byzasz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Ben şahsıma oldum olası böle şeylere gıcık olurum ama kız arkadaşlarımız böle günleri ( yılbaşı olsun , yıl dönümü olsun hatta ay dönümü olsun ) çok önemser ve bizimde önemsediğimize dair parasıyla ve düşünülmesiyle orantılı hediyeler beklerler , ve genelde hüsrana uğrarlar.. Nese uzun lafın kısası aklına gerçekçi ve farklı bişeyler gelen varsa bana ( biribirmize ) yardım edebilir.. Daha çok var derseniz bu gün kız arkadaşımla buluşamadım hediyemle ilgili işleri varmışş :D.. yani şmel sıra dışı güzel bişyler muhakkak gelir aklımıza umarım.. Lütfen çicek al gibi şeyler yazmayalım :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 valla bende bu dopikten bi dene açıcaktım. Fikirleri Olan yazsında beyin Cümbüşü yapalum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Her sene açılan topük zaten. Birazdan fistan vs doluşur geyik vs döner. 40-50 tane post gelir, yararlı yararsız bilgiler dolar. Kimse birşey anlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 walla warmı sende bişeyler :D ben bu başlığı önemsiyorum umarım güzel bişeyler çıkacaktır. düzeltme: yapma yaa öle geiğe bağlamasın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Durumunuza göre değişmez mi yahu? =) Ben şık bir ceket aldım, kargoda geliyor. O da tahminimce paten yahut saat alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkman Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 valla bu konuda her türlü şey olabilir kanımca. eğer altın bir şeyler alacaksanız yeni model pembe sedefli küpeler var fiyatları öyle çok edğil ve hangi kız giyse yakışır. bunun dışında egzantrik şeyler arıyorsanız "budun" gibi mağazalara bakın derim türlü zımbırtı var... yok ben kıyafet alıcam diyorsanız zara, mango, bershka gibi türlü mağazalar öküz gibi indirimde... ama acele etmekte fayda var zira stok tüketiyorlar... bunun dışında güzel bir italyan lokantasında şarabı degüste etmeceli balık yemeceli (tercihen deniz çipurası) bir yemek de hoş olabilir. yada bende para var diyen arkadaşlarımız için abartmadan 3 ü bir arada da olabilir. tabi bunlara bir gül eklemek şahane bir olay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 OHA sevgililer günü mü?! nezaman?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cekdenyils Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 adamınbirini paket yaptır kargoyla yolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 mini cooper al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 ayrılık sebebi olur o denyils :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 ayakkabı boyası al ama siyah olsun kızlar şaşırtan erkekleri sever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 hmm anaaaaa 10 gün kalmış lan! kredi kartına yüklenicez yine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 şimdi ayrıl 14 ünden sora barış bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 yok o bana daha pahalı bi hediye alıcak büyük ihtimalle ondan ben zararlı çıkarım :p var mı internette tavsiye edeceğiniz giyim vs. sipariş edebileceğimiz site? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 böcek alın böcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 DoruK said: yok o bana daha pahalı bi hediye alıcak büyük ihtimalle ondan ben zararlı çıkarım :p var mı internette tavsiye edeceğiniz giyim vs. sipariş edebileceğimiz site? http://forum.paticik.com/read.php?13,3106551 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 biz zaten evlenicez gelecege yatırım için yüzük alcam annemede bilezik taktırcam sevgililer günü diye. ilerde satar paraları yeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 delagay said: sizden sonraki kullanıcılar için karıyı kızı şımartmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 ucuza cikartmam lazim :s ben kendi kullanimim icin simartiyorum :P nefret ediyorum ya su gunlerden yasaklanmali bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 sevgililer günü kaldırılsın diyen tek kız ben olabilirim heralde..bu kadar gereksiz ve tüketim üzerine bigün olamaz..bütün gününüzü sevgilinizle geçirin derim ben en güzel hediye bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 tuketim uzerine bigun sadece bunu mu buldun cnm. butun ozel gunler yasaklanmali, ozelligi kalmiyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 sesu said: sevgililer günü kaldırılsın diyen tek kız ben olabilirim heralde..bu kadar gereksiz ve tüketim üzerine bigün olamaz..bütün gününüzü sevgilinizle geçirin derim ben en güzel hediye bence bi de sevgilim diyor öle.rahatım. oooh kebap... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Fistan said: delagay said: sizden sonraki kullanıcılar için karıyı kızı şımartmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 sesu said: sevgililer günü kaldırılsın diyen tek kız ben olabilirim heralde..bu kadar gereksiz ve tüketim üzerine bigün olamaz..bütün gününüzü sevgilinizle geçirin derim ben en güzel hediye bence dünyanın sonu bugün mü? O.o edit: bu sevgililer gününe yannız gircem böhüüy :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar