Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 İyiki Türkiye'de yaşıyorum. ve özellikle iran ninjaları; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 İnsan değil hayvanlar. İnsan olmaları için çok level atlamaları gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 son vidyo harbiden bombaymış. ps: o nedir öyle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 ahahah son video ne lan öyle eğlenceye konmalıymış bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 ninja basmış burayı omg lanet olsun bunlarda zerre kadar beyin yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 oha ninjalar! kage bunshin gibi duruyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 bi yerde mıncıka gibi şii sallıyolar ne o cobmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Nincaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Iranian President Ahmadinejad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 hahaha iranian girls gone wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Öff son video nedir öyle gülmekten gözlerim yaş geldi. 0:32'deki gibi kovalandığımı düşünemiyorum ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 ahahahah arabalar bile siyah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 üçüncü videoda sasori usta'nın en son jutsusunu göstermişler vay be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 o diil de, ninjalı dediğiniz video varya.. o kadınlara kot pantolon, rahat t-shirt giydirseler demek, tek başlarına rambo 7-8-9 ve hatta 10 u çekicekler. kadınlara +rep, o çarşafla o hareketler, lol.. cidden rahat kıyafet olsa üstlerinde, sayborg mod on takılcak aplalar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 3. videodaki ilk başta tepeden iplerle inma sahneleri hava hafif daha karanlık olsa tam cinler periler süzülerek geliyor sahnesi gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 doktor bune yaaa ulan gülcem gülemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 memleketim hakkımda ileri geri yorumlarda bulunmayın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 kaçınız iran'a gitti ki iki üç video izleyip ülke hakkında hemen yargıya varıyorsunuz merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Yorum için illa gitmiş olmak mı lazım? Ayrıca yorumlar video üzerine ki video çekilirken canlı izlemeden de yorum yapılır sanıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 yani demek istediğim iran böyle bi yer değil. midnight express deki türkiye olmadıgımız gibi. umarım anlatabilmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Elbette farklıdır yani sonuçta iranın kötü yönlerini gösteren videolar bunlar. Ama ilk videodaki yoldaki kadınların kılık kıyafetine karışan bayan polis ne kadar terbiyeli şaşmadım değil. Yani izlerken aha şimdi dalıcak galiba, tokat mı atçak acaba diye bekledim gayet güzel ikna yolu ile telkinle halletti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 sonuçta ordaki insanlar bu yaşam tarzından memnun olmayanlarda vardır bilemem ama çoğunluğu memnun nasıl bi değişim beklenirki onlardan ? biz türban için aylardır birbirimizi yiyoruz bi değişiklik için onlarda imkansız ben taktir ediyorum iranı. ahmedinejad kankam zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 cirkin kadinlara turban zorunlulugu ciksin.. guzellere de mini etek zorunlulugu.. ortada bulusup anlasalim.. nasil ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar