Voys Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Şimdi kasiyerlik için part time baş vuruyoruz. hafta sonları saatini bilmiyorum ama hafta içleri saat 18:00 22:00 arası çalışıosun gunde 4 saat. ssk + prim + yol parası verıyorlar. Aramızda çalışmış olan var mı? ya da tanıdıgı çalışan? 2005'e ait bir mesaj buldum internette ''Arkadaşlar bende migrosta çalıştım. Maalesef ailevi nedenlerden dolayı çıkmak zorunda kaldım. Dediğiniz gibi 280 milyon maaş var + yol parası + SSK( Sigorta ). Hem de günde 4 saat çalışmana rağmen herkes gibi tam gün prim yatıyo yani'' 2005 de 280ytl ise şimdi 350 den fazladır die bi yorum getırdım kendimce. Ama tam bılemıyorum bi bunu öğrenmek istiyorum. Bi de nereye başvurucam tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Asgari ücret veriyorlar diye biliyorum migrosta bende bi ara araştırmıştım. part time için bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 asgari ücretinde 490 YTL olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 asgari ücret en son zamlı olarak 450 civarları diye biliyorum onun haricinde suanda part time 300 ytl civarlarında sanırım ama bende tam emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 ben geçen yaz çalıştım ssk+yemek veriyorlar 60 70 lira gibi bonon yatıyor(migrostan her ay alışweriş yapıyorsun)bunun dışında yol+maaş 400 civarı bişi alabiliyorsun..Çalışma şekili 1-)Günde 4 saat izin yok 2-)4 gün 4 saat 2 gün 8 saat 1 gün izin tabi ben sezonluk çalışmıştım bonom falan yoktu bu bono olayı kadrolular için geçerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 İyiymiş valla. günde 4 saat için asgari ücret... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 part time olmasan kafadan 800ü buluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 migros IK ya mail attım bakalım cevap gelsin sizinle de paylaşırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Anladığım kadarıyla günde 4 saat fakat hafta sonu da dahil, öyleyse 4x7 28 saat haftada, saati de aşağı yukarı 4 liraya falan geliyor. Ekstra iyi değil, sonuçta ssk ödemesi bir lütüf değil; zorunluluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 arkadaşlar nerede bu iş yeri bursada filen mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 saati 14 15 iyi değil mi? yok artık. türkiye için mükemmel bi para bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 saati 14-15 iyi değil arkadaşım çalışmıştı yeşilköy migros'ta da çok küfür ediyordu.. kasiyer olmak istiyordu o da yapmadılar, direk kasada başlayamıyorsun bildiğim kadarıyla =) ( çok küfür ediyordu bunu tekrar söylemeden geçmeyeyim=) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 yahu fede'nin mesajıyla düzelttim saati 14-15 değil onun çeyreği kadar olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 4 ytl az hakkatten de ama bi yandan bi öğrencinin masraflarını karşılaması için ayda 400 ytl civarında bi para güzel bi para bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 kertenkel said: saati 14-15 iyi değil arkadaşım çalışmıştı yeşilköy migros'ta da çok küfür ediyordu.. kasiyer olmak istiyordu o da yapmadılar, direk kasada başlayamıyorsun bildiğim kadarıyla =) ( çok küfür ediyordu bunu tekrar söylemeden geçmeyeyim=) ) sen ne yazdığının farkındamısın saat ücreti 15 lira nerde alabiliyorsun günde 8 saat çalışsan ayda 3 3.5 bin ytl yapar bunuda ancak müdür alabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 1920 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 slickers said: sen ne yazdığının farkındamısın saat ücreti 15 lira nerde alabiliyorsun günde 8 saat çalışsan ayda 3 3.5 bin ytl yapar bunuda ancak müdür alabiliyor valla seni üzmek gibi olmasın da alan alıyor ingilterede stajda 3000 pound aliyordum ben aylik yol/sigorta hariç ve vergisi düşülmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 ingiltere ile türkiyeyi mi karşılaştırıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 migros kasiyerleri öle vasıfsız kişilerden almıyor ki kankut, arkada koli taşır yerleştirirsin ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Tavsiye etmiyorum... Ama kaderinde ne yazar bilemiyorum.. migroslardan uzak dur diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 11 gün çalışmış birisi olarak konuşuyorum.Evine en yakın mağazaya veriyorlar,oranında ihtiyacı varsa.Sen kasiyer oluyim diye bişi söyleyemiosun.6 gün 18-22,pazar günü 13-22 olarak çalışıyosun.250-300 arası maaş,100 YTL yol,2.aydan itibaren 50 YTL lik alışveriş çeki,SSK,durumlara göre primler alıyosun.ilk bi hafta staj yapıosun sabah geliyosun 8 gibi akşam çıkıyosun 8 gibi işte veya daha erkende gelip çıkabilirsin,o sırada öğlen yemeğinide onlar karşılıyo zaten.Ben 11 gün çalıştım bi katakulliyle 300 YTL para aldım normalde 1 ayda almam gereken paraydı bu.Nasıl aldım bende bilmiyorum açıkcası : ) Ancak yoruluyosun,eğer işi ciddiye alırsan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Valeron sen çıkıştaki paranı falanda almışsın banada öyle oldu Mersin Hilton da çalışayım dedim.İşte turizm okuyorum işin hamallığınıda yapayımda ilerde sorun olmasın falan 10gün dayanabildim ağzıma sıçıldı günlük zaten 13.5ytl veriyordu.Çıkarken ama 170ytl aldım çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 kertenkel said: slickers said: sen ne yazdığının farkındamısın saat ücreti 15 lira nerde alabiliyorsun günde 8 saat çalışsan ayda 3 3.5 bin ytl yapar bunuda ancak müdür alabiliyor valla seni üzmek gibi olmasın da alan alıyor ingilterede stajda 3000 pound aliyordum ben aylik yol/sigorta hariç ve vergisi düşülmüş3000 pound :D nasılsa yakalayan yok, bi tane de benim için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 kertenkel said: slickers said: sen ne yazdığının farkındamısın saat ücreti 15 lira nerde alabiliyorsun günde 8 saat çalışsan ayda 3 3.5 bin ytl yapar bunuda ancak müdür alabiliyor valla seni üzmek gibi olmasın da alan alıyor ingilterede stajda 3000 pound aliyordum ben aylik yol/sigorta hariç ve vergisi düşülmüş stajda 3000pound alıyordun ne işle meşguldun sen acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 alla alla adam ona göre bi iş yapmış demek ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar