Uzun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Ya arkadaslar bi sorun olucak . Benim annemde saclarini orter ama turban takmiyor .. Ya bu turban la normal tulbent in farklari ne ?? Benim bildigim turban bi simge ..
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Türban, Feto The Archhoca nın araplardan ithal ettiği bişey. Başörtüsünü bağlama şekli ama işte ninja gibi bütün kafayı kapatıcak şekilde kapatıyolar.
a cup of coffee Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 soruna verilebilecek bir çok cevap: http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=bas+ortusu+ile+turban+arasindaki+farklar+
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 turban takanlarin kafalarinda orumcek yuvasi var boel ari kovani gibi o yuzden aliyin gibi duruyoalr kafa boooooooooooole cikik arkadan
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Killer said: bir başi örter, digeri beyni.. + rep
Frenbalatasý Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Türban bence dini bir simge değil tamamen ben allaha inanıyorum aynı zamanda dinarım evlenilecek kızım makyajımıda yapiorum gel sana vereyim modasının başlangıcıdır.
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 türban evde kalmış kızları aa bunlar namuslu el değmemiş dindardır falan filan diye türlü oyunlarla pazarlama sanatıdır
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 hiç böyle dincilerin evleniş tarzını gördünüzmü? düşman başına abi, kızada, elemanada yazık.
raw power Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Arkadaşlar ne kadar modernsiniz yahu. Böyle yorumlar 'örümcek kafalı' olmanın,başı kapatmakla alakası olmadığını gösteriyor.Vakit gazetesinden bir farkınız kalmamış.Tebrikler.
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Türban beyin'e oksijen geçmesini engelliyor. Tülbenti anneannem de takıyor ama yok biri saçını görmüş ucu çıkmış zart zurt değil.
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Din arabındır,hukuk avrupalının,savaş Türkündür.!
ArKaSoKaKLaR Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Selamın aleykum arkadaşlar; Türban iyi birşeydir insanın nefsidir.Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyelim.
Frenbalatasý Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Senin nefsini bi bez parçası mı kontrol ediyor.
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 saç ne zamandır benim nefsimi tutamama neden oluyor? kızların hepsi blendax reklamından mı fırlama?
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Blendax reklamındakilerde çirkin be. Beni ancak Adriana Lima paklar. Adriana'ya türban takalım.
ulfang Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 lanet olsun türbansız kadın görünce çok tahrik oluyorum ! hepsi türban takmalıki bende tutayım kendimi
JsH Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Yorumlarınız adaplı olsun bari. ne öyle yok beyinlerini örtüyor fln. Bu tür mesajlarla antipati toplarsınız, sempati değil.
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Topladık zaten bence. Ama toplarsak toplayalım.
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Ferrero said: saç görünce pipimiz kalkıyor tabi. hehe hehee
RayCharles Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 aga hatunun saçı gözüküyo tahrik oldum biraz daha dikkat edelim lütfen...
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Ya şu ninja olarak giyinenler korkunç, diğerlerinde sorun yok bence. Ninjaları temizlemek lazım ama yani, yıkayalım vs.
Öne çıkan mesajlar