Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - G.Oftaşspor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
10 Şubat 2008 / Pazar / 19.00 / LigTV

Fenerbahçe'de Appiah dışında eksik yok. İkinci yarı ligde 1 beraberlik, 3 galibiyeti var. Oftaş ligde 6.sırada, genç ve dinamik bir takım. Fenerbahçe galibiyeti yakın ama Oftaş da kolay teslim olmayacaktır.
Mesaj tarihi:
Kupada gs ile dalga geçmişlerdi fena takım değiller, yanlız bu maç Fenerbahçe için çok önemli puan kaybı olmaması gereken bir maç , yürürsek zorlanırız , biraz koşarsak rahat kazanırız..
Mesaj tarihi:
Stresli geçer bu maç. GS'nin kazanması ve zirvede kalma çabası FB'ye stres getiricek. 3-1 falan gibi bir skorla biter. Eğer Semih oynayamayacaksa (öyle gözüküyor) 2-1 ya da 1-1 / 1-0 falan da olabilir... FB alır, ama iyi oynamaz.
Mesaj tarihi:
semih'siz fener ancak alex'le gol bulabilir bu macta. onu da cok kosan oftas ortasahası oynatmaz diye umuyorum. defansta da lugano yerine yasin güzel bir gol hediye eder yine :)
Mesaj tarihi:
33296
35516
43444

Şu kanallara bir bak. Başka forumda gördüm.

Fenerbahçe ligdeki ilk penaltısını kazandı bu arada Aurelio ile.

Alex penaltıyı gole çevirdi, 1-0, Dk.30
Mesaj tarihi:
maldonado oynuyor bu arada. ilk yarı görüntüsü iyiydi. nerede ne zaman bulunacağını çok iyi biliyor ve topu kesip hemen oyuna sokuyor. ayağında top tutmadan yana veya müsaitse direk dikine topu ayağından çıkarıyor. ikili mücadelelerde fiziği üstün olmamasına rağmen vücudunu çok iyi kullanıyor
Mesaj tarihi:
Devre arasında soyunma odasına giderken, Carlos ile Sandro forma değiştirdi. İlk kez görüyorum, devre arasında forma değiştireni :D

Sandro'da akıllı, maçtan sonra 10 kişi Carlos'tan forma isteyecek, kaptı şimdiden :D
Mesaj tarihi:
Fakat söyle bir durum var, formayi kapti iyiki devre arasinda, 90 dk yi tamamlayamayacak, degiştirildi..

2.yariya fenerbahce cok iyi girdi valla, alex bi tane kacirdi..
Mesaj tarihi:
Roberto Carlos Sivas'a kafayla atmıştı, bu maçta da sağ ayağıyla attı. Bir klasik Carlos golü göremedik daha :)

Fenerbahçe böyle tempo yapmaya devam ederse farkı açabilir.
  • Yeni Oluştur...