SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 O değilde ben hala bana uyna bir class bulabilmiş değilim... Akşama doğru UD priest açmayı planlıyorum sefargh bırakıpta hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Rogue rule Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 iyi güzelde dropları da koysaydınız ya? bizde bu aralar defias renegade wizardda takıldık, çok add var etrafında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Vay be TBC contenti bitirdik gültce xD Ya bu arada VAY AK gchat'i öbür serverlerde ynarken de görebilmek istiyorum ben kardeşim. VAY AK'a girdiğimden beri diğer charlarımdan zevk alamaz oldum. Progress hayallerim yalan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Sly-One said: insanları başarılarıyla wow a özendirdiği için vay ak ı kınıyorum. katılıyorum önemli bi noktaya değindin. kafamda planlar falan kurmaya başladım wowla ilgili tehlikeli oldu bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 kınayattan farkı kalmadı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 ZaugnaKhaldun said: ulaş hani başlamazdın sfsd bi an canım çekti geçti şimdi, başlamam. bi drop için 2 ay akan sular durdu bu oyunda ya. allah belanı versin blizzard bak çok sinirlendim VAY AK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 bu arada gerçek progress nedir merak edenler için: her gün düzenli heroicler yapılıyor. bir haftaya karazhan setup çıkacak ama organizasyonun üstesinden kalkılır mı, ne denli başarılı bir raid olur bunu zaman gösterecek. iki haftaya ise insanlar "ben de karazhana gelmek istiyorum spot yok mu" diyecek eheuh. pvp progress sıfır, bir elin parmağı kadar bile pvpci yok. hepsi pveci carebear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 merhabalar orçun kutluyorum yeni expenşınla birlikte arthası solo olarak indirecek olan ilk oyuncu olmanı senden bekliyorum. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Kuduz pvp progres olucakta hele bir 70 olim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 arcane said: bu arada gerçek progress nedir merak edenler için: her gün düzenli heroicler yapılıyor. bir haftaya karazhan setup çıkacak ama organizasyonun üstesinden kalkılır mı, ne denli başarılı bir raid olur bunu zaman gösterecek. iki haftaya ise insanlar "ben de karazhana gelmek istiyorum spot yok mu" diyecek eheuh. pvp progress sıfır, bir elin parmağı kadar bile pvpci yok. hepsi pveci carebear. BEKLE GELİYORUM ULAN? 41 oldum acaip hızlı kasıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 70 olayım raid leader olurum korkmayın gençlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Premade premade diye geziniyorum bütün gün arcane efendi. Ayrıca hp 5kdan 6kya çıkı, artık çılgınlar gibi esiyorum bglerde. Bide çarşamba gelmeden kolpa arena takımı pilis. Bu akşam 10 maç yapalım bitsin hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 41 lvl daha alırsam ben de pvp neferlerinden birisi olacağım mageimle. Ama işte msnden "heroic var healer yok atla gel hacı" , "abi tankı migrate ettirdin paladini boostlamaya söz verip group qlarım var, yetiş" şeklinde spamlar var kasamıyorum :( . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Saygı duydum... Gratz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 benim orc warriorunda tip modeli böyle bence degistir vakit gecmeden cok sıkılıon sonra güzel degil o valla bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 off ben görmemişim bunu AHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 ATTUMEN DOWN FIRST TRY ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 moroes de down gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 prince te haber ver bow lazim .P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 maiden da down =P operada sıçcaz ama öyle geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 OPERA TÜRKLERİN ELİNE GEÇTİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 g0g0 VAY AK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 KURATOR DA VAYAK ÖNÜNDE EĞİLDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Prensin dizleri titremeye başladı aman Tanrım.. bu Türklerin ayak sesleri !1!!1!one!!! edit: yazma özürlüyüm evet :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar