Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgililer günü hediye

byzasz

Öne çıkan mesajlar

Ben şahsıma oldum olası böle şeylere gıcık olurum ama kız arkadaşlarımız böle günleri ( yılbaşı olsun , yıl dönümü olsun hatta ay dönümü olsun ) çok önemser ve bizimde önemsediğimize dair parasıyla ve düşünülmesiyle orantılı hediyeler beklerler , ve genelde hüsrana uğrarlar.. Nese uzun lafın kısası aklına gerçekçi ve farklı bişeyler gelen varsa bana ( biribirmize ) yardım edebilir.. Daha çok var derseniz bu gün kız arkadaşımla buluşamadım hediyemle ilgili işleri varmışş :D.. yani şmel sıra dışı güzel bişyler muhakkak gelir aklımıza umarım..

Lütfen çicek al gibi şeyler yazmayalım :)o
Sosyal ağlarda paylaş

valla bu konuda her türlü şey olabilir kanımca. eğer altın bir şeyler alacaksanız yeni model pembe sedefli küpeler var fiyatları öyle çok edğil ve hangi kız giyse yakışır.

bunun dışında egzantrik şeyler arıyorsanız "budun" gibi mağazalara bakın derim türlü zımbırtı var...

yok ben kıyafet alıcam diyorsanız zara, mango, bershka gibi türlü mağazalar öküz gibi indirimde... ama acele etmekte fayda var zira stok tüketiyorlar...

bunun dışında güzel bir italyan lokantasında şarabı degüste etmeceli balık yemeceli (tercihen deniz çipurası) bir yemek de hoş olabilir.

yada bende para var diyen arkadaşlarımız için abartmadan 3 ü bir arada da olabilir. tabi bunlara bir gül eklemek şahane bir olay...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...