Baluu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 aga buyur karişla o zmn yani :D teoman'i ciktigindan beri dinlerim, onun parcasini ondan iyi soyleyeni yok, her parçasini en az 40 kez dinledigim için oyle bir kazinmiştir ki kafama, başkasi nasil soylerse soylesin benim gözümde ondan iyi söyleyemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 karışma lafın gelişi ama şu zamana kadar teomanın tek güzel parçasını söyleyen biri bence bülent ortaçgil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Nil en rezili olmuş yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Bence bilerek böyle kötü yaptılar ki teomanın değerini anlayalım unutulmaz olarak tarihe geçsin diye. Ama kararlıyım anlamıyacağım değerini teo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiplash114 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 kadro iyi hele ki yavuz bingölü görünce daha bir hoş olduğunu hissettim. bulmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 şu şarkıdaki havayla nil in söylediği arasında 5bin kat fark var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 en az teonun söledii kadar hoş olmuş nil'inki.. hakkını verin PLZ! tam nil tarzı olmuş..ŞEKER gerçi bn nil'in her şeyini seviyorum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 supriz çok güzel şarkıdır bak hatırladım merak ediyorum emre aydın güzel sölemiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 yok ya ben albümde tek bir parca bile begenmedim. Edit: teoman'in efsanesidir bence ilk albümü.. 1 - Ne Ekmek Ne De Su 2 - papatya 3 - Sessiz Eller 4 - Vur Sen Beni 5 - Hepsi Bir Ya Sonunda 6 - Sen Benim Olmasan Da 7 - mutlu son 8 - Yollar 9 - Gemiler 10 - Her Gün Aradıysam 11 - Yarın Olmaz 12 - Yazgı 13 - Hiç Kimse Bilmez bir tek parca yok begenmedigim içinde.. Sessiz eller ve yazgisi mi ? papatya ve ne ekmek ne de su su mu ? yani secim bile yapamam aralarinda.. Peşine çikarttigi albümlerde cok güzeldir, ama bunun yeri ayridir tabi. Fakat teoman'nin bu saatten sonra yapmasi gereken, film cekme serüvenininden artik vazgecip, adam akilli bir albüm yapip cikarmasidir.. Çok zaman oldu yahu, yaz bişiler artik teoo !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Whiplash114 said: kadro iyi hele ki yavuz bingölü görünce daha bir hoş olduğunu hissettim. bulmam lazım. bi kaval solosu var sorma gitsin kesinlikle dinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 yavuz bingölün iki cocuk yorumu mükemmel tek kelimeyle mükemmel hemde kreşin bugün yorumunuda beğendim emre aydın da fena söylememiş hani. bide kim şarkısını candan ercetin iyi yada kötü sölemiş o kısmı bilmiyorum da ibrahim tatlıses bile söylese hayranlıkla dinlerim ben o şarkıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 varsa rapid linki falan pm beklerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Llama said: Whiplash114 said: kadro iyi hele ki yavuz bingölü görünce daha bir hoş olduğunu hissettim. bulmam lazım. bi kaval solosu var sorma gitsin kesinlikle dinle hauauhuhuaua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Ben de yeni dinleme fırsatı buldum. Teo bu albümü müzik dünyasındaki yerini ispatlamak ve egosunu şişirmek için yaptırmış sanki :) Dinleyen kimse bana aa çok iyi yaa demedi şimdiye kadar. Candan Erçetin'den Kim, İrem'den Duş, Yavuz Bingöl'den İki Çocuk gerçekten iyi olmuş. Diğerleri Teo'nun havasını yakalayamamış bence. Hayko iyi de, müziğinde bir eksiklik varmış gibi sanki. Sezen Aksu bence o şarkıyı söylememeliydi. İzel gerçekten hiç olmamış. Yalın da öyle. Bi de İrem "Aksın bacaklarımdan oluk oluk milyonlarca doğmayacak çocuk" kısmını söylememiş :) Utandı herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar