmalik ya kicimin kenari olmus oscar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Adamlar O kaDAR cABA hARCaıLar o KAdarda Hak Edıyor Bence[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 city of god ın 4 dalda aday olması beni en çok sevindiren şey oldu bi de oscarlar bağımsız yapımlara el atmaya başlamışlar sana katılmıyorum infeqted küçük kategoriler sayılabilecek birsürü dalda bağımsız yapımlar cirit atıyo bu bence gelişme sayılır akademi için[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 5 tane film 50 tane dalda oscara aday olcaana 50 tane film 5 er dalda aday olsun daha iyi ki öyle olmuş... çok kötü değil.. City of god ı daha fazla yerde görmek isterdim ama ordaki filmlerin çoğunu izlemedim daha türkiye ye gelmedikleri için... izlemek lazım bir şekilde[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 onu bunu bırakın da master and commander en iyi film ve yonetmen dahil 10 dalda aday helal olsun guzel filmdi ama fazla oskar alamaz; akademi alınan riski odullendirdi. onun dısında yuzuklerin efendisi insallah almaz en iyi filmi,altın kureyi verdiler dengelerler pirates'ı da cok gise yaptı diye koymuslar bi kac adaylıga(beklediğimi bulamamıstım ama eğlencelikti) bi de elveda lenin niye yok en iyi yabancı film adaylıgında anlamadım babalar gibi film halbuki, sosyalizm yuceltimesi var diye mi acaba? gerçi barbarların istilasını koymuşlar(tam olarak sistemi eleştirmiyodu ama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 walla beklediklerimden mystic river ve 21grams baya bir dalda aday olmuşlar, sevindim. umarım 21grams biran önce gelir birçok kişi seyredebilir. yalnız ben de yabancı film dalında goodbye lenin'in olmamasına çok şaşırdım, ne dersek diyelim sosyalizm anlatımıyla çok ilgisi var[signature][hline]a.k.a wicked "Buck" Kill Bill'de demiş ki: My name is Buck, i am here to f*ck Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 walla hiç bişeyi bilemiyecemde Johnny depp bu sene en iyi oyuncu oscar'ını almalı ben filmden çıktığımda a demiştim bu lafı şimdide diyorum Captain Jack Sparrow rolünü harbiden inanılmaz oynamış ki caniyi ben uzun zamandır severim oda beni sayar iyi bi oyuncudur oscar alsın artık bi ton ibiş çoktan aldı bile[signature][hline]fizban, 25 January 2004 22:15 tarihinde demiş ki: saygısızlık yaptıysam böyle (:() üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Lotr işi götürecek.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 City of God şu Brezilya filmi değilmi suç çocuklarını anlatan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Hani kill bill ???? En iyi kadın oyuncu falan adayı olaydı keşke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 yüzüklerin efendisi 6 veya 7 ödül alcak diye tahmin ediyorum kafadan 6 ödülü zaten vermiştim de adaylıkları görünce 7 veya 8 e de çıkabilir diye düşünüyorum[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Aib çüş master and commander coşmuş oha[signature][hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 bencede master güzel di de o kadar adayligi nasil aldı annamadım lotr kesin silip süpürecek bu sefer onun disinda en iyi erkek oyuncu johnny depp olmalı haketti bu sefer[signature][hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 her ne kadar diğer filmlerin çok azını beğensem de johnny depp in performansı gerçekten de etkileyiciydi ama oscar ı alabilir mi onu bilemicem açıkçası ama alsın canım o karizmaya o oyunculuğa da versinler artık[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 bırakın osacarları tamamiyle politik dağıtılan herhangi bir objektif kriteri olmayan bir ödül, baz alınacak birşey değil[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 lotr çoşacak da peter jackson sanki alamaycakmış gibi geliyor bana[signature][hline]smthng about sx&drt profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 cold mountain ve mystic river in kitaplarini okumustum cok once resmen mukemmeldi ikiside. Mystic river'i seyredemedim (hm clint baba yonetiyomus demek), cold mountain'i iyi uyarlayamamislar ilk yarim saatte cikip cikmama ikileminde kaldim. lost in translation basarili diye duydum. seabiscuit ehh hakeden kazansin =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Johnny Depp iyi bir oyuncudur ve evet Pirates of the carribean filminde guzel oynamış. Diğer adaylara gelince hepsi de çok çok iyi oyuncular. Fakat bu filmlerdeki performanslarını bilmediğimden maalesef net bir yorum yapamiyacağım ama Sean Penn' in Mystic River daki muhteşem oyunculuğunu gördükten sonra -zamanında yaptığım Mystic River yorumunu okuyanlar hatırlayacaktır- Johnny Depp' in oscarı almasına nerdeyse hiç ihtimal vermiyorum diyebilirim. Zaten baktığınızda Golden Globe' dan da Sean Penn' in bayağı bir beğenildiğini anlayabiliyoruz. Yüzüklerin efendisi ve en iyi film oscarına gelince bana ters gelen bir durum söz konusu. Bu film aslında 3 ayrı film değildir. Aslında tek bir filmdir. Tek film mantığında bakıldığında da bence kesinlikle oscarı hakeder. Fakat ayrı ayrı 3 oscar alabilecek bir yapıt olarak da görmüyorum. Bir filme en film oscarından 3 tane vermek de komik olurdu. Aslında bu filmi değerlendirirken 3 film bittikten sonra tek film olarak değerlendirilmeliydi diye düşünüyorum. Şimdi bu mantıkla bakıldığında ilk iki filmden farklı ne var 3 filmde derim ben eger bu sefer oscar alırsa. Bence böyle bir düşünce academy' de de oluşabilir. Fakat çok iyi gişe hasılatı olan ve çok fazla ses getirmiş ve beğenilmiş bir filme de oscar vermeden göndermek de olmaz. Hele bu kadar adaylığı varken. Academy günah çıkartabilir diye düşünüyorum. En iyi yönetmen ya da en iyi film dallarında birinden birini bu filme verecekler diye düşünüyorum açıkcası ama benim düşüncem en iyi yönetmeni Peter Jacksona vermeleri kuvvetli ihtimal. Eğer ikisini de alırsa bence büyük sürpriz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Ücleme filmlerini ayrı ayrı değerlendirilmesi matrix'te de oldu hatta reloaded'la revolutions arasında seçim yaptı yapımcılar hangisi yarısıcak diye, aynı olay kill bill'de de olabilir. Bu durumda, akademi filmlerin tanıtımı ayrı ayrı yapıldığı için filmleri ayrı değerlendiriyor. Ayrıca Kral'ın Dönüşü ilk iki filmden daha değişik bir havaya sahip;daha romantik,epik ve hollywoodvari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 johnny depp 'in almasini bekliyorum ben. filmde de oldukça eğlenmiştim.[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 sadece sinema dergisinde okuduğum küçüük bir yazıyı alıntı edicem buraya: "...aynı zamanda akademinin de lotr a oscar ı vermek için üçlemenin tamamlanmasını beklediği de söylentiler arasında..." bu da hemen üstteki iki mesajı da doğruluyor bir yerde akademinin en iyi filmi vermek için üçüncü filmi seyredip üçlemeye oscarı vermesi fikri bana da uzak gelmiyor öyle olmasa bile 3. filmin serinin idiğer iki filminden de çok daha iyi olduğunu düşünüyorum ben[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Lotrun en iyi filmi mutlaka alması lazım bi de Peter Jacksona da en iyi yönetmenin verilmesi lazım adam 3 film çekti ilk ikisinde vermediler ona bir borçları var ayrıca en iyi erkeek oyuncuyu da Johnny Depp hakediyor[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar