4Ever Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Arkadaşlar PC'ye Mac OS kursam performans bakımından artış elde edermiyim hiç denedinizmi. Özellikle 3D Studio Max, Maya gibi programlar kullandıgım için Mac OS denemek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 yarın dizüstüme kurucam. haberdar ederim performans nasıl oluyor diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 performans artışı elde edeceğini zannetmiyorum. aksine binbir türlü stabilite sorunu yaşayacaksın. şahsen ben 8800gts'imi tanımayınca direk silmiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Driver konusunda sorunum yok :) araştırdım. Avantajı olurmu olmasmı onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 olur da gözle görülür mü bilemiyorum. sonuçta işlemci mimarisi kadar işletim sisteminin de her işlemde az-çok bir etkisi olur. macos da bu işte iyiyse (ki öyle olduğu söylenir hep) pozitif etkisi olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 3ds max yok mac os x için, maya ise 32 bit olarak var. İyi bir sistemle fena sonuç alınmıyor, sürücü olayını bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Biliyorum 3D Max'in olmadığını örnek verdim :) mesela Citroen C4 reklamının yapıldıgı Modo 301 adlı programı denemk istiyorum. Buna benzer şeyler Benimde hep duydugum Mac os'un daha iyi oldugu. Windows gibi kapanma yanıt vermiyor gibi sorunların olmadıgı performans bakımından da iyi oldugu :) şuan indiriyorum Mac OS'u bitince denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 önce bi emülatör ile (Vmware ya da VirtualBox) kurup sorun çıkarıp çıkarmaması durumunu test eder sonra kalıcı olarak kurarsan daha iyi olabilir. biraz lag olcaktır belki ama fikir sahibi olmana yardımcı olabilr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Sypro said: önce bi emülatör ile (Vmware ya da VirtualBox) kurup sorun çıkarıp çıkarmaması durumunu test eder sonra kalıcı olarak kurarsan daha iyi olabilir. biraz lag olcaktır belki ama fikir sahibi olmana yardımcı olabilr. Virtual Box ile denicem :) daha bitmedi Mac OS downloadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 en stabil versiyonunu indiriyorsundur umarım tamolarak calışsa bile bazı problem oluroyr bende itunes ve safari calışmıyordu seste yoktu alette bide patch yapamıyorsun, her patch için tekrar dvdyi upgrade edip üstüne yüklemen gerekiyor böleydi ben kurcalarken en azından (1 sene önce falan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 indirdiğim versiyon Mac.OS.X.JaS.10.4.8 tüm sitelerde bunu indirmemi söylüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 son durum nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Son durum başarısız. Cunku IDE HDD lazımmış sata oldugu icin gormedi. IDE bir hdd aldım ufak boyutlu denemek için :) arkadaşda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 ufak derken ? bildiğim kadarıyla bi 8-10 gb kadar lazım yine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 40GB HDD :) ufak dedigim bu şimdi HDD'lere göre ufakyoksa zamanında 4gb hdd kullanıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 işlemcin nedir? intel core 2 duo olması gerekiyor mu yüklemek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Coldwind said: işlemcin nedir? intel core 2 duo olması gerekiyor mu yüklemek için? SSE2 ve SSE3 destekliyor olması gerek sadece i$lemcinin.. ona da kendi sitesinden ücretsiz indirildiğini hatırladığım CPU-Z adlı bi program yardımı ile bakılabiliyor. yani illa intel core 2 duo ya da amd athlon diye bi durum yok.. intel celeron 1.70 ye de kurabiliyosun, o da SSE2 desteki.. tabi ne performans verir bilemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Uzun bir çalışmadan sonra :) şuan Sizlere bu yazıyı Mac'den yazıyorum. Neler yaptım ne gibi sorunlar geldi başıma :) İnternetten Intel için gerekli olan Mac sürümünü indirdin. Benim indirdiğim Mac Tiger'miş Son sürüm degil. kurmak isteyenler Mac Leopar indirsinler. HDD ile ilgili sorunlar yaşadım Sata görmedi IDE görmedi. IDE şuanda görmüyor Bende Sata HDD'den Mac için bir bölüm ayırdım Oraya kurdum. Kurulum bittikden sonra Mac Loading ekranı bittiginde Ekrana görüntü gelmiyordu. ekran kartım eski olduğu için mac desteği yokmuş bende Onboard ekran kartını kullanıyorum. Yeni ekran kartı alıcaktım zaten :) bir tane sipariş verdim. Modemim ile ilgili sorunlar ile karşılaştım hatta 1 hafta gibi bir süre bununla ugraştım. Sonunda buldum internette bulunan Mac için olanlar sadece Mac bilgisayarlarda calışıyor PC'ler calışmıyor bir rus sitesinde buldugum driver ile modemimide çalıştırdım. Geriye kalan tek sorunum, Bilgisayar acıldıgında direk Mac ile Boot etmesi evde Bilgisayarı diğer aile bireyleri kullandıkları için biraz sorun oldu tabi Hala önce XP ile boot etmesini öğrenemedim sürekli F8 yapıp secmek cok zor oluyor. Bunun yanında işletim sistemi çok hoşuma gitti alışması biraz zaman alıyor. kullandıkca Farklı oldugunu hissediyorsunuz. Özellikle müzik dinlerken inanamadım. 5.1 Ses sistemim var ve MP3 dinlerken bile sesler ayrı ayrı geliyor davul sesi sagdan geliyorsa sagdan duyuyorum cidden cok güzel. Internette okudugumda bir çok dokuman kafa cok karıştırdı ve onların hiç birisine inanmadan kendi bildigim gibi krdum :) bu sonuçları aldım isteyen olursa bir döküman hazırlayıp yayınlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 iyi de mp3ün sesinin macle ne alakası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 PrudenT said: iyi de mp3ün sesinin macle ne alakası var Bilmiyorum ama aynı şarkıyı XP'de dinliyorum birde Mac'de dinliyorum Mac çok farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 napıcaksın macos'u macos da winamp bile yok maya kullan işte oh mis gibi o farkda equalizerdandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Cuce said: napıcaksın macos'u macos da winamp bile yok maya kullan işte oh mis gibi o farkda equalizerdandır Zaten öyle aşırı kullanım için kurmadım Hem Modo 301 kullanmak hemde deneme amaçlı kurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 cüceyi dinleme sen hiç sevmez - kötü tecrübeleri var sanırsam - =) İtunes iidir winampıda döver. Bide kullandığın versiyon hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 10.4.8 Tiger kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 %40 civarında performans artışından herkes söz ediyor.. sende durumlar nasıl=? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar