slickers Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 ahuheah bildiklerimde wardı arasında yalandan yolluyorlar bunları kesin
progamer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 "Bizim köyde prezervatif satılmıyor. Oğlanın sünnet düğününden kalan balonları kullanıyoruz. Acaba bir zararı olur mu?" bu bitirdi beni. edit: "Sevgilim bakire, birlikte olacağız ama beni kan tutuyor." bunuda şimdi gördüm. gözümden yaş geldi gülmekten.
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 6. AYAĞINA BOŞALDIM HAMİLE KALIR MI? 15 yaşında gencim, kız arkadaşımın ayağına boşaldım. İç çamaşırını çekerken spermler bulaştı. İkimiz de çok korkuyoruz, sizce kız arkadaşım hamile kalmış olabilir mi? CEVAP: Değerli okurum, kızın ayağında ne işin vardı? Her yer bitti de bula bula ayağını mı buldun? Ayak fetişisti misin, yoksa tepişiyor muydunuz? Bakalım daha neler duyacağız. Kızım şimdi sözüm sana: Madem ayağına boşaldı git yıka, sonra giysene kıyafetlerini. ölüyorum şuan gülmekten ahfuaehufhaeufhauhahahahahahahahah:D
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 --Sevgilim bakire, birlikte olacağız ama beni kan tutuyor. Ahah ben açam sen kullan töbe:P
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Her boşalacağım sırada kahkaha atıyorum, bir açıklaması var mı.
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 23 yıllık evliyim, her boşalmamda sol gözüme ağrı giriyor. en güzeli bu dayı
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 said: 5. VAJİNAMA RAKI YERLEŞTİRECEKLER 8 yıllık evliyim, çocuğumuz olmuyor. Gitmediğimiz doktor kalmadı, en sonunda bir yaşlı teyze bulduk. 150 çifti çocuk sahibi yapmış. Özel bir iksirle vajinama rakı koyacakmış. 300 lira alıyor. Ne dersiniz? CEVAP: Yanar, yavrum yanar. Rakıda yüzde 45 alkol var. Sevgili okurum onun aklı var da sizinkisi nerede? Sen kadına şart koş: Sana yok yakmaz derse, önce sende deneyelim, eğer yakmazsa ben sana 500 vereyim de. oha ahahaha fena zekiymiş yalnız kim akıl ettiyse, sen rakı koy, oğlu mahmut da içine koysun çocuklarını, nasıl olsa beyaz ikisi de belli olmaz, dök hepsini içine.. edit: oha mahmutun 150 çocuğu mu var şimdi o_O
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Sevgili okurum, sen ittir ittir, sonra git diktir. İttir ittir git diktir. O diktirdiğin yer ince bir zar. Kocana ne oluyor? Sen tecrübe tahtası mısın? İleride şımarır vajinayı da darattıralım derse ne yapacaksın?
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 ve bomba cidden şuymuş 1. Erkek arkadaşımla yeni tanıştık. Bana bir hap verdi ve hamile kalmazsın dedi. Adet görmüyorum. Hamile olma riskim var mı?
Czentovic Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 gitti yavrum gitti,galiba gitti :D ahahahahahha
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 abi en kralı süper,aldım feybuk profilime favourite quotes'a =) Sevgilim bakire, birlikte olacağız ama beni kan tutuyor. ahahhahahahahha
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 ahahahha nedanko daha bomba nedanko said: lol, haydar dumen paticik uyesi olsa banlenirmis..
Öne çıkan mesajlar