roket adam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Öncelikle eylem için gerekli fizibilite çalışmalarını yapmak lazımdır. 1- Bilgi topla: Nerede yaşıyor, ne tür müzik sever, nasıl takılır falan bu tarz muhabbet kurulabilecek bilgiler topla. 2- Cesaretini topla ve git. Muhabbete herhangi bir şekilde gir. Gerisi gelir herhalde, gelmezse zaten salla :) Yarın ben de deneyeceğim 1. adım tamam 2. adım kaldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 gerçekten de dolaylı yaklaşım kazandırır. maşa varken elini yakmazsın en azından. durumla ilgili son dakika haberlerini 2.kızdan alabilir ve ona göre bir sonraki adıma geçersin veya geçmezsin kısaca zegna +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Gurur yap. Yaklaşma. O da yapsın, kavuşamayın. Güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 kız çirkinse git istediğini yap gelir. güzelse ve eğer sen çirkinsen zaten şansın yok. güzelse ve çirkin değilsen şansına bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 güzel kızın yanındaki çirkin kızla ilgilen.. bunu yapınca güzel kız kendi gelicek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 dan die açılırsan özgüven diyebilir, piçlik diyebilir. dolaylarsan yazılan bırı oldugunu anlamayan kız yoktur, pasifte diyebilir, canım çok tatlı da diyebilir. kızı tanı önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 selam bağyan tanışalımmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 one misin two musun there misin ?? vardiyadan sonra gorusuruz senle not : msji sildirmem ki 0ne denilen noobstick real ark ve iş arkadaşım olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 o zmn welcome to the club diyelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 zekanla yaklaş agır ol olgun ol komik olcam yada ilgisini çekcem die şaklabanlık yapma yeter e bi de görünüşüne sacına falan çeki düzen ver yeter konuşmayı bil, kıza uyum sagla yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 2 ileri 1 geri adım atarak yaklaşabilirsin. kızı da korkutmamış olursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trigger Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 boş noliferlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 sende yeslifer mısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 maybelifer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mortis said: PrudenT said: git kafa at topii okudum sonra bunu okudum kafamda canlandırdım ve sesli güldüm gece gece ^_^ Mortis said: çünkü titreşimli de gülebiliyorum ben kac ay gecti hala okuyunca bi 10 dakka kesintisiz guluorm :D sdfsdfsd !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 önce bi koklamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Kız öldü gitti bu topic hala canlı. Vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 http://content.ytmnd.com/content/1/1/5/115d730d993287dd54866bbc301b8a7f.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ölmüş mü kız :/ başımız saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 hee ölmüş iki büklüm olup ölmüş hatta.. dfsadssa salladım lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ağzındanmı ölmüş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 burası almanyaymış sayın seyirciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 almanya balkonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 kapatmasana kıskanç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Kız hala canlı ise -Dismount at attan düşür. -Yağmur yağmışsa ''rouges do it behind öğretimize '' -shaking and pulling the leaves '' fonksiyonunu ekle -Etraftakı kalimeroları gaza getir kızı rahatsız etsinler sen de kalimeroları rahatsız et -Olmadı bi daha dismount at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar