Masteis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 hunter güzeldir severim. hunterım hatta ne yalan söyliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Zul'Aman ilk 2 bossu Nolarakk ve Akil'zon önümüzde diz çöktü. Af diledi. 3. bossda en iyi try %24 idi. O da yakında kendisini güçlü kollarımın arasına bırakıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Tıpkı annenin kendini benim kollarıma bıraktığı gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 siz kardessiniz!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 bizim serverda bile yapancilar cildirdi "KARAZHAN TURKLERIN ELINE GECTI!!!" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Ya shaman oynuyorum ben de level 16 yım beraber kasıcak adam arıyorum. Akşam 8 den sonra felan 2 3 saat oynuyorum. PST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Selam, ben 70. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 GRATS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 first kill de olamadığım için çok üzgünüm :( :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 herşey ii güzelde guild ismini nerden buldunuz ? :) böle başarılı bi guildin isminin açıklamasıda olmalı değil mi ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 yanlıslıkla warglaive DE ettiginize dair xrealm dedikodular dolasıyor. aydınlatın bizi pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 yanlışlıkla değil, herkesde vardı artık. magelerde bile koleksyonları için bir çift olunca merak ettik ne çıkacak diye, kırdık. bu arada arthas denemelerimiz devam ediyor, blizzardın bize özel sağladığı imkanlarla northrend de terör estiriyoruz. kısmetse frostmourne'u da düşüreceğiz bu hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Duyduğumuza göre VAY AK ile Nihilum arasında çetin bir world first çekişmesi varmış , ben sizin fanboyunuz olmak isterim , beni fanboy olarak kabul edermisiniiz ? thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 mesaj attim blizz e dedim 1000 gold para harcadim azzinothlerima sunfury bastirdim dual wield istiyorum mage olarak dedim dusuncez dedi gm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 gz.zor bir boss ki o bossa gitmek için yapılan quest ayri bir zor helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 bende dedim gm bey hoggerdan ilidian kılıçı düştü serwar geri gitti werin lütfen. gitti gm bey gm bey gm bey gm beyü gm beyü gm beyüü q q q q yazdım bakmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 q q q ... lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 oha 12 sayfa olmuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Düşün işte bizim öyle bi processimiz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 :)oKOCAMAN GZ VAK AK'YA herkes warglaive aldıysa ben de migrate edicem, parası neyse vereyim bana verin sıradaki glaive'i .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 said: gm bey gm bey gm bey gm beyü gm beyü gm beyüü q q q q :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 25 Manlere başlıcaz yakında Orçun(c.c) kısmet ederse. Mount hyjal, black temple falan bitirdik ama 10 kişi biraz zahmetli oluyo. 25 tane level 70 olsa biraz daha akıcı gidicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 25 manleri 10 man yapmaktan yorulduk o yüzden biraz ara verdik progresse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 abi biz arthas farmlıyorukta sıkıldık artık benim full lecındıri li piristim var micreyt edicem ne lazım başka size arklarda gelebilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 beyler en iyi gült bizdik ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar