Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 adam anlorken atarsa bende wis quas atmak isterim haliyle tav oluyorum yaaaau!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Madcat said: ahaha 5k olmuş lol atma recep din kardeşiyiz =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 leymırsan leymırlığını bil balonunu patlatırım senin hee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Afush said: Madcat said: ahaha 5k olmuş lol atma recep din kardeşiyiz =))) bu adama noob diyoruz lamer değil =) hahah fsddsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 niyeymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 darkwall msnde "sinirliyim yazma ulahn:@" diye kişisel iletiye sahipmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 evet sinirliyim ama öle bişe yazmıyo msnde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 adamınbiri said: darkwall msnde "sinirliyim yazma ulahn:@" diye kişisel iletiye sahipmisin? Darkwall said: evet sinirliyim ama öle bişe yazmıyo msnde.. ahah bu güzelmiş=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Kimse Yazmamis EVET ULAN LAMERIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 lamer değiliz ondan yazmadık sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Aman allahim prudent fgsdgfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Ben en çok "daha mutlu olamazdım :)" yazıp 5 dk sonra "sakın yazma :X" diyenleri seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 msn den kız kaldırmaya çalışmak görüşü bu kızın msn nickiyle tarih oluyor sanırım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 bide şey yazanlar var""aşkoom seni çok seviyorum X iyiki varsınnnnn!!"" (fazladan N harflerine dikkatinizi veriniz..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 ahaha süper ya ühahaüh ehue ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reb1rth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 onelan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 daha kibar, daha insancil olalim, lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 hiç sinirli değilim hemen bişiler yazın bana :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 O bir de biraz "yazanım çok, feci popülerim" mesajı vermek için sanırım. Her halükarda yazan vurulmalı, olmadı dövülmeli en azından.. neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 kenzap said: :( zuahaeh iyimiş xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Ardeth said: ben o smileye toptan uyuz oluyorum <----;)----<<< +1231123 Yeni gördüğüm bi insanın forumda veya msnde bu smileyi kullandığını görünce direkt kalbimin karanlık köşesine atıyorum kendisini sdf:P tiksinç bişey ya nedir yani ;);) edit: dabıl post oldu ama:S ilk defa yaptım ama üü ^^ ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Herkes msn live kullanmıyor mesela. Miranda'sı var, Adium'u var vs. X( O yüzden o ikonları göremeyince baştaki :u8) gibi şeyler komik kaçıyor. O değil de "Bab cam açsana pls" >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 şu var <3 LAN O NE OF O NE YANİ <3 BU NE KARDEŞİM!!!!!!!!!!!!!! DELLENDİM YİNE BAK! kek: şey var bide MeLiS'MMMmmMMmm Cnm'Mmmmssmm2M' Ajkum'smlarmsmglomödasdhköliASÖİŞFLŞLGÇŞASLKSAŞFd POK VAR BÖYLE YAZIYOSUNUZ POK VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 yazanlara söylesene bunu. veya kısa yoldan alcağın cevabı özetliyim : "sanane" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar