Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Internasyonal bi guildin Al'akir GM'mi yim(uzun süredir) , yaklaşık 4-5 türk arkadaş haricinde alayı yabancı :) Wow-turk ve Pati de "Illidan down yehuu" nida lı postlar görünce bende yazıym dedim :) Yaklaşık 3 ay önce Illidan ı kestik, her ne kadar guild türk ilen dolup taşmasada , tüm SSC-TK-HYJAL-BT süresince gavurlarla uğraşarak gm lik yaptığım için belki birileri için birşey ifade eder(aslında çok sıkıldım sebep o :P) dedim. Saygılar , Zmain. www.requiem-wow.co.uk ps: selam eternalmetcalf the noob mage! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 gralz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 lool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Yaklaşık 3 ay önce Illidan ı kestik, her ne kadar guild türk ilen dolup taşmasada çağırında gelmedikmi :) geze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 3 ay once kesmenizin nedeni zaten guildin Turk ile dolup tasmamasi. GZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 -Wissy said: 3 ay once kesmenizin nedeni zaten guildin Turk ile dolup tasmamasi. GZ +1 Geze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 -Wissy said: 3 ay once kesmenizin nedeni zaten guildin Turk ile dolup tasmamasi. GZARKADASIM INANMIYORSAN SAYGI DUY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Arkadasim git honor kas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 aplic sayfanıza baktım, orda black templeda 4 5 boss kesmiş adamı bile almamışsınız ki öyle bi gearı da var, türkleri nasıl bi gearla kabul eder bu guild ayıptır sorması. ya da şöyle de düşünebiliriz. öyle bi geara sahip hangi türk gelir oraya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Geardan ziyade, attunement önemli, ve o class a olan ihtiyacımız :) t5~ geared ama attuned bi oyuncuyu recruit edebiliriz yani. Ama full t6 olsada bi warlock yada mage mümkün değil(örnek). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 o zaman yalan olur o iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Virtue-L said: Geardan ziyade, attunement önemli, ve o class a olan ihtiyacımız :) t5~ geared ama attuned bi oyuncuyu recruit edebiliriz yani. Ama full t6 olsada bi warlock yada mage mümkün değil(örnek). zamanında beni aliodunuz warlock sonra classlideriniz istemedi transfer etmemi servera :/ küsmüştüm çok :/ hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 yürür, gz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 adamınbiri said: -Wissy said: 3 ay once kesmenizin nedeni zaten guildin Turk ile dolup tasmamasi. GZ +1 Geze +111 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Büyük tebrik! hele ki GM i türkse daha da büyük ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 ss or it didnt happen. ayrica Mortisi almayan adami tebrik ediyorum, dogru bir tercih olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 yoo o gelmemi istiodu da GAVUR class liderlerı istememişti başka serverdan geliorum die! xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Gratzda bi baktim siteye direk legendary resmi. Bize niye legendary dusmuyor.com ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Tebrikler. 04.11 de düşmüş OH, MH daha yok. Ben yavaş yavaş ümidimi kaybediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 bizede düşsün warglaive = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 sen alamayacaksın MH fln wispy dasasdsaddsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar