Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Skill de yüksek sanırım, nitekim silahın hızı düşük olsa da yaklaştırmıyor bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 ahaha haberlerde izlemiştim. ama çok eski yaf bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 1.38 de sağdaki sandalyeyi kapıp koşma olayı süpermiş ahahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Merdiven critical ama :D edik: yazım yalnışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 ölmüştü galiba bu eleman burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çikilop Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Linç edilip ölüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 komedi filminden bir sahne gibi ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RealBuzzer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 abi süper bi paylaşımda , adam merdiveni yiyince kafasına adamı bıçaklıyor mu orda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Oha merdivenciye +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 haberlerde gösterdiydi kaç zaman önce tey tey... ama merdiven taktiği iyiymiş harbi çat çat kafaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 olamaz ya 53. sanyiyeyi onuncu izleyişim iptalim şuanda öldüm offfff dsadasdasfasadasdfafdsa çat çat çat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Adam da az değil ha çekmiş bıçağı çıkmış sahneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 AKILLI OLUA *ÇOT* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 aushduahs çalı süpürgesi gibi kullanıo adam merdiveni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 haberlere çıkmıştı bu olay, o kırmızılı adam öldürülüydu linç edilerek sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 naapmiski bu adam ya ben anlamadim elinde bisi varda olay ne :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Merdiveni kullananın anonim olması süper yani kamerada değil adam resmen sadece arkadan bir merdiven geliyor böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 o kırmızılı adam ibrahim erkalmıs gibi geldi bi an bana...? merdiveni kafasına yiyen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 ahaha stunlock atmış merdivenle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RealBuzzer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 abi merdiven güzel ama sonuda ayrı bir güzel. Baksanıza adam spartalı gibi atlıyor aşağı :D:D AAAAAAA!!! THIIS IISS SPARTAA :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 adam ölmüştü orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 olay memlekette olduğu için haberim olmuştu(mail rlz sdf) Ya tam hatırlamıyorum ama Karakoçan'daki Azer Bülbül konserinde işte bittikten sonra çıksın 2-3 şarkı daha söylesin mi diye bağırmış,indirmeye çalışanlara bıçak çekmiş.Adam sarhoş zaten belli,birini de yaralamıştı sanırım.İşte boş bulunduğu anda yakalamış halk dövüş ama fazla gaza gelmişler öldürmüşler adamı döve döve. Gerçi hak etti mi etmedi mi tartışılır ama kötü oldu,Elazığ'a eskiden Doğu'nun en kültürlü en gelişmiş yeri derlerdi,bu yaz gittim 4 seneden beri ilk defa,resmen yozlaşmış garip bir yer haline gelmiş,cehalet kaynıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Kıro mu aramazsın memlekette :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar