4Ever Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Britney: Annem Adnan’la yattı Geçtiğimiz perşembe günü psikiyatri kliniğine kaldırılan ünlü ABD’li şarkıcı Britney Spears’ın, annesini, ayrıldığı paparazzi sevgilisi Adnan Galib ile yatmakla suçladığı iddia ediliyor. Ünlü yıldız kendisiyle sadece parası için birlikte olduğu iddia edilen Adnan Galib’in, annesi Lynne ile beraber olduğunu öğrendiği için sinir krizi geçirmiş. Adnan Galib ile aynı araç içinde hastaneden ayrılırken görülen anne ise iddialara cevap vermedi. Kendisi ve başkaları için tehlike arzeden hastaların konulduğu "5150" diye anılan özel bölümde kontrol altında tutulan 26 yaşındaki yıldızın, daha önceki eşi Kevin Federline’e de aynı suçlamaları yöneltmişti Kaynak Hürriyet http://www.hurriyet.com.tr/magazin/dunyadan/8152383.asp?gid=229&sz=72143 Amcan götürmüş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 adnan kopar bizi adnan kopar bizi kop kop kop kop hayır neye üzülüyorum biliyomusunuz bu kadın ölcek sonra pop efsanesi olarak yıllarca yaşıyacak uyuz olcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 o zaman ne diyoruz Adnan abimize GZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 adnan bastır koçum durmak yol yola devam, düzeceğiz hepsini hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Adnan hızını alamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 bu kadına cidden acıorm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 adnan valla götürcek sırayla bütün sülaleyi belli oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 zahuauha adnana bak sen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 bu arada adnan turk degil afgan :) afgan tayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 hayır pakistanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 hayır kızılderili ama dur onlarda turk tu. hay ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 adı adnan işte yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 bu adamla aynı masada oturduğunuzu düşünün. Erkek muhabbetı dönüo. İşte olm geçen bi tane kaldırdım süperdi, yok olm o bişey miydi bak şu vardı ya onla benım işler oldu of felaketti. falan dönüo sohbet salak salak. bu çıkıo bende işte britneyleydim. sonra annesinide çıkarttım aradan çok paparizilik olduk ayrıldım bende. hangimiz sittir çekmeyiz? çekmesekte içimizden saydırmayız. hadi onu da yapmadık tepkisiz kaldık bu adam dünya yuvarlak dese inanmayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 anasına bak kızını al işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 bizene ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 önce anasını görmek lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 adnan milf huntermış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 35 yaşında evli cocukluymuş dsadsdf adnanın gençlik yıllarından bir resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Lethious said: anasına bak kızını al işte. + anasına sen bak kızı sana baksın $$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aslý:))))))999 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 yaa birtney benim çok yakın kankito şimdii bunlar yalan yane kız yanımda falan yane okee sorun yok :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Güzel nick evet sırf bunu demek için post atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 britney foto galeri için nereye tıklıyoruz bulamadım, halp pLx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 yav said: bizene ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar