Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Migros Part-time iş

Voys

Öne çıkan mesajlar

Şimdi kasiyerlik için part time baş vuruyoruz. hafta sonları saatini bilmiyorum ama hafta içleri saat 18:00 22:00 arası çalışıosun gunde 4 saat. ssk + prim + yol parası verıyorlar. Aramızda çalışmış olan var mı? ya da tanıdıgı çalışan?

2005'e ait bir mesaj buldum internette

''Arkadaşlar bende migrosta çalıştım. Maalesef ailevi nedenlerden dolayı çıkmak zorunda kaldım. Dediğiniz gibi 280 milyon maaş var + yol parası + SSK( Sigorta ). Hem de günde 4 saat çalışmana rağmen herkes gibi tam gün prim yatıyo yani''

2005 de 280ytl ise şimdi 350 den fazladır die bi yorum getırdım kendimce. Ama tam bılemıyorum bi bunu öğrenmek istiyorum. Bi de nereye başvurucam tam olarak?
Sosyal ağlarda paylaş

ben geçen yaz çalıştım ssk+yemek veriyorlar 60 70 lira gibi bonon yatıyor(migrostan her ay alışweriş yapıyorsun)bunun dışında yol+maaş 400 civarı bişi alabiliyorsun..Çalışma şekili
1-)Günde 4 saat izin yok
2-)4 gün 4 saat 2 gün 8 saat 1 gün izin
tabi ben sezonluk çalışmıştım bonom falan yoktu bu bono olayı kadrolular için geçerli
Sosyal ağlarda paylaş

kertenkel said:
saati 14-15 iyi değil
arkadaşım çalışmıştı yeşilköy migros'ta da çok küfür ediyordu..

kasiyer olmak istiyordu o da yapmadılar, direk kasada başlayamıyorsun bildiğim kadarıyla =)

( çok küfür ediyordu bunu tekrar söylemeden geçmeyeyim=) )

sen ne yazdığının farkındamısın saat ücreti 15 lira nerde alabiliyorsun günde 8 saat çalışsan ayda 3 3.5 bin ytl yapar bunuda ancak müdür alabiliyor
Sosyal ağlarda paylaş

slickers said:
sen ne yazdığının farkındamısın saat ücreti 15 lira nerde alabiliyorsun günde 8 saat çalışsan ayda 3 3.5 bin ytl yapar bunuda ancak müdür alabiliyor

valla seni üzmek gibi olmasın da alan alıyor
ingilterede stajda 3000 pound aliyordum ben aylik yol/sigorta hariç ve vergisi düşülmüş
Sosyal ağlarda paylaş

11 gün çalışmış birisi olarak konuşuyorum.Evine en yakın mağazaya veriyorlar,oranında ihtiyacı varsa.Sen kasiyer oluyim diye bişi söyleyemiosun.6 gün 18-22,pazar günü 13-22 olarak çalışıyosun.250-300 arası maaş,100 YTL yol,2.aydan itibaren 50 YTL lik alışveriş çeki,SSK,durumlara göre primler alıyosun.ilk bi hafta staj yapıosun sabah geliyosun 8 gibi akşam çıkıyosun 8 gibi işte veya daha erkende gelip çıkabilirsin,o sırada öğlen yemeğinide onlar karşılıyo zaten.Ben 11 gün çalıştım bi katakulliyle 300 YTL para aldım normalde 1 ayda almam gereken paraydı bu.Nasıl aldım bende bilmiyorum açıkcası : )
Ancak yoruluyosun,eğer işi ciddiye alırsan..
Sosyal ağlarda paylaş

kertenkel said:
slickers said:

ingilterede stajda 3000 pound aliyordum ben aylik yol/sigorta hariç ve vergisi düşülmüş
3000 pound :D nasılsa yakalayan yok, bi tane de benim için..
Sosyal ağlarda paylaş

kertenkel said:
slickers said:

stajda 3000pound alıyordun ne işle meşguldun sen acaba
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...