Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

VAY AK Gült Process

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Vay be TBC contenti bitirdik gültce xD

Ya bu arada VAY AK gchat'i öbür serverlerde ynarken de görebilmek istiyorum ben kardeşim. VAY AK'a girdiğimden beri diğer charlarımdan zevk alamaz oldum. Progress hayallerim yalan oldu.
Mesaj tarihi:
Sly-One said:
insanları başarılarıyla wow a özendirdiği için vay ak ı kınıyorum.

katılıyorum önemli bi noktaya değindin.
kafamda planlar falan kurmaya başladım wowla ilgili tehlikeli oldu bu iş.
Mesaj tarihi:
ZaugnaKhaldun said:
ulaş hani başlamazdın sfsd

bi an canım çekti
geçti şimdi, başlamam.
bi drop için 2 ay akan sular durdu bu oyunda ya.
allah belanı versin blizzard
bak çok sinirlendim VAY AK.
Mesaj tarihi:
bu arada gerçek progress nedir merak edenler için:

her gün düzenli heroicler yapılıyor. bir haftaya karazhan setup çıkacak ama organizasyonun üstesinden kalkılır mı, ne denli başarılı bir raid olur bunu zaman gösterecek. iki haftaya ise insanlar "ben de karazhana gelmek istiyorum spot yok mu" diyecek eheuh.

pvp progress sıfır, bir elin parmağı kadar bile pvpci yok. hepsi pveci carebear.
Mesaj tarihi:
arcane said:
bu arada gerçek progress nedir merak edenler için:

her gün düzenli heroicler yapılıyor. bir haftaya karazhan setup çıkacak ama organizasyonun üstesinden kalkılır mı, ne denli başarılı bir raid olur bunu zaman gösterecek. iki haftaya ise insanlar "ben de karazhana gelmek istiyorum spot yok mu" diyecek eheuh.

pvp progress sıfır, bir elin parmağı kadar bile pvpci yok. hepsi pveci carebear.

BEKLE GELİYORUM ULAN? 41 oldum acaip hızlı kasıyorum.
Mesaj tarihi:
Premade premade diye geziniyorum bütün gün arcane efendi. Ayrıca hp 5kdan 6kya çıkı, artık çılgınlar gibi esiyorum bglerde.

Bide çarşamba gelmeden kolpa arena takımı pilis. Bu akşam 10 maç yapalım bitsin hatta.
Mesaj tarihi:
41 lvl daha alırsam ben de pvp neferlerinden birisi olacağım mageimle. Ama işte msnden "heroic var healer yok atla gel hacı" , "abi tankı migrate ettirdin paladini boostlamaya söz verip group qlarım var, yetiş" şeklinde spamlar var kasamıyorum :( .
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...