Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 sildim ben ya.. baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Advent akar, vasari bakar, tec ağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 şaka maka öle cidden. özellikle shield tankın armor tank'a üstünlüğü düşünülünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 shield tankı bırakta, adventteki dps akıyor malice + cb ye hiç deginmiyorum birde battleship in animosity siyle vengeance (şu sana vburulanın yüzdesini geri gönderen) iyice akıyor. malice + cb + animosity + vengeance = gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 bugun atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Dişçiye gideceğim. akşam 21 gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 20 yaş dişi degildir inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 aticazmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 benle joscelin varız birileri gelirse aticaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 paticik come on +1 arıoyurz joscelin le Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 gerge gelcenmi bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 1.1 i deneyen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 1.1'in çok eski olması lazım. Emin olmamakla birlikte son patch 1.4 sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 1.5 en sonuncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Geçen gün bir anda oyun aklıma gelip, acayip oynayasım geldi. İndireyim dedim bir baktım expansion haberi var ve adamlar hala patch çıkartıyorlar. Son versiyon 1.12 sanırım. Expansion geliyor ancak 3 parça halinde çıkaracaklarmış. İlk parça 1 Ocak'da geliyor, ismi Entrenchment. Fiyatı 10 dolar. Entrenchment said: "After nearly 15 years, the war which raged across dozens of star systems is nearing a stand-still. The great fleets of the Trader Emergency Coalition, the Vasari Empire and The Advent are near stalemate. With the fronts temporarily stabilized, there is time to regroup, and entrench. Great defensive battlestations are being deployed and critical choke points fortified. Will this buy the TEC, Vasari or Advent enough time to organize an all-out offensive?" Entrenchment is the first micro-expansion for Sins of A Solar Empire, adding new structures, new technologies, and numerous other improvements to one of the most popular PC titles of 2008. Explore entirely new strategies with new defensive structures like Star Bases, mines and the Subspace Inhibitor, and brand new research technologies to customize and improve them. Each race relies more on their unique strengths than ever before, resulting in new defensive options and strategies. Sistem gereksinimleri Minimum: Windows XP SP2 / Vista 1.8 GHz Single-Core Processor 512 MB Available System Memory (1 GB for Windows Vista) 128 MB 3D Video Card (GeForce 6600 / Radeon 9600) DirectX 9.0c or Later 2 GB Hard Disk Space Broadband Connection for Internet Multiplayer Sins of a Solar Empire (Full Version) Impulse client software for download/install/updates. Recommended: 2.2 GHz Dual-Core Processor 1 GB Available System Memory (2 GB for Windows Vista) 256 MB 3D Video Card (GeForce 7800 / Radeon x1600) Features Starbases - Each race can build its own unique starbase defensive platform. Packed with weapons, armor and other upgrades, one is capable of defending an entire planet. Turret Upgrades - Improve the firepower of your defensive turrets. Subspace Inhibitor - Slow enemy ships that pass within its range. Mine Fields - Defend your territory by laying down paths of destruction for your enemies. And much more! - Eheuhe bu ne be Şimdi bu tamamen defansif feature listesinin üstüne ne alaka be denilebilir ancak iddialı bir şekilde oyunun eskisine nazaran daha ofans ağırlıklı bir oynayışa sahip olacağı söylenmiş. Herhalde "and much more" dediği kısımlarla alakalı. 16 Aralık'dan beri sürmekte olan bir betası var. Sanırım hala katılabiliyoruz. Beta forumunda tonla başlık var ama kendimde onları okuyacak enerjiyi bulamadım. Campaign herhalde hala yok, en azından ilk parçada çünkü olsaydı mutlaka biri bahsederdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Bunu sevmiyorum yahu. Yani az bir parayada olsa böyle milyon tane parçada veriyorlar ya ek paketleri. Hani 10-20 dolar daha yolmak için asıl oyunu kırpıp piyasaya vermişler hissi vardır ya. O. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 ya ben bu oyunu hiç oynamadım ama denemek istiyorum, COH havası yakalayabilirmiyim acaba ne dersiniz? ii bi oyuna benziyo yorumların cogunu okudum baya bi tutulmuş gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 güzeldir, saatlerimi harcamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 CoH ile zerre alakası yok, strateji olarak da son derece zayıf bir oyundu maalesef. yamalarla upkeep olayını filan değiştirmedilerse en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Strateji olarak zayıf? lol'd, huun'un SC argümanlarına benzedi bu dediğin. Beceremedim de bırak işte ehueh. Gel multiye yeneyim seni Sam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 lan bu oyun çok kötü, ama kötü ötesi kötü hehe 15 sayfa neyini tartıştınız allasen. single player modu hep aynı geyik, skirmish olması sadece ayrı kötü. sanki farklı ırkların gemileri birbirinden çok farklıymış ayağına yatmışlar ama o da yemedi pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 argüman değildi ki, gerçekti. :P aylar önce yazmıştım zaten argümanları. üstüne koyacak birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 darkfall'a geleceksin sam, orada arkeynle seni cok pis pataklicaz, sahane olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 sori bap, beleş client da çıksa vakit ayıramayacam çünkü war süper şu ara. ha ayrıca arcane de vaporware dedi sanırım ona lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 lol şakasına dedim onu çıkış tarihi belli oyunun ne vaporware'i ehueh. Farklı ırkların gemileri aynen öyle birbirinden çok farklı çünkü upgradeler var. Benzerlik sadece sınıf, mesela long range missle cruiser gibi, o da oyunda biraz olsun denge istiyorsan şart. SIRADAKİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar