Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 İyiki Türkiye'de yaşıyorum. ve özellikle iran ninjaları;
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 İnsan değil hayvanlar. İnsan olmaları için çok level atlamaları gerek.
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 son vidyo harbiden bombaymış. ps: o nedir öyle ya.
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 ahahah son video ne lan öyle eğlenceye konmalıymış bence
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 ninja basmış burayı omg lanet olsun bunlarda zerre kadar beyin yok!
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 oha ninjalar! kage bunshin gibi duruyolar
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 bi yerde mıncıka gibi şii sallıyolar ne o cobmu?
Sylian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Öff son video nedir öyle gülmekten gözlerim yaş geldi. 0:32'deki gibi kovalandığımı düşünemiyorum ahahaha
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 üçüncü videoda sasori usta'nın en son jutsusunu göstermişler vay be!
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 o diil de, ninjalı dediğiniz video varya.. o kadınlara kot pantolon, rahat t-shirt giydirseler demek, tek başlarına rambo 7-8-9 ve hatta 10 u çekicekler. kadınlara +rep, o çarşafla o hareketler, lol.. cidden rahat kıyafet olsa üstlerinde, sayborg mod on takılcak aplalar :D
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 3. videodaki ilk başta tepeden iplerle inma sahneleri hava hafif daha karanlık olsa tam cinler periler süzülerek geliyor sahnesi gibi :)
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 memleketim hakkımda ileri geri yorumlarda bulunmayın lütfen.
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 kaçınız iran'a gitti ki iki üç video izleyip ülke hakkında hemen yargıya varıyorsunuz merak ettim.
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Yorum için illa gitmiş olmak mı lazım? Ayrıca yorumlar video üzerine ki video çekilirken canlı izlemeden de yorum yapılır sanıyorum :)
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 yani demek istediğim iran böyle bi yer değil. midnight express deki türkiye olmadıgımız gibi. umarım anlatabilmişimdir.
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Elbette farklıdır yani sonuçta iranın kötü yönlerini gösteren videolar bunlar. Ama ilk videodaki yoldaki kadınların kılık kıyafetine karışan bayan polis ne kadar terbiyeli şaşmadım değil. Yani izlerken aha şimdi dalıcak galiba, tokat mı atçak acaba diye bekledim gayet güzel ikna yolu ile telkinle halletti.
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 sonuçta ordaki insanlar bu yaşam tarzından memnun olmayanlarda vardır bilemem ama çoğunluğu memnun nasıl bi değişim beklenirki onlardan ? biz türban için aylardır birbirimizi yiyoruz bi değişiklik için onlarda imkansız ben taktir ediyorum iranı. ahmedinejad kankam zaten
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 cirkin kadinlara turban zorunlulugu ciksin.. guzellere de mini etek zorunlulugu.. ortada bulusup anlasalim.. nasil ?
Öne çıkan mesajlar