Bone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Böyle Bejeweled gibi, Miss Management gibi, Sally's Salon gibi, küçük boyutta, minik, ama addictive olabilecek oyunları söyleyebilir misiniz? Bu tip oyunlar yapan bolca firma var herhalde, PopCap'ti, Reflexive'ti, BigFish'ti felan... hoşunuza giden şeyler varsa biz de deniyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Bejeweled 'ın hastayız ailece bir ara çıldırma boyutunda oynuyorduk :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Zuma, Bookworm, Seven Seas, Rocketmania (bunun adı böyle olmayabilir) PopCap ne yapsa iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Crimsonland! Tam versiyonu çok zevkli özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 arcane demiş gerçide bnde şiddetle öneririm zuma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 arcane said: Zuma, Bookworm, Seven Seas, Rocketmania (bunun adı böyle olmayabilir) PopCap ne yapsa iyi nihahah Zuma nın sesini hatırlıyor musun ZU MA Zu MA diye bağırıyordu :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 geometry wars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 rpg bejeweled: puzzle quest! (oynamadım ama düşünüyorum, çok övülmüş) lol hoş bir füzyon olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 puzzle quest çok zor geldi bana ya. sıra bana geldiğinde çok amele taşlar oluyor hiç bir halt yapamıyorum, ama bir taşa tıklayıp adama sıra gelince, yukardan tam da ona lazım olan taşlar düşüyor, önce iki kez 4-line yapıp turn kazanıyor, sonra da 4'lü skull çakıp ağzıma yüzüme vuruyor. e afiyet olsun. bir de nasıl capture puzzle'ını çözebileceğimizi bulamadım. sol tarafta skulları patlatmak, sağ tarafla aynı olmuyor, skulları patlatmadan gidiyim desem gene olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 puzzle quest oynayan birileri varsa taktik versin yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Bu bulmacayı nasıl çözcem, biri yol göstersin plz... http://img523.imageshack.us/img523/8317/puzzlequestkl3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 neyse, o bölümün çözümü burda varmış. http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/file/934597/47783 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Alchemy var. Süperdir. Tam versiyonunu yüklemiştim zamanında. Annem babam hepsi müptelası olmuştu. Rehin alıyorlardı pc'yi. http://www.boredworkers.com/photos/wys/games/Alchemy/alchemy_game.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Mystery P.I. - The Lottery Ticket güzel oyunmuş. Paradise Pet Salon'u sevmedim. Home Sweet Home neymiş merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 yakin zamanda cikan peggle var popcap de. baya guzelmis tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Wik and the Fable of Souls var, cok guzel, kucuk oyun demeye dilim varmıyo eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar